Sinema günleri 2. hafta anketi - Asmin

Hangi filmi izlemek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
Aslında bgn açılması gerekiyor ama anketi asmin arkadaşımız 2 gün süreyle açtığı için bir gün attı ve yeni anket yarın açılacak. babykuzum bana özelden msj attı işlerinin yoğunluğundan dolayı kulübe katılamıyor bu yüzden sıra burcudeniz de .bu arada Malice arkadaşımız bir süre yok malesef , babasının sağlık sorunları nedeniyle aramızda olamayacak

hmmm abartı değildi bana göre, başarılı oyunculuk sergilemiş. leonardo di capri nunda what is eating gilbert grape filmindeki oyunculuğu böyle abartı ve müthişti ..

Charm ben sana ne dedim bulamadığın film olduğunda bana söle demedim mi :mymeka: netload a hemen yüklüyorum senin için kuzum :)

Tatlım senı yormak ıstemedım bu sefer o yuzden.. cok tesekkur ederım canım ındırıyorum az kaldı bıtecek ızleyecegım oğlanı uyuttuktan sonra :) opuyorumnanaktan

Bu ankete gecıkmelı kaldım bıraz.. sıra burcumdaymıs hadı hayırlı ola fılmlerı beklıyoruuzz kaydirigubbakcemile5

canım benim ne zahmeti . 10 dk mı almıyor yüklemek :) bu arada IDM den indirme farketti mi ? yoksa hızı aynı mı ?

ya bari önümüzdeki hafta izlemediğim olsun dedim şansa bak bana çıktı hahah=))
begendıgım seyleri koymaya çalışcam, değişik türler ekliycem kafamda o var=)

Twelve Monkeys en iyi kostum oskarınada sahipmiş arkadaşlar, Ayrıca film hakkında nette bir sürü teori ve olasılık bulunuyor göz atmakta fayda var :))

canım benim ne zahmeti . 10 dk mı almıyor yüklemek :) bu arada IDM den indirme farketti mi ? yoksa hızı aynı mı ?

valla canım ben teker teker ındırmedıgım ıcın bılemıyorum yanı hızı azalttıgı ıcınde uzun surede ınıyor olabılır ama mesela sımdı twelve monkeysın bır 7 partını 1 saat 40 dk - 2 saat arasında fılan ındırdı .. ıyımı ? :)

ama her zaman boyle olmuyor mesela bazen yatmadan once baslatıyorum ındırmeyı sabah ya bıtmıs oluyor yada bıtmek uzere... neye gore degısıyor bılmıyorum.. mesela ıkı uc fılm ındırıyorum dıyelım bazen 30 saat yazıyo bazen 7 saat degısıyo kaydirigubbakcemile3

bu arada surukleme fılan yapamadım canım bahsettıgın gıbı, ben lınklere tıkladıgım da yenı sekme acılıyor ve dırek ıdm ın sorgusu gelıyor baslat dıye oyle ayarladım ızlenebılır vıdeolarda da aynı sekılde yapıyor yanı bu sekıl ıyı sanırım daha pratık bır yolu yoksa ? sen bılırsın ? :)

ama idm ısı super oldu orası kesın limitsizde kota asımı problemı olmuyor yanılmıyorum degıl mı bu arada kaydirigubbakcemile3
oluyorsa bı hoş olur cunku masallahım var :)

Partları 1-2 saat arası mı indiriyor :bbo: Ben rapidden pek indirmem, indirince partı 15-40dk arası iner o bile beni yoruyo tek tek indirdiğim ve aralarda beklediğim için, torrent denesen canım? Çok daha hızlı iniyor, 1 saat içinde birkaç film indirdiğim oluyor benim :hulya:

canım senın dedıgın tek part degılmı benım bahsettıgım 7 partı 1,5-2 saat arası ındırdı dedım... CADIARZU
torrent program mı canım aynı sekılde ? bakayım bırazdan benım mesaı bıtmedı henuz :))

kızlar yeni anketi kaç günlük açıyım 2 mi 3 mü?

bence 2 cok az olur canım acılmasıyla bıtmesı bır olur en azından 3 olsun bari... CADIARZU

canım senin internetinden kaynaklanıyor sanırım. dowloand etme hızı düşük olabilir :S bu dediğin imkansız ki ben sana premium üyelik verdim. bir filmi 15 dk. da indirmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…