popo dersen bratinkini de gördük :kedi:
ne kadar dikkatliyim dimi :roflol:
yeni anket ne zaman acilcak bilen varmi kizlar
benmi açıyorum anketi!!!
Gece izledim ben de. Güzel filmdi ama herkesin aksine ben bratin oyunculuğunu abartılı buldum, hoş deliler nasıl olur bilmiyorum ama akannehir Yapım yılına göre çok iyi bir film, baştan çok karmaşık geldi zamanla toparlandı. Sonuç olarak mükemmel değil ama izlenmesi gereken filmlerden.
Bu arada söylemeden geçemicem o bruce willisin vücudu neydi öyle :kedi:
Charm ben sana ne dedim bulamadığın film olduğunda bana söle demedim mi :mymeka: netload a hemen yüklüyorum senin için kuzum :)
12 Maymun u upload ettim cnm... IDM ile indirirken netload linklerinin hepsini koplaya ve IDM ile dowloand et seçeneğine tıkla. bütün linkleri attıktan sonra otomatik kendisi sırayla indirecektir.
Twelve Monkeys | 12 Maymun [1995 - Dvdrip ] indir, rapidshare, download
Tatlım senı yormak ıstemedım bu sefer o yuzden.. cok tesekkur ederım canım ındırıyorum az kaldı bıtecek ızleyecegım oğlanı uyuttuktan sonra :) opuyorumnanaktan
Bu ankete gecıkmelı kaldım bıraz.. sıra burcumdaymıs hadı hayırlı ola fılmlerı beklıyoruuzz kaydirigubbakcemile5
ya bari önümüzdeki hafta izlemediğim olsun dedim şansa bak bana çıktı hahah=))
begendıgım seyleri koymaya çalışcam, değişik türler ekliycem kafamda o var=)
canım benim ne zahmeti . 10 dk mı almıyor yüklemek :) bu arada IDM den indirme farketti mi ? yoksa hızı aynı mı ?
Partları 1-2 saat arası mı indiriyor :bbo: Ben rapidden pek indirmem, indirince partı 15-40dk arası iner o bile beni yoruyo tek tek indirdiğim ve aralarda beklediğim için, torrent denesen canım? Çok daha hızlı iniyor, 1 saat içinde birkaç film indirdiğim oluyor benim :hulya:
kızlar yeni anketi kaç günlük açıyım 2 mi 3 mü?
valla canım ben teker teker ındırmedıgım ıcın bılemıyorum yanı hızı azalttıgı ıcınde uzun surede ınıyor olabılır ama mesela sımdı twelve monkeysın bır 7 partını 1 saat 40 dk - 2 saat arasında fılan ındırdı .. ıyımı ? :)
ama her zaman boyle olmuyor mesela bazen yatmadan once baslatıyorum ındırmeyı sabah ya bıtmıs oluyor yada bıtmek uzere... neye gore degısıyor bılmıyorum.. mesela ıkı uc fılm ındırıyorum dıyelım bazen 30 saat yazıyo bazen 7 saat degısıyo kaydirigubbakcemile3
bu arada surukleme fılan yapamadım canım bahsettıgın gıbı, ben lınklere tıkladıgım da yenı sekme acılıyor ve dırek ıdm ın sorgusu gelıyor baslat dıye oyle ayarladım ızlenebılır vıdeolarda da aynı sekılde yapıyor yanı bu sekıl ıyı sanırım daha pratık bır yolu yoksa ? sen bılırsın ? :)
ama idm ısı super oldu orası kesın limitsizde kota asımı problemı olmuyor yanılmıyorum degıl mı bu arada kaydirigubbakcemile3
oluyorsa bı hoş olur cunku masallahım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?