Sinirden elim ayağım titriyor

Sen de susmuyorsun

Aşçıya o da 11 kilo verecekmiş
Vs neden diyorsun sana ne

Birisi sana en ufak birşey deyince kabahat sen herşeyi uluorta de

Kelebek iş yerini mahalle ortamı gibi kullanma boş konuşma gele o aşçı ile hiç muhatap olmaman gerekirken başladı Hakkı'nda muhabbet etme

valla ben seni banladım. bayağı diye neden hakaret ettin ki?? zaten üzgün sinirli konu sahibi. uslup önemli

Kızın yaptığı tabii ki yanlış ama böyle laf eden biriyle neden muhatap olmaya devam ettiniz, makarnasına, kilosuna laf ettiniz ki? Böyle laf etmese bile mesafeli olmanız gerekirken, bu laftan sonra hiç muhatap olmamanız gerekirdi.

İkinizde de hata var bence.
Zaten bayanlarla kilo konuşmak çok tehlikeli. Benim boyum 1.62 ve uzun süre boyunca 48-49 kilo civarlarında kaldım ama absürt bi görüntüm yoktu. Ve bana ayy ne kadar zayıfsın kilo alsana diyenleri her zaman bozdum lafı ağızlarına tıkadım yalan yok.
Bence bayanlar için hassas bi konu bu. Ve yorum yapmak yerine sessiz kalmak her zaman daha iyi.

peki sana giren çıkan mı var diyen biriyle neden muhattap olmaya devam ettin?
kızın ağzı belli sananne kilosunu gösterip göstermediğinden.
Bence de...En çirkefi bana bunu yapamaz çünki meydan vermem,kelebeğin yaşındaykende öyleydim,arada buzdan bir duvar örerim,görünmez ama varlığı ve soğukluğu hissedilir.Özenmesinde bir şey yok,ama kilosu diyeti sanane yani...

+++

Sen aşağı mahalle o yukarı mahalle , yok birbirinizden farkınız

++++

peki sana giren çıkan mı var diyen biriyle neden muhattap olmaya devam ettin?
kızın ağzı belli sananne kilosunu gösterip göstermediğinden.

Konu sahibesi kendi kasinmis

+++++ Al birini vur otekine 2 mahalle karisi

++++

ondan farkın yok. önce bi dönüp kendine bakmalı insan sonra başkalarını eleştirmeli.

sana ne onun kilosundan. yediği makarnadan? biri bana dese hani kilo vermek istiyodun diye sana ne canım çekti derim.
sana ne?

++++

Ikinizde çok bayağısınız ya millet senin cicegine laf etti diye konu açıyorsun ama elaleme gelince şişko demekte bi beis yok.Rezillik.Patronun olsam seni kovardım

Konu sahibesi kasinmis, kiz kasimis fatura diger kiza cikmis ne yazik ki. Ben olsam 2sini de kovarim bu ne yahu kimin isyerinde olay cikarmaya hakki var!

Ha birde şu kıskanılıyorum paniği çok gereksiz. Sizin yaptıklarınızı yaptığında illaki kıskanıyor olmaz belkide beğendi ve örnek alıyor olamaz mı? Ayrıca o kıyafetler ve makyaj modeli yalnızca size özel değil. Kıskanıyor değilde demekki zevklerimiz aynı olarak düşünseniz belki kendinizi kıza karşı doldurmamış olurdunuz.
Neresinden tutulsa gereksiz bir konu bence. Geçmiş olsun. Önemli olan yaşadığınızdan ders almanız.

19 yaşında kızla yarışa girmişsin sonucu bu olur işte,
ne gerek vardı yok kilosunu gösteriyor demeye, orda kıza bir iltifat edilmiş niye atlıyorsun?
düşünsene biri sana kilonu ya da ne bileyim yaşını falan göstermiyorsun diye iltifat ediyor, x bir kişi atlayıp hayır gösteriyor benim kardeşim de rererö diyor.
ne gereksiz ve hasetçe bir davranış.

birbirinizden betermişsiniz.

Sende mesai saatinde canli yayin izlemissin hic farki yok ikinizde hatalisiniz her konuda is yerinde sinirlari olmali insanlarin.

Tahrik etmissin, durduk yere "kardesimin beli incecik" filan, kiz yemegini döküyo, hala uzatmaya devam ediyosun.. Insana bazen ariza tipler denk gelebilir ama o işyerinde senin tartismadigin kimse kaldi mi acaba? Kiza diyosun da..

Sana ne kelebek kilosunu gösteriyorsa sana ne göstermese sana ne.seni kırmak istemiyorum ama bu şekilde olmaz bak birgün işssiz kalırsın

Kızın morali bozulmasın diye demedi öyle gördü demek ki o yüzden dedi bende kışkırtmak amacıyla demedim
Ayrıca 56 kilo öyle devasal bi kilo değil kızda kilolu değil zaten sadece neysen onu gösteriyosun dedim ben
Kızdığım şey onun üslubu oldu kasıkları doldurdu tabağa gitti çöpe döktü bende niye böyle yapıyosun dynce benm istediğim şeklde konuscaksın dedi olay öyle gelişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…