- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
İşte mantıklı birisi olsa öyle bi soru sormaz dimi 1 ayda 11 kiloyu kelepçe taktıranlar veriyo 2-3 ayda ver sağlıklı ver geride almazsın dedim .11 kilo vermek istedigine göre zayıf değil?Zaten mantıklı biri demez kardesinin belinin inceliginden ona ne?Gerçi sen kardesinin de ağzını kanatan birisin dayakla kime ne anlatıyosam
Neden öyle bi tepki verdiğini anlamak istedim eğer güzel bi dille bana dese ki kelebek abla bak ben krııldım şu lafından ötürü gider özür de dilerdim atarlı giderli bağırıp çağırınca hepimiz şaşırdık zaten
Napayım ya inanın bilemiyorumAz biraz profesyonel ol kelebek böyle çok göze batıcaksın zamanla farkında değilsin
İşte zaten o olgunlukta bir insan olsaydı yemeği çöpe dökmek yerine sizin söylediğiniz cümleleri söylerdi.Neden öyle bi tepki verdiğini anlamak istedim eğer güzel bi dille bana dese ki kelebek abla bak ben krııldım şu lafından ötürü gider özür de dilerdim atarlı giderli bağırıp çağırınca hepimiz şaşırdık zaten
Hep birlikte yemek yiyoduk normal sohbet muhabbet içindeBence ikiniz de haksızsınız.
Siz neden gidip aşçıya kızın kilosunun lafını ediyorsunuz ki.
Veya neden ısrarla kilosunu gösteriyor diyorsunuz.
Onda adap hiç yok zaten belli ki su fırlatma falan.
Uymasaydınız iyiymiş.
18 19 yaşındaki kızların çoğu sok diyetlerle kilo vermek istiyorlar mantıklı veya değil.Senin yaptığından daha mantıklı olduğu kesin ama bak veremezsin de geç ama olur mu kızı yermeye meydan bulmuşsun.Zaten kıskanıyor beni de bilmemne de.Çocuk çocuk hareketler.İşte mantıklı birisi olsa öyle bi soru sormaz dimi 1 ayda 11 kiloyu kelepçe taktıranlar veriyo 2-3 ayda ver sağlıklı ver geride almazsın dedim .
Ayrıca eski konularımı açmak için mi geldin buraya
Kardeşimden özür diledim barıştık seni ne kadar ilgilendiriyor bu durum
Yemeğe gittik bu kız taze fasulyenin yanına kuskus koymuş bende onu yersen zayıflayamazsın ama o sonıcta makarna türü dedim
Sonra aşçı da oda mı diyet yapıyo dedi bende evet 11 kilo vercem diyo bende sağlıksız olursun diyorum dedim
Sonra sen kaç kilosun diye sordular oda 56 dedi aşçı ablada 50 kilo falan duruyosun dedi
Diğer ablada yok kız ne ellisi dedi bende aynen abla kilıosunu gösteriyo benm kardeşim 52 kilo beli incecik dedim
Sonra bu kızda bi afra tafra topladı yemeğini gitti çöpe döktü
Sonra ne oldu sana niye böyle yapıyosun yanlış bişey mi dedik kilosunu gösteriyo dedik dedim
Deme o zaman deme ben sevmiyorum benim istediğim gibi konuscaksın diye cırladı bana
Bnde yok ya ben senin istediğin gibi mi konuşmak zorundayım madem rahatsız oluyosun kendin söyleme kilonu ne var bunda dedim sonra sanane kızım sanane diye bağırmaya başlayınca bende düzgün konuş diye ayağa bi kalktım kız bana bi bardak suyu fırlattı üstüme doğru
Bnde yapıştım saçına bildiğin saç baş giriştik sonra ayırdılar
Babası falan gelnce seni öldürürüm kızım seni gebertirim diye deli gibi bağırıyor ağzını kapatıyolar hala bağırıyor ama apartmanda yankılanıyo sesi
Elimde olsa kafasını kopartıp eline vercem o derece sinirliyim
1 ayda 11 kilo veremezsin sağlıksız olur dedimBen sizi hatalı buldum. Sanki kızın inadına ''kilo veremezsin, kuskus yeme, kilonu gösteriyorsun'' falan diye sırayla gömmüşsünüz. Ağır tahrik var. Tam kadın curcunası. Nasıl çalışan, nasıl işyeriymiş bu böyle?
O bana cırlayınca benmle düzgün konuş demek için ayağa kalktım sadeceDamarina basmissin cevabini senin dilinden almissin. Onunki cirlamaksa seninki ne ?
O bana cırlayınca benmle düzgün konuş demek için ayağa kalktım sadece
Cevap vermeme fırsat bırakamdan suyu fırlattı ne yapsaydım Ya Rabbi Şükür diyip yerime mi dönseydim
O anda gözüm döndü suyu fırlatınca ben bardağı su doldurup dökene kadar...O terbiyesizlik yapmış , sen de gereksiz konusmussun.
Birak ne yerse yesin,'seninle aynı şeyleri yiyeceğim' dese bile.Onun kilo muhabbetini ablalarla konuşmakta yersiz olmuş...Kadınlar kilo ve yaş konusunda hep hassastır, o yüzden gerçeklerle yuzlestirmeye gerek yok.
Üçüncüsü su dökunce saçına yapisman aşırı olmuş, iyice büyümüş.Sen de su dokseydin bari :)
Keşke olmasaydım keşkeeeOff ne kadar basit davranışlar.
Neden muhatap oluyorsunuz ki ?
E iyi hadi bunlar bu yüzden. Millet kızın morali boxulmasın diye kilondan az gösteriyorsun demiş, siz ısrarla yok kilosunu gösteriyor, kardeşimin beli incecik falan demişsiniz. Ne gerek var? Kışkırtmak, üzmek için çaba harcamışsınız gibi sanki. Ben saç baş yolmam ama negatif enerjiniz yüzünden sizinle irtibatı keserdim aynı iş yerinde olsak.1 ayda 11 kilo veremezsin sağlıksız olur dedim
Kuskus yeme demedim onu yememen lazım diyet yapacaksan o bi makarna türü dedim
Yemeğe gitmeden önce odada bana kelebek abla sen ne yiyosan bende onları ycem banada anlat nasıl veriyosun falan dedi
Ben yardımcı olmak adına dedim onları size sorsa 1 ayda 11 kilo verebilir miyim diye tabii ki verirsin denilmez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?