• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema günleri 2. hafta anketi - Asmin

Hangi filmi izlemek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
babykuzum un asminden sonra anket açması gerekiyor ama o kadar haber vermeme rağmen dönmedi geri. eğer asminin haftasınada katılmaz anket açarsa ben kendi adıma katılmam onun haftasına kızlar. çünkü 2 kere msj attım .

babykuzum un asminden sonra anket açması gerekiyor ama o kadar haber vermeme rağmen dönmedi geri. eğer asminin haftasınada katılmaz anket açarsa ben kendi adıma katılmam onun haftasına kızlar. çünkü 2 kere msj attım .

Atlıycaz onu o zaman sıradan gidicez.
Ben spirited away ve 12 monkeys indirdim ama daisynin torrentını bulamadım, emuleden zorluyorum ama bakalım. Daisy seçilirse hemen izleyemicem sanırım :gitme:

saol canımmm opuyorumnanaktan
Rapidden uzun sürüyo ama hiç bulamamaktan iyidir, yarın bitmiş olur en azından, teşekkürler zemuszemus

ne demek canım benimm. bulamadığın filmi bana söyle yüklemem 5 dk. almaz. yalnız ben bu filme uygun altyazı bulamadım netten . yarın kendim senkron edicem sanada atarım . ztn siteyede koyarım linki yerimseniben

not: rapidden indirirken modeme reset at ki her parttan sonra beklemesin , böyle yaparsan kısa sürede iner ...

ne demek canım benimm. bulamadığın filmi bana söyle yüklemem 5 dk. almaz. yalnız ben bu filme uygun altyazı bulamadım netten . yarın kendim senkron edicem sanada atarım . ztn siteyede koyarım linki yerimseniben

not: rapidden indirirken modeme reset at ki her parttan sonra beklemesin , böyle yaparsan kısa sürede iner ...

Bu alt yazı olayına da sevindim zemuszemus
Rapid resetlemesem de beni çok bekletmiyo nedense, en fazla 10 dk :jeyyar:

günaydın kızlar
dün ne olur ne olmaz diye 12 maymunu izledim bakalım belki o seçilir belki de daisy
daisyim de hazır zaten akşama da onu izlicem
oylama kapansın 12 maymun seçilirse eğer yorumumu o zaman yapiim opuyorumnanaktan

günaydın kızlar=)
twelve monkeys seçilirse 2. kez izlediğim film seçilmiş olcak hüü
basit bi oylamayı bile toparlamak nekadar zor demi?
bencede katılamıycaklar en azından mazeretlerini sunmalılardı beni yazın diyipte haber vermemek olmazki!

günaydın kızlar
dün ne olur ne olmaz diye 12 maymunu izledim bakalım belki o seçilir belki de daisy
daisyim de hazır zaten akşama da onu izlicem
oylama kapansın 12 maymun seçilirse eğer yorumumu o zaman yapiim opuyorumnanaktan
hımm tamam oylamadan sonra alalım fikirlerini merak ettim=)
ben indiremedim ya işlerim var pcde vakit bulamadım, indirirken kasıyo birazda işlerim yavaşlasın istemedim:umursamaz:

Edward Scissorhands ı da indiriyom şimdi vay be bu hafta iyi yararlandım filmlerden
kimbilir belki spirited away i de izlerim kaydirigubbakcemile3

ee sonuc ne sımdı ..

ben bır sonrakı anteke katılamıyacagım kızlar,pazar-pazartesıne kadar yokum,artık bır ara ızler oyle yorum yaparım...

daisyden bi oyu geçersiz sayıyoduk di mi
o zaman 12 maymunu izlicez sanırsam
bi de herkes kullandı mı acaba oy?

kedi arkadaşımız kulüpte değil ama oy kullandı daisye
kulübe katılıp katılmayacağını da bilmiyom sınavları varmış pek uğrayamıyomuş

yok canım ya anket iyi bence
napalım oylama bitince kulüpten olmayanlarınkini çıkarıp tekrar sayıcaz mecbur

Back
X