• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema günleri 2. hafta anketi - Asmin

Hangi filmi izlemek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

ne demek canım benimm. bulamadığın filmi bana söyle yüklemem 5 dk. almaz. yalnız ben bu filme uygun altyazı bulamadım netten . yarın kendim senkron edicem sanada atarım . ztn siteyede koyarım linki yerimseniben

not: rapidden indirirken modeme reset at ki her parttan sonra beklemesin , böyle yaparsan kısa sürede iner ...

Canım naptın sen ayarladın mı altyazıyı? Olmazsa ben planettan indirip giricem olaya

selam kizlar ben oyumu edvarda verdim oy verdigim gorunmuomu acaba>?

Görünüyo canım, oyunu kullanmışsın

Twelve Monkeys filmini ben daha önce izlemiş ve sevmiştim ama film ikinciye izlemek isteyebileceğim kadar çekmiyor beni... Film hakkında diyebilirm ki Brad Pitt in oyunculuğu göz dolduruyor. Senaryo çok ilginç ve film sonuna kadar merak ettiriyor . sakin bir kafayla izlenmezse ilk izleyişte "ne oluyor ya anlamadım ben" dedirtte bilir:) biraz karmaşık ama olay kurgusu güzel zaman kavramınıda iyi kullanmış yönetmen. sonu şaşırtmayı hedeflemiş çekim yılına göre oldukça iyi bir yapım .

günaydın kızlar
salı izlemiştim 12 maymunu o nedenle yorumumu yapayım..
brade delililk çok yakışmış öncelikle opuyorumnanaktan rolünün hakkını vermiş çok iyi oynamış
filmi baştan sona sıkılmadan izledim yalnız dikkatimizi vererek izlememiz gereken bir film olaylar birbiriyle bağlantılı bi yeri gözden kaçırırsak filmi anlamakta zorluk çekeriz
sonuç olarak ben bu filmi beğendim :lepi:

ama dün daisyi de izledim ve kelimenin tam anlamıyla dağıldım
o ne güzel bi senaryodur öyle
filmin sonunda ağlamaktan öldüm zaten duygusal insanımdır beni çok etkiledi bu film
katil olan çocuğa hayran oldum onun kıza olan çıkarsız masum sevgisine
kız da bebek gibi güzel maşallah keşke mutlu sonla bitseydi
ama kızın vurulma sahnesindeki katil olan çocuğun oyunculuğu beni mest etti o ağladı ben ağladım mafoldumben

o nedenle daisyi kesinlikle izleyin arkadaşlar pişman olmazsınız

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
kızlarrrrrrrr, izledim filmi,ve ben bu 12 maymunu hiiç sevmedim kaydirigubbakcemile3
konu olarak güzel bir konu, ama işlenişi hoşuma gitmedi, izlerken ne zaman bitcek bu diye sürekli zaman cizelgesine baktım, ya normalde ben severim bu tarz konuları, ama bu benden not alamadı kaydirigubbakcemile3
not: filmi indirmeden , online olarak cözünürlüğü cok düşük ve türkce dublajlı seyretmek zorunda kaldım, tüm bunların filmi sevmememde kesinlikle bir miktar etkisi oldugunu düşünüyorum :dilcikar:

KIzlar ben daha ındıremedım ya sımdı part 1 e basladım cekıyor.. bakalım sorunsuz ınerse ızlıcem bu aksam...

yahu bu rapidden ınmıyo ya benım... bulduklarım da hep rapid sız nerden ındırdınız... idm var bende aslında tek link bı yer baktım bulamadım... bulan varsa bana da verin pleasee benneyaptımki

merhaba kızlar 12 maymunu ızledım brad ve bruce oyunculugunu begendım daha oncede ızlemıstım zaten buruce wıllıs fılmlerını severım vıruslu fılmlerın genel bı ısleyıs konusu varda bu dıgerlerıne gore daha farklı daha guzel ıslenmıstı dıyebılırım bence herkesın ızlenmesı gereken fılmlerden bırı kalıtelı bı yapımdı

yahu bu rapidden ınmıyo ya benım... bulduklarım da hep rapid sız nerden ındırdınız... idm var bende aslında tek link bı yer baktım bulamadım... bulan varsa bana da verin pleasee benneyaptımki

Charm ben sana ne dedim bulamadığın film olduğunda bana söle demedim mi :mymeka: netload a hemen yüklüyorum senin için kuzum :)

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
kızlarrrrrrrr, izledim filmi,ve ben bu 12 maymunu hiiç sevmedim kaydirigubbakcemile3
konu olarak güzel bir konu, ama işlenişi hoşuma gitmedi, izlerken ne zaman bitcek bu diye sürekli zaman cizelgesine baktım, ya normalde ben severim bu tarz konuları, ama bu benden not alamadı kaydirigubbakcemile3
not: filmi indirmeden , online olarak cözünürlüğü cok düşük ve türkce dublajlı seyretmek zorunda kaldım, tüm bunların filmi sevmememde kesinlikle bir miktar etkisi oldugunu düşünüyorum :dilcikar:

Büyük ihtimal türkçe dublajlı izlediğin ve görüntü kötü olduğu için film seni bu kadar sıktı... yoksa öyle bitmesini bekleyecek ,sürekli süreye bakacak kadar sıkıcı bir film değil :) herkesi sarıp sarmalayacak bir filmde tabi . bence bundan sonra indir böyle film izleme :p filmin hakkını ver değil mi ama aaaa:D

12 Maymun u upload ettim cnm... IDM ile indirirken netload linklerinin hepsini koplaya ve IDM ile dowloand et seçeneğine tıkla. bütün linkleri attıktan sonra otomatik kendisi sırayla indirecektir.

Twelve Monkeys | 12 Maymun [1995 - Dvdrip ] indir, rapidshare, download

Gece izledim ben de. Güzel filmdi ama herkesin aksine ben bratin oyunculuğunu abartılı buldum, hoş deliler nasıl olur bilmiyorum ama akannehir Yapım yılına göre çok iyi bir film, baştan çok karmaşık geldi zamanla toparlandı. Sonuç olarak mükemmel değil ama izlenmesi gereken filmlerden.
Bu arada söylemeden geçemicem o bruce willisin vücudu neydi öyle :kedi:

Gece izledim ben de. Güzel filmdi ama herkesin aksine ben bratin oyunculuğunu abartılı buldum, hoş deliler nasıl olur bilmiyorum ama akannehir Yapım yılına göre çok iyi bir film, baştan çok karmaşık geldi zamanla toparlandı. Sonuç olarak mükemmel değil ama izlenmesi gereken filmlerden.
Bu arada söylemeden geçemicem o bruce willisin vücudu neydi öyle :kedi:

kaydirigubbakcemile3

popişini de gördük :kedi:

Büyük ihtimal türkçe dublajlı izlediğin ve görüntü kötü olduğu için film seni bu kadar sıktı... yoksa öyle bitmesini bekleyecek ,sürekli süreye bakacak kadar sıkıcı bir film değil :) herkesi sarıp sarmalayacak bir filmde tabi . bence bundan sonra indir böyle film izleme :p filmin hakkını ver değil mi ama aaaa:D

evet canım aynı fikirdeyim, filmi o cözünürlükte üstüne bir de türkce dublajla hiç izleme daha iyi akannehir

kaydirigubbakcemile3

popişini de gördük :kedi:

kaydirigubbakcemile3

Back
X