Sinema günleri 2. hafta anketi - Asmin

Hangi filmi izlemek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

canım senin internetinden kaynaklanıyor sanırım. dowloand etme hızı düşük olabilir :S bu dediğin imkansız ki ben sana premium üyelik verdim. bir filmi 15 dk. da indirmen lazım.

Canım yalnız sadece senın verdıgın sıteden bahsetmıyorum ben baska bır sıteden ındırdım hep tek parca halınde her hangı bır dowloand sıtesıne yonlendırılmeden... yani bir divx sitesi dıyeyım.. sımdı net.... den ıse 7 part bahsettıgım surede olması yıne cok dıyosun yanı.. hmm anlayamadım bende..

benım paketı bu ay degıstırdık 8 mb limitsiz dı sımdı 1 mb limitsiz.. bu bolge 8mb desteklemıyordu mecbur dusurduk cok sorun oluyordu.. 1 mb olmasındna kaynaklanıyor muhtemelen ....

ama bayrama kadar tasınmıs olucaz buradan yenı netı o sekılde baglatayım tekrar olmazsa...

he anket suresımı bahsettıgınız ben fılme ayrılan sure olarak anladım bencede kısa olsun.. oy sonucu beklemek motıvasyon kaybı yapıyor :))

12 monkey filmi icin: film biraz karmasik dogru anlasilmaz evet yer yer sacma sapan da olsa sahneler var evet.. ama seneryo mukemmel kizlar ya.. ben seneryosuna bayilmistim filmin.. 90 li yillarda bu kalitede gelecekten gecmise yolculuk eden kaliteli bir yapim.. ben cok begendim filmi..

kızlar şuda var kk buara sorunlu bana sorarsanız 2 gün açalım ben uzun zamandır sorun yaşıyorum siteye girişte belli olmaz yine sorun çıkarsa oy kullanamayan kalmasın

kızlar 2 gün açtım, yarın işyerinde yoğun olucam pc başına akşam 7ye kadar geçemeyebilirm geciksin istemedim, anket hazırdır duyrulur=)

kızlar 12 maymunu izledim.. senaryo etkileyici ama ilk başlara çok sıkıldım açıkcası..
hatta ilk dakikalarda ben bu filmden bişe anlamıcam sanırım dedim, ama ilerledikçe tad vermeye başladı.. kaydirigubbakcemile3

oyunculuklar gözüme battı kimi zaman, belkide ilk defa böle rollerde izlediğim içindir bilmiorum..

orta derece bi filmdi benim için.. a.s

hhmm kimin oyunculuğu gözüne battı özellikle magic merak ettim :)

hhmm kimin oyunculuğu gözüne battı özellikle magic merak ettim :)

brad özellikle prensescim, yani gözüme battı değilde ilk defa deli rolünde izledim kendisini oyüzden garipsedim kaydirigubbakcemile3

çok yoğun sahnesi yoktu ama gayet güzel kıvırmış rolünü, hareketleri mimikleri falan gayet hoştu...

bradi karizmatik bir rolden farkli gormek beni cok memnun etti acikcasi..

Brad Pitt bebek suratlı oyuncu , genç kızların sevgilisi, karizma rollerin adamı, aşk filmlerinin esas oğlanı imajından çok rahatsız bence. Snatch ve Burn After Reading filmlerini de izlemelisiniz bambaşka bir Brad ve gerçekten iyi oyuncu :)

brad pitt ölemi ya ben hiç farketmemişim :))

oyunculuğuna laf yok gerçekten çok ii, ama ben öle baby face yakışıklı vs olarak göremedim hiç sarışın pek sevmemde :))

farklı bi rolü çok güzel sergilemiş bu filmde..

bende öyle düşündüğümden değil ama hep öyle lanse edilir :))

hhmmm ikiside iyi oyuncu ... ben en son Will Smith'in seven pounds filmini izlemiştim. çokta güzeldi

prensesimm seven pounds deme banaa Will Smith konuşturmuş resmen oyunculuğunu, bayılıorum o filme çokta etkilenmiştim gözlerim dolu dolu izledim son sahneleri:gitme:

ben filmleri sadece afişlerine ve isimlerine bakarak seçerim izlerim.. hani cd arkalarında yada nette filmin içeriği olur ya okumam onları hiç bi fikrim olmasında daha heyecanlı olsun die..
oyüzden filmi izlerken hep bişeler eksikti, ne olduğunu tam anlayamıorum falan, çok merak uyandırıcı ve sürükleyiciydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…