Sinirden elim ayağım titriyor

Biraz tahrik etmemis misiniz ? Yas kac bilmiyorum ama fazla açık söz iyi değildir. Kızın tepkisi de yanlış
Aramızda ona benzer muhabbetler hep oluyo işyerinde ama
Kaldı ki kendisi bana sordu şu kadar kilo verebilir miyim vs. diye
Rahatsız olsa 56 kiloyum demez ben de kilonu gösteriyosun dedim alt tarafı

22 yasındayım evet benden küçük
Dayanamadım onun o tepkileri karsısında sessiz kalamadım sanane sanane diye bağırıyor benm istediğim gibi konuscaksın diyo bana

Neyi anlamadın gayet anlamışsın ışte.Görmemiş deyince kızdın senin yaptığın ne peki?Kilonu gösteriyosun demek şişko demek.Bi de stajer diye susacaktı galiba sanki sen neysen muhasebe müdürü falansın herhalde.Açtığın konuların çoğu bu düzeyde bayağısın o kızdan da zerre farkın falan yok

Bu ne avamlık! Kendinden küçük kızın kendine özendiğini düşünüp bir de herkesin içinde kilosunu gösteriyor filan demişsin. Gösterip göstermemesi seni ya da başkasını ilgilendirmez kendine özendiğini zannedip sinirini çıkarmaya çalışmışsın ama başaramamışsın. Bu arada kızın psikolojisinin bozuk olduğunu pek zannetmiyorum tamam yaşı küçük senden fazla profesyonelce düşünemez ama sen de bir kendine bak bence.
Herkes kimseye özenmiyor yahu bir tek bu forumda gördüm herkes bana özeniyor havalarını hey allahım....

peki sana giren çıkan mı var diyen biriyle neden muhattap olmaya devam ettin?
kızın ağzı belli sananne kilosunu gösterip göstermediğinden.
İşte delilik bende
Sonradan geldi özür diledi işyernde başkalarıyla tartışmıştı hepimizden özür diledi babası da o küçük ablaları dışlamayın deyince olaylar öyle gelişti
Kilo muhabbetinde de art niyetim yoktu zaten

Aramızda ona benzer muhabbetler hep oluyo işyerinde ama
Kaldı ki kendisi bana sordu şu kadar kilo verebilir miyim vs. diye
Rahatsız olsa 56 kiloyum demez ben de kilonu gösteriyosun dedim alt tarafı
Alt tarafı değil ışte o :)) zaten size sorduğunda kilo verebilir miyim diye olumsuz yanıt vermişsiniz orda icerlemistir ustune herkesin icinde kilonu gösteriyorsun demeniz kavgayi ateşlemiş gecmis olsun

56 kilo olan birine kilonu gösteriyosun demek şişko demekse sizin dilinizde doğrudur :)
Ben muhasebe müdürüyüm demedim sadece herkes haddini ve yerini bilmeli
Stajyer diye sussun demiyorum zaten edepli olduğu için sussun diyorum
Neyse teşekkür ederim güle güleeee

art niyetle söylememiş olabilirsin ama kızın potansiyeli belliyken gereksiz olmuş..
mesafeni korumayı öğrenmelisin..

Keşke uzatmasaydınız sizde. Yani şahsen ben yemeği döktüğü andan sonrasında muhattap olmazdım. Kendini belli etmiş kız zaten başından

,

kız sorunlu sizde hiç profesyonel davranmamışsınız.

ondan farkın yok. önce bi dönüp kendine bakmalı insan sonra başkalarını eleştirmeli.

sana ne onun kilosundan. yediği makarnadan? biri bana dese hani kilo vermek istiyodun diye sana ne canım çekti derim.
sana ne?
Uzun uzun anlatmak istemedim sen ne yersen bende onu ycem dedi yemekten önce sabahları ne yiyosun diye sordu sen bana yardımcı ol kelebek abla sen veriyosun dedi kaldı ki kız benden zayıf zaten ben 65 kiloydum 61 e düştüm diyetle ona şişko demek istesem kendim ne oluyorum .

11 kilo vermek istedigine göre zayıf değil?Zaten mantıklı biri demez kardesinin belinin inceliginden ona ne?Gerçi sen kardesinin de ağzını kanatan birisin dayakla kime ne anlatıyosam

Keşke uzatmasaydınız sizde. Yani şahsen ben yemeği döktüğü andan sonrasında muhattap olmazdım. Kendini belli etmiş kız zaten başından
Neden öyle bi tepki verdiğini anlamak istedim eğer güzel bi dille bana dese ki kelebek abla bak ben krııldım şu lafından ötürü gider özür de dilerdim atarlı giderli bağırıp çağırınca hepimiz şaşırdık zaten

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…