Sınava hazırlık sürecimde evime misafirliğe gelen kayınvalide ve kayınpeder

Bu kadar sıkıntı yapacağına sınabdan sonra gelin deseydiniz.
Yok ben kazanamam, yok çocuğu erteledim hemen umutsuzluğa kapılmışsınız.
Madem gelme diyemedin bir şeye karışma git dersine çalış.

Esiniz neden sinava calisacak sinavdan sonra gelin sizi rahatca agirlariz demedi...kendi kendinize sinirlenip oturmayin...5yillik evlilikte az cok birbirinizi tanimissinizdir...esinizdiyecek sonra gelecekler....hem kimsenin esinin ailesi yarfim etmek zorunda mi....

Benim ailem yardim etti 45gramlik bilezik takti...cocuklarimda da keza oyle...fakat esimin babasinin bencillikleri beni de boguyor...ilk zamanlat kriz geciritken simdi konussa duymuyorum artik....

torpuleyin kendinizi biraz

Yilda bir kez geliyolar..sikin disinizi...alt ust oturanlar oda oda yasayanlar ne yapsin...yatip olsunler mi....sabir...deyin ...allahahavaleedin

Eşimi aramışlar söylemişler eşim de bana söyledi bir hafta 10 günlüğüne gelmek istiyorlar diye. Benim annem de 5-6 ay önce gelmişti bize o yüzden bişey diyemedim. E bide zaten 1 hafta 10 gün kalacakmış kısa kalacaklar nasıl olsa diye düşündüm. Ama şimdi kalktı 22 gün için bile ne erken ne geç şeklinde bir yorum yaptı kayınpeder. Ben de kendimi 10 gün 2 hafta şeklinde ayarlamıştım sinirlerim iyice bozuldu günü uzatıp bir de geç değil diye yorumuna. İlk önce 5-6 gün sonrası için bilet bakıldı aaaa o erken olur daha geç bilet yok mu diye bir tepki verdi bildiğin içimden delirdim o an

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Kütüphane olsa koşa koşa gideceğim emin olun ama maalesef ki yok 5 yıllık evliyim çocuk olayını daha fazla ertelemek istemediğim için zaten bir an önce tus kazanayım mantığıyla çalışıyordum şu an. 1,5 aydır da ciddi şekilde yüklenmeye başlamıştım. Bütün düzenimi oturtmuştum iyi çalışabiliyordum. Ta ki onlar evimize gelene kadar. İstediğim puan 55 civarı olduğu için 6 ay iyice yüklenirsem yapabilirim diye düşünüp gün gün planlayıp programımı yapmıştım ve en ufak bir açık vermemde ciddi kayıplar yaşayacaktım ki oldu maalesef. 22 gün ne ki diyorlar ama ben bu 22 günde 2 tane ders bitirebilecekken bitiremeyeceğim ve 2 ders eksik gireceğim sınava. İşte bu yüzden o 22 gün benim için çok önemli. Sanırım hayaller bir sonraki tusa kalacak

O konu geçmişte yaşanmış bir konu evet ama annemler eşimle 2 sene önce barıştı. Annem 5-6 ay önce geldi ve eşim anneme karşı gayet iyi davrandı herhangi bir sıkıntı yoktu. Bı yüzden şimdi gelirken gelmesinler diyemedim eşime de. Hem bir hafta 10 günlüğüne geleceğiz demişler bişey olmaz diye düşünmüştüm. Şimdi kalkmış 22 gün için bile geç değil iyi diyorlar. Kendimi bir hafta 10 gün kalacaklar diye planlamıştım ben oysa ki. 22 günü duyunca çıldırdım içimden.

Kpss oabt sinavi oncesi gorumcem evini terk edip bize geldi...

Annesi babasi köydeydi, ne o onlarin yanina gitti, ne onlar zahmet edip geldi. Ustelik burada dedesi de olmasina ragmen esim onlar yasli, uzulur diye onlarin evine de yollamadi.

Gittim milli kutuphanede calistim, atandim. Amacina kitlenen insana hicbir sey engel degil bence...

buarada gorumcem sonuc olarak esine geri dondu, bizim basimizi simarikliktan agritti yani...

Ben zaten o konuya takılmadım @Sailor Saturn yazınca bikac kelam ettim

Bak hala çalışabilirsin burda vaktini harcama derim naçizane

Evlenene kadar yumurta bile kirmayip
Evlendikten sonra 5 sene daha calisip
Yemek bile yapmadan haldir huldur calisilan
Ama bir turlu kazanilamayan sinav nedir yahu
Dusunsene 85 kere sinava girip kazanamiyorsun
Kv 20 gun kaldi diye butun ihale ona kaliyor

Ben zaten o konuya takılmadım @Sailor Saturn yazınca bikac kelam ettim

Bak hala çalışabilirsin burda vaktini harcama derim naçizane
Ders çalışmak için kalktım zaten herkes uyuyo şu an. Oturuyorum ama bunları düşünmekten kendimi alamıyorum dersime de odaklanamıyorum. Benim kendilerini pek istemediğimi hissettirdiğimi düşünüyorum ancak nasıl bu kadar yüzsüzlük edip uzun kalabiliyorlar anlamıyorum. Sinirimden çalışamıyorum yaa

keskin sirke ,küpüne zarar

5 senedir sınava çalışmıyorum, 4-5 ay az çalıştım ciddi anlamda çalışmaya da 2-3 ay önce başladım. İstediğim gibi çalışabilsem kazanma umudum vardı evet. 6 aylık ciddi bir çalışmanın 22 gününün gasp edilmesi büyük bir sıkıntı benim için. 12 dersimin 2 tanesini bu süreçte bitirebilecekken bitiremeyeceğim. Sınavın %15-20 lik kısmı belki de sınavı kazanıp kazanamamama etki edecek. Bu yüzden çok sinirliyim 6-7 aydır bir emek veriyorum gelip herşeyin içine ettiler sağolsunlar.

Valla oynayamayan gelin yerim dar dermis
Saat olmus 12 .
Siz anca kalkmissiniz sinava calisicam diye
Sizin iciniz rahatsa tum ustume duseni yaptim ama kv bana soguk borek verdi
Yok pastirmaliyi ogluna yedirdi bla bla bla diye sinava calisamadim
Ok .o zaman ne diyelim haklisiniz ...
Gecmis olsun ..
Kahrolsun bu kaynanalar ..

Aynen ya bizmkilerde cok onemsemizlerdi demekki böyle bir ortamda çalışsam kesin tıp kazanırdım kesin yani

Tusta hedefim çok yüksek bir puan değil. 4-5 ay az çalıştım son 2 aydır da ciddi şekilde çalışıyordum ta ki onlar gelip çalışmamı baltalayana kadar. Ben 6 ayda bütün derslerimi bitirip üstüne 1 tekrar atabilecek şekilde planlamıştım çalışmamı ve bu bana yetecekti büyük ihtimalle. Şimdi 22 günlük kayıp benim için 12 dersten 2 sini bırakmak demek. Bu da sınavı kazanmamı etkileyebilecek maalesef. 23 Nisan 1 Mayısta işe gitmeyeceğim iyice çalışırım artık diye düşünürken bütün planım bozuldu. Bunları düşündükçe iyice çileden çıkıyorum

Hadi kaynanayi pastırmayı geçtim evlenmeden önce ailesinin evinde çok guzel çalışma imkanin varmış eee niye halen kazanamadınz acaba

Saat 4 te yattım evet anca kalktım ama derse otursam bile çalışamıyorum benim şu an derdim bu. Hayatınızda hiç sınava hazırlanmak nedir biliyor musunuz?

Hadi kaynanayi pastırmayı geçtim evlenmeden önce ailesinin evinde çok guzel çalışma imkanin varmış eee niye halen kazanamadınz acaba
Tusa çalışmaya 5-6 ay önce başladım ve çalışmamı 2 aydır hızlandırdım. 5 yıl önce evlendim ve bazı sebeplerden ötürü bulunduğumuz ilde kalmamız gerekiyordu o yüzden tus kazanıp başka ile gidemeyeceğim için daha önce çalışmadım. 3 ay sonraki tusa hazırlanmak için 5-6 ay önce başladım zaten. Yani hedefim 3 ay sonraki tustu. Ama sayelerinde kaybım büyük ve çalışamıyorum.

Saat 4 te yattım evet anca kalktım ama derse otursam bile çalışamıyorum benim şu an derdim bu. Hayatınızda hiç sınava hazırlanmak nedir biliyor musunuz?

Emin ol çoğumuz biliyoruz atanarak geldik bi yerlere

Kaldı ki sen hedefim yüksek değil falan demişsin baştan beri ben bi hırs göremiyorum sende, kv kp falan bahane

En yakinimdan örnek vereyim eşim acilde 1 gün arayla 24 saat nöbet tuttu aylarca doktor olmadığından çoğu tusu kazanıp gittiğinden kitapları hep yanındaydı hasta olmadığında ders çalışırdı arkadaşlarıyla mesaiyi paylaşıp aralarda ders çalışırdı gece 2 den sonra hastane de uyumayp ders çalışırdı nöbetten çıkar 3 4 saat uyuyp ders çalışırdı normal aktivitelrinide yapardı yemekte yapardı ben nöbetteyken vs vs en sonunds kazandi gtti diğer acildeki arkadaşlarda öyle çalışmak isteyen her türlü kargaşa da çalışıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…