ne demek canım benimm. bulamadığın filmi bana söyle yüklemem 5 dk. almaz. yalnız ben bu filme uygun altyazı bulamadım netten . yarın kendim senkron edicem sanada atarım . ztn siteyede koyarım linki yerimseniben
not: rapidden indirirken modeme reset at ki her parttan sonra beklemesin , böyle yaparsan kısa sürede iner ...
selam kizlar ben oyumu edvarda verdim oy verdigim gorunmuomu acaba>?
evet ayarladım bgn izledim bile. uyumlu altyazıyı göndereyim cnm bekle :)Canım naptın sen ayarladın mı altyazıyı? Olmazsa ben planettan indirip giricem olaya
yahu bu rapidden ınmıyo ya benım... bulduklarım da hep rapid sız nerden ındırdınız... idm var bende aslında tek link bı yer baktım bulamadım... bulan varsa bana da verin pleasee benneyaptımki
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
kızlarrrrrrrr, izledim filmi,ve ben bu 12 maymunu hiiç sevmedim kaydirigubbakcemile3
konu olarak güzel bir konu, ama işlenişi hoşuma gitmedi, izlerken ne zaman bitcek bu diye sürekli zaman cizelgesine baktım, ya normalde ben severim bu tarz konuları, ama bu benden not alamadı kaydirigubbakcemile3
not: filmi indirmeden , online olarak cözünürlüğü cok düşük ve türkce dublajlı seyretmek zorunda kaldım, tüm bunların filmi sevmememde kesinlikle bir miktar etkisi oldugunu düşünüyorum :dilcikar:
yahu bu rapidden ınmıyo ya benım... bulduklarım da hep rapid sız nerden ındırdınız... idm var bende aslında tek link bı yer baktım bulamadım... bulan varsa bana da verin pleasee benneyaptımki
Gece izledim ben de. Güzel filmdi ama herkesin aksine ben bratin oyunculuğunu abartılı buldum, hoş deliler nasıl olur bilmiyorum ama akannehir Yapım yılına göre çok iyi bir film, baştan çok karmaşık geldi zamanla toparlandı. Sonuç olarak mükemmel değil ama izlenmesi gereken filmlerden.
Bu arada söylemeden geçemicem o bruce willisin vücudu neydi öyle :kedi:
kaydirigubbakcemile3
popişini de gördük :kedi:
Büyük ihtimal türkçe dublajlı izlediğin ve görüntü kötü olduğu için film seni bu kadar sıktı... yoksa öyle bitmesini bekleyecek ,sürekli süreye bakacak kadar sıkıcı bir film değil :) herkesi sarıp sarmalayacak bir filmde tabi . bence bundan sonra indir böyle film izlemefilmin hakkını ver değil mi ama aaaa
kaydirigubbakcemile3
popişini de gördük :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?