• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema günleri 2. hafta anketi - Asmin

Hangi filmi izlemek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
hala kullanmayan 1 kisi var sanirsam ama o bile oy verse daisye yine de oyu yetmiyor.
12 maymun izleniyor kizlar..

ben dün gece izlemiştim hehe bu akşam da daisyle edwardı izlemeyi planlıyom
hepsinden iyice faydalanmak istiyorum

1995 yilinin filmi diye ilk sayfada yazmistim..
biraz arastir bakalim prenses yardimci olur sanirsam onceki sayfalarda link vermisti..

kızlarrrr geldim ben. şimdi 12 maymun mu izleniyor ? öyleyse benim şansıma yine izlediğim film çıktı desenize :) neyse asminim önerdiğine göre .ztn uzun zamandırda izlemek istiyordum ben daisy i izliyeyim :)

12 maymundaki _DeReN_ oyuyla
Daisy deki Kedinin oyu geçersiz yinede 6 ya 5 twelve monkeys önde ... katılmayan arkadaşımız babykuzum sanırım artık kulüpte değil. şu an herkes oyunu vermiş gözüküyor ...

oki 12 maymun. bruce willis sevmediğimnden arşivimde yok.ama güzel filmdir. çok kez seyrettim.netten izlemeye çalışacağım akşam.iyi seyirler

kızlar daısy ı ızleyemek ısteyenler varsa mutlaka ızlesın onlarla ayrıca guney kore baslıgında konusabılırız
12 monkey ızlenıyor ankete gore bu hfta.
ama ızlemek ısteyen dıgerlerını de ızlesın ustune mutlaka konusuruz nasıl olsa.

kedicimm evet yoksun uzun zamandır :) sinema günleri yapıyoruz . bu ankette onun oylaması. 4 günde bir kulüpten biri istediği 4 filmi oylamaya açıyor ve kulüptekiler bu filmler arasından izlemediklerini yada izlemek istediklerini seçiyorlar. en çok oy alan film izleniyor ve herkes fikrini yorumunu paylaşıyor. eğer katılmak istersen aramıza çok memnun olur
uz :D

Bende katılırım cnm zevklee ya ilk defa görüyorum bu konuyu çok hoşuma gitti yerimseniben
bende daisyi merak ettim belki bu hafta katılamam sınavlardan ama gelecek filmde bende varım

Anket kapanmış sanırım, o halde 12 monkeys izliyoruz opuyorumnanaktan

ya netımde sorun var.. buraya zor baktım... 1-2 gundur cebellesıyorum :) hala ındıremedım su filmi... daisy ve twelve monkeys ı indiricem...

Back
X