Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babykuzum un asminden sonra anket açması gerekiyor ama o kadar haber vermeme rağmen dönmedi geri. eğer asminin haftasınada katılmaz anket açarsa ben kendi adıma katılmam onun haftasına kızlar. çünkü 2 kere msj attım .
Atlıycaz onu o zaman sıradan gidicez.
Ben spirited away ve 12 monkeys indirdim ama daisynin torrentını bulamadım, emuleden zorluyorum ama bakalım. Daisy seçilirse hemen izleyemicem sanırım :gitme:
ben daisy i çok önce asmin önerdiğinde upload etmiştim ... istersen indir cnm
Daisy | Papatya [ Dvdrip - 2006 ] indir, rapidshare, download
saol canımmm opuyorumnanaktan
Rapidden uzun sürüyo ama hiç bulamamaktan iyidir, yarın bitmiş olur en azından, teşekkürler zemuszemus
ne demek canım benimm. bulamadığın filmi bana söyle yüklemem 5 dk. almaz. yalnız ben bu filme uygun altyazı bulamadım netten . yarın kendim senkron edicem sanada atarım . ztn siteyede koyarım linki yerimseniben
not: rapidden indirirken modeme reset at ki her parttan sonra beklemesin , böyle yaparsan kısa sürede iner ...
Bu alt yazı olayına da sevindim zemuszemus
Rapid resetlemesem de beni çok bekletmiyo nedense, en fazla 10 dk :jeyyar:
hımm tamam oylamadan sonra alalım fikirlerini merak ettim=)günaydın kızlar
dün ne olur ne olmaz diye 12 maymunu izledim bakalım belki o seçilir belki de daisy
daisyim de hazır zaten akşama da onu izlicem
oylama kapansın 12 maymun seçilirse eğer yorumumu o zaman yapiim opuyorumnanaktan
neettiiiinnn=))))))))Sonunda katıldım
Edward Scissorhands ı da indiriyom şimdi vay be bu hafta iyi yararlandım filmlerden
kimbilir belki spirited away i de izlerim kaydirigubbakcemile3
daisyden bi oyu geçersiz sayıyoduk di mi
o zaman 12 maymunu izlicez sanırsam
bi de herkes kullandı mı acaba oy?