Sinirden elim ayağım titriyor

11 kilo vermek istedigine göre zayıf değil?Zaten mantıklı biri demez kardesinin belinin inceliginden ona ne?Gerçi sen kardesinin de ağzını kanatan birisin dayakla kime ne anlatıyosam
İşte mantıklı birisi olsa öyle bi soru sormaz dimi 1 ayda 11 kiloyu kelepçe taktıranlar veriyo 2-3 ayda ver sağlıklı ver geride almazsın dedim .
Ayrıca eski konularımı açmak için mi geldin buraya
Kardeşimden özür diledim barıştık seni ne kadar ilgilendiriyor bu durum

sorunlu sorunlu deyip duruyosun. o kadar sorunlu biri sana normal şekilde anlatır mı derdini?
mantıksızsın.

Az biraz profesyonel ol kelebek böyle çok göze batıcaksın zamanla farkında değilsin
Napayım ya inanın bilemiyorum
Ben kızdan böyle bi tepki beklemiyodum tamam zaten tuhaf birisi
Sürkli yalan söylüyor falan ama bana bağırması üstüme su dökmesi beni benden aldı bende asabi biriyim zaten
Susup oturamadım

İşte zaten o olgunlukta bir insan olsaydı yemeği çöpe dökmek yerine sizin söylediğiniz cümleleri söylerdi.

Hep birlikte yemek yiyoduk normal sohbet muhabbet içinde
Kızda zaten nerdeyse her yemekte alıyo tabağına yarısını gidip çöpe döküyo aşçıda kızıyo haliyle kızım yiceğin kadar al nimet o yazık günah diye
O kendisi gizlemeyecekti zaten diyet mevzusunu bende sohbet arasında söyledim
Neyse ya olan oldu

18 19 yaşındaki kızların çoğu sok diyetlerle kilo vermek istiyorlar mantıklı veya değil.Senin yaptığından daha mantıklı olduğu kesin ama bak veremezsin de geç ama olur mu kızı yermeye meydan bulmuşsun.Zaten kıskanıyor beni de bilmemne de.Çocuk çocuk hareketler.

Eski konunla bu konun paralel siddetle her şeyi yoluna koyabilcegini ve senden yasca küçüklerin sözünü dinlemesi gerektiğini savunuyosun hala demek ki kardeşinden özür dilesen de fikriyatın degismemis.

O terbiyesizlik yapmış , sen de gereksiz konusmussun.
Birak ne yerse yesin,'seninle aynı şeyleri yiyeceğim' dese bile.Onun kilo muhabbetini ablalarla konuşmakta yersiz olmuş...Kadınlar kilo ve yaş konusunda hep hassastır, o yüzden gerçeklerle yuzlestirmeye gerek yok.
Üçüncüsü su dökunce saçına yapisman aşırı olmuş, iyice büyümüş.Sen de su dokseydin bari :)

Keşke hiç muhatap olmasaymışsınız. Kız stajyer sonuçta , çekip gidecek ama siz hep orda kalacaksınız.İş yerinizde düştüğünüz bu durum sizin için eksi.

Damarina basmissin cevabini senin dilinden almissin. Onunki cirlamaksa seninki ne ?

1 ayda 11 kilo veremezsin sağlıksız olur dedim
Kuskus yeme demedim onu yememen lazım diyet yapacaksan o bi makarna türü dedim
Yemeğe gitmeden önce odada bana kelebek abla sen ne yiyosan bende onları ycem banada anlat nasıl veriyosun falan dedi
Ben yardımcı olmak adına dedim onları size sorsa 1 ayda 11 kilo verebilir miyim diye tabii ki verirsin denilmez herhalde

O bana cırlayınca benmle düzgün konuş demek için ayağa kalktım sadece
Cevap vermeme fırsat bırakamdan suyu fırlattı ne yapsaydım Ya Rabbi Şükür diyip yerime mi dönseydim

Onu provoke eden sensin , cevap vermeden cekip gitmeliydin ama sen yanina giderek ustune ustune gitmissin. Bunu dedim ne var yani yanina gitmek de, hos bir tavir degil. Sen diyettesin simdi, ooo bes kilo yeterli degil senin en az bir 10 kilo vermen lazim desek hos olur muydu. Bu da dedigin seyin degisik bir versiyonu.

Son düzenleme:
O anda gözüm döndü suyu fırlatınca ben bardağı su doldurup dökene kadar...
Olmasaydı iyiydi ama oldu napalım

E iyi hadi bunlar bu yüzden. Millet kızın morali boxulmasın diye kilondan az gösteriyorsun demiş, siz ısrarla yok kilosunu gösteriyor, kardeşimin beli incecik falan demişsiniz. Ne gerek var? Kışkırtmak, üzmek için çaba harcamışsınız gibi sanki. Ben saç baş yolmam ama negatif enerjiniz yüzünden sizinle irtibatı keserdim aynı iş yerinde olsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…