- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
- Konu Sahibi kediii1506
-
Lütfen gitme :)Sizin de iq'nuz uslubunuz ve tavrinizdan anlasiliyor benim pek bir sey dememe gerek yok.
Benim bir mesajim hakkimda bu kadar cirkin yorumlar yaparken bir gonderiyle yorum yapilmaz demek de nasil bir zekanin urunuyse:) Ben sizin uslubunuzla konusamiyorum, buyrun siz kendi seviyenizde yorumlarinizi yapin :) Iyi geceler.
3nity eşinin ailesi de bu seferlik 2 posta yapıp 1 hafta şimdi 2 hafta da 3 ay sonra kalsa ölmez herhalde. Ayrıca siz hayatın hep boş tarafına bakıp kötüyü çağıranlardansınız sanırım. Sınav anında gürültülü bir olaya denk gelmek ender bir durum olur genelde çünkü.
Bu kadının açtığı konuları biriniz akıl edip okudu mu? Eşi bu kadının annesiyle görüşmüyormuş annesi evlerine kalmaya geldiğinde görmezden gelmiş kadını. Bu kadın eşinden rica ettiği halde evine gelen KARISININ ANNESİNİ gram önemsememiş. Tek anne baba adamda var değil mi?
Dedi ve gitti...Lütfen gitme :)
Anında müdahale eden cağnım moderatörlerimiz
Anında müdahale eden cağnım moderatörlerimiz
Arkadaşım gerçekten empati kurup beni anlayabildiğin için teşekkür ederim. Dediğin gibi herkesin çalışma stili farklıdır. Ben mesela 10-15 dakikalık ara verdiğimde salona gidip uzanıp televizyon izleyip kafamı dağıtıp tekrar odama dönüyordum. Şu an mesela mola verdiğimde aynı odanın içinde yan koltuğa geçip oturuyorum ve bu da beni rahatlatmıyor yeterince. Sonra tekrar ders çalışmaya başlıyorum. İnsanın kendi evinde bile rahat rahat dolaşamayıp uzanamaması çok büyük sıkıntı. Mutfağa gitsem salonun önünden geçiyorum mecbur selam veriyorsun iki konuşuyorsun. Her mutfağa gidişimde selam vermek zorunda hissetmek bile kötü hissettiriyor bana kendimi. Ben yalnızlığa alışkın ve evde yalnız kalmayı seven bir insanım. Bu durum beni çok sıkıyor bu yüzden. Anlayışınız için teşekkür ederim size. Eski konularımı da okumuşsunuz sağolun. Annemle eşim küstüler ama 2 sene önce barıştılar ve şimdi araları iyi çok şükür. Annem 5-6 ay önce bize geldi ve eşim gayet iyi davrandı. Zaten şu an katlanıyorsam sırf eşimin anneme iyi davranması sebebiyledir.Olaya çok sığ bakıyorsunuz. Her insanın bilişsel stratejisi başkadır. Ve dersi nasıl en iyi şekilde öğreneceğini belli denemelerden sonra keşfeder ve ondan sonraki tüm öğrenmelerini ona göre düzenler. Hangi mantıkla sessiz ortamda çalışabilen bir insanın bu durumuna lüks gözüyle bakıyorsunuz? Bir de utanmadan sınavdaki arkadaşınızın gürültü yüzünden başarısız olmasını kendinizin o sınavda başarılı oldugunu göğüs gere gere yazmışsınız. Kusura bakmayın ya da bakın umrumda değil burdaki bayan tamamen haklı 3 ay kalmış sınava o kadar emek vermiş işten gelip ders çalışmış evde eşi dışında kimseyi istememesi çok normal. Benim annem kardeşim sınavı kazansın diye televizyonu bile çok kısık açıp izliyordu hepimizi ses konusunda uyarıyordu çünkü anlamıştı ki kardeşim sessiz ortamda en iyi şekilde ders çalışıyordu. Bende tv karşısında bile ders çalışabilirim. Ben ders çalışırken de kendisine kısıtlama getirmezdi. Çünkü her insan farklı şekilde öğrenir.
Haklısınız zaten çok stresliyim sınava az kaldı diye. Bir de kayınvalide kayınpeder çekemiyorum inanın ki. Önümde dağ gibi kitaplar var öteki odada da kayınvalide kayınpeder sinirden çatlıyorum.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bakalım başarabilirim inşallah. Söylediğiniz taktiği deneyeceğim inşallah çok sağolunBen bir sinava hazirlanirken hep sinirlenirdim (agir matematik sinavi ☺). Ne zaman sinirlenmeye baslasam 5 dakika ara verir..en sevdigim ve beni motive eden sarliyi dinler öyle devam ederdim. O 5 dakika hep kurtardi. Sizde benzer teknikler ile deneyin. Kv ve kp su anda evinizde. Yapicak pek birsey yok gibi. Ama en azindan kendinizi motive etmeye devam edin. Kirginliklarinizi kendi hatiriniza bir kenara birakin ve derse odaklanin. Basarili olursunuz insallah
Ortada hiç de sınava hazirlanamayacak bir durum yok. Kendinizi sartlandiriyorsunuz ve kazanamamaniz durumunda da bak buyuzden kazanamadım demek için harika bir yol. Belki kendiniz bile farkında değilsiniz. Ne zor şartlar altında çalışanlar var. Sizin ki de dert mi yani. Üstelik üç aydan bahsediyoruz. Odanızda kendi kendinizi kurmak yerine iki satır ders çalışın.Kızlar iyi akşamlar. Çok sinirliyim şu an. Kendimi zor tutuyorum. 10 gündür kayınvalide ile kayınpeder bizde. İkisini de hiç sevmiyorum birarada olmaya bile tahammül edemiyorum her hareketleri batıyor bana resmen. 5 senelik evliyim evlenirken eşimin ailesinin beş kuruş faydası olmadı bize. Hatta düğün için 10 bin lira kredi çekmişler keyiflerine göre harcayıp takı bile yapamamış insanlar. Onların takılarını da biz yapıp ellerine verdik onlar taktı. Paramız yok deyip nişanda takı takmamak için nişan yapmak istemediler. Eşimi sevdiğim için ilk zamanlar anlayışlı davrandım görmezden geldim bunları ama evlendikten sonra bunları düşündükçe sinir oldum. Memlekete çok uzakta oturuyoruz. Onun için yılda bir gelir kayınvalide ile kayınpeder. Gelince de 1 aya yakın kalıyorlar. Benim de 3 ay sonra önemli bir sınavım var. Zaten sabah 8 akşam 5 işte çalışıyorum akşamları ders çalışabiliyorum bir tek. Eşim anlayışlı bir insan yemekleri dışardan getirirdi yemek yaparken vakit kaybetmeyeyim diye. Sınava kadar anca yetiştirebilecektim derslerimi ki onlar gelince bütün çalışmalarım sekteye uğradı maalesef. Ders çalışmak için odama geçsem bile sinirimden hiç ders çalışamıyorum. Sınava 3 ay kala komple 1 ayım boşa gidiyor. Hem üzülüyorum hem sinirleniyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. En geç bir hafta sonra giderler belki diye umut ederken 12 gün sonra gitmeye karar verip bilet alındı bugün. 22 gün kalmış olacaklar ve kayınpeder hala diyorki ne erken ne geç tam vakti olacak diye :) Yani kısacası 3 ay sonraki sınavım ellerimden kayıp gidiyor göz göre göre. Çok ama çok üzülüyorum. Elim kolum bağlı. Kayınvalide de dışardan yemek yediğimizi bilmiyordu ve şu an yemekleri kendi yaptığı için ders çalışmam için bana yardımcı olduğunu sanıyor bir de. Çaresizce bir dahaki sınava hazırlanmak zorunda kalacağım bu gidişle maalesef. Oysa ki ben bu sınavı kazanmak için çocuk planlarımı erteledim sınavı kazandığım gibi çocuk istiyorum Allah nasip ederse. Yani bu durumda hem sınavımı hem çocuk hayallerimi 9 ay sonraya ertelemek zorunda kalıyorum. Çok istiyordum ama ben 3 ay sonraki sınavı kazanmayı çok ama çok istiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?