- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Patronda öyle dedi deli bi özgüven var onda patlama yasıyo diye neyse ki gelmesin bidaha buraya dedi
Aramızda ona benzer muhabbetler hep oluyo işyerinde amaBiraz tahrik etmemis misiniz ? Yas kac bilmiyorum ama fazla açık söz iyi değildir. Kızın tepkisi de yanlış
22 yasındayım evet benden küçükYaşınız kaç iş yerindeki birinin kızı demişsiniz belli ki sizden küçük zaten yaş 19muş en deli çağları neden çocukla çocuk oluyorsunuz ki siz orda çalışansınız profesyonel olmanız lazım
Neyi anlamadın gayet anlamışsın ışte.Görmemiş deyince kızdın senin yaptığın ne peki?Kilonu gösteriyosun demek şişko demek.Bi de stajer diye susacaktı galiba sanki sen neysen muhasebe müdürü falansın herhalde.Açtığın konuların çoğu bu düzeyde bayağısın o kızdan da zerre farkın falan yokAnlamadım pardon ?
Çiçeğime laf etmedi kadın bana görmemiş dedi ben buna kızdım bu 1
İkincisi de kıza şişko demedim kilonu gösteriyosun dedim ki gerçekten de öyle
Rahatsız olacak olsa ben 56 kiloyum demez
Kız benm üstüme bi bardak suyu döksün cırlasın bağırsın patronda beni kovsun ne güzel ya :)
İşte delilik bendepeki sana giren çıkan mı var diyen biriyle neden muhattap olmaya devam ettin?
kızın ağzı belli sananne kilosunu gösterip göstermediğinden.
Alt tarafı değil ışte o :)) zaten size sorduğunda kilo verebilir miyim diye olumsuz yanıt vermişsiniz orda icerlemistir ustune herkesin icinde kilonu gösteriyorsun demeniz kavgayi ateşlemiş gecmis olsunAramızda ona benzer muhabbetler hep oluyo işyerinde ama
Kaldı ki kendisi bana sordu şu kadar kilo verebilir miyim vs. diye
Rahatsız olsa 56 kiloyum demez ben de kilonu gösteriyosun dedim alt tarafı
56 kilo olan birine kilonu gösteriyosun demek şişko demekse sizin dilinizde doğrudur :)Neyi anlamadın gayet anlamışsın ışte.Görmemiş deyince kızdın senin yaptığın ne peki?Kilonu gösteriyosun demek şişko demek.Bi de stajer diye susacaktı galiba sanki sen neysen muhasebe müdürü falansın herhalde.Açtığın konuların çoğu bu düzeyde bayağısın o kızdan da zerre farkın falan yok
İşte delilik bende
Sonradan geldi özür diledi işyernde başkalarıyla tartışmıştı hepimizden özür diledi babası da o küçük ablaları dışlamayın deyince olaylar öyle gelişti
Kilo muhabbetinde de art niyetim yoktu zaten
,İşyerindeki kızla kavga ettik saç saça baş başa
Ellerim ayaklarım titriyo hala çıldırcam
Biraz önce yemekteydik bizim işyerinde de stajyer bi kız var burda çalışan bi abinin kızı daha 19 yasında ama aklı beş karış havada
Ben diyet yapıyorum 2-3 haftadır bu kızda bana özeniyo yani işyerindekilerin hepsi farkında ben ne giysem gidip ondan alıyo makyajını benm gibi yapmaya çalışıyo falan neyse bunlar ufak detaylar
Bugün de sabahtan bizim odaya geldi kelebek abla 1 ayda 11 kilo verebilir miyim ben diyet yapcam falan dedi bende mümkün değil çok zor dedim
Yemeğe gittik bu kız taze fasulyenin yanına kuskus koymuş bende onu yersen zayıflayamazsın ama o sonıcta makarna türü dedim
Sonra aşçı da oda mı diyet yapıyo dedi bende evet 11 kilo vercem diyo bende sağlıksız olursun diyorum dedim
Sonra sen kaç kilosun diye sordular oda 56 dedi aşçı ablada 50 kilo falan duruyosun dedi
Diğer ablada yok kız ne ellisi dedi bende aynen abla kilıosunu gösteriyo benm kardeşim 52 kilo beli incecik dedim
Sonra bu kızda bi afra tafra topladı yemeğini gitti çöpe döktü
Sonra ne oldu sana niye böyle yapıyosun yanlış bişey mi dedik kilosunu gösteriyo dedik dedim
Deme o zaman deme ben sevmiyorum benim istediğim gibi konuscaksın diye cırladı bana
Bnde yok ya ben senin istediğin gibi mi konuşmak zorundayım madem rahatsız oluyosun kendin söyleme kilonu ne var bunda dedim sonra sanane kızım sanane diye bağırmaya başlayınca bende düzgün konuş diye ayağa bi kalktım kız bana bi bardak suyu fırlattı üstüme doğru
Bnde yapıştım saçına bildiğin saç baş giriştik sonra ayırdılar
Babası falan gelnce seni öldürürüm kızım seni gebertirim diye deli gibi bağırıyor ağzını kapatıyolar hala bağırıyor ama apartmanda yankılanıyo sesi
Elimde olsa kafasını kopartıp eline vercem o derece sinirliyim
İşyerindekiler o deliye sen niye uyuyosun diyolar bana napacaktım kız bana 1 bardak suyu fırlattı
Herkes o zaten rahatsız psikolojisi bozuk diyo stajyer bi kızın ergen tavırlarını mı çekmeye geldim ben bu işyerine
Patron da şimdi odaya geldi sana yapılan saygısızlık bana yapılmştır bidaha buraya gelemez bu kaçıncı vukaatı dedi
Boynumda altın zincirim vardı onuda koparttı salak
Söylcem patrona kessinler maaşından yaptırcam
Uzun uzun anlatmak istemedim sen ne yersen bende onu ycem dedi yemekten önce sabahları ne yiyosun diye sordu sen bana yardımcı ol kelebek abla sen veriyosun dedi kaldı ki kız benden zayıf zaten ben 65 kiloydum 61 e düştüm diyetle ona şişko demek istesem kendim ne oluyorum .ondan farkın yok. önce bi dönüp kendine bakmalı insan sonra başkalarını eleştirmeli.
sana ne onun kilosundan. yediği makarnadan? biri bana dese hani kilo vermek istiyodun diye sana ne canım çekti derim.
sana ne?
11 kilo vermek istedigine göre zayıf değil?Zaten mantıklı biri demez kardesinin belinin inceliginden ona ne?Gerçi sen kardesinin de ağzını kanatan birisin dayakla kime ne anlatıyosam56 kilo olan birine kilonu gösteriyosun demek şişko demekse sizin dilinizde doğrudur :)
Ben muhasebe müdürüyüm demedim sadece herkes haddini ve yerini bilmeli
Stajyer diye sussun demiyorum zaten edepli olduğu için sussun diyorum
Neyse teşekkür ederim güle güleeee
Neden öyle bi tepki verdiğini anlamak istedim eğer güzel bi dille bana dese ki kelebek abla bak ben krııldım şu lafından ötürü gider özür de dilerdim atarlı giderli bağırıp çağırınca hepimiz şaşırdık zatenKeşke uzatmasaydınız sizde. Yani şahsen ben yemeği döktüğü andan sonrasında muhattap olmazdım. Kendini belli etmiş kız zaten başından
+1Kelebek hiç profesyonel bir insan gibi davranmıyorsun işyerinde ondan bu kadar sıkıntı yaşıyorsun hadi kız küçük daha bilmiyor, sen neden o kadar yüz göz oluyorsun, sana ne stajerin makarnasından kilosundan. Azcık mesafeni koru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?