Sinirden uyuyamıyorum..

Ya annenizle danisikli dovus yapin sizde rahatsizim biraz gel diye arasin sende git orda kal bir haftasini ne akil verelim misafir sonucta tutup kolundan atamayacaginiza gore yani sinir olmak birseyi degistirmez kendinize yaparsiniz gelen gelmis Dr gidin sakinlestirici yazsin o zaman bgn randevu alip yrn sabah gidin baska sikintilar varsa onlarida konusur rahatlar kendinize bir adim atmis olursunuz

Kurallar degiseli cok oldu bir harf bile farkli yazsa konu tekrari sayilmiyormus
Tamam o zaman dün sinirden çıldırıyordu bugün sinirden uyuyamıyor yarın da sinirden kudursun. Ben bile kabullendim cici kaynananı sen de artık etsen diyorum zira bıktık!!

Bu sefer farkli bir konu demissin de hala ayni. Cici anne gelene kadar 10 konu acildi. Ordayken ve gidince de bi o kadar acilir. Cok buyuttun bu konuyu. Ya engel ol ya engel olma. Olmadiysan da yasayip gorelim hep beraber cok mu kotuymus gelmesi.

Bana yazmis ama bosluk doldurarak anladigim kadinin tv seyrettigi kocasininda gelip kalacagi yani kayinpeder

Anlaşılmak için konu açan bi zahmet anlaşılır yazmaya özen göstersin bu kadar mı zor yahu sesli harf kullanmak.. da'sı de'si noktası virgülünde değilim. Ama bu da nedir yani at mı kovalıyor..

Bir cümleyi 384983762 üyeye ayrı ayrı yazdığına göre kendi de farkında anlaşılamadiginin.. Bunun yerine bir kere anlaşılır yazmak daha kolay olur sanki..

Yani şuraya ayrı ayrı 30 tane 'on gn klckms' yorumu alıntılayabilirim herhalde.

Aman neyse banane...

Kadın bi gelse amacı ne öğrensekte milletçe rahat etsek.

Geldiğinde tavırlı tripli suratsız ol. Klasik kv gibi hizmet etmezsin inşallah. Mal değil anlayınca bir daha gelmez inşallah

Turkuaz eşinin ailesi xlarge

Kp de ona metres mi sevgili mi artık ne haltsa olmayı kabul eden kadın da rezil, kp de

Öte yandan kadın hamile yahu ne kocanı ayartcak...hamile kadından ayarıyorsa! sal kocanı da gitsin

Senin yerinde olsam boşanırım kaçarım canımı kurtarırım bu ailenin topu manyak çünkü

Kayınpeder dini nikah kıymış kadına..
Benm kayınvalidem ile yıllar önce boşanmışlar

Kayınpeder dini nikah kıymış kadına..
Benm kayınvalidem ile yıllar önce boşanmışlar

Tek geçerli nikah var o da belediye nikahı. Madem kadın hamile adam gibi gerçek nikah yapsınlar. Adam gelgit akıllı belli ki, kadın da yabancı, yarın öbür gün çocuğuyla mağdur olur. Kp nin boşandığına emin misiniz?

Afedersiniz metresler rezilliklerini örtmek için imam nikahlı kocamdı diyorlar aklıma o geldi

Ee heralde kayınvalidem nefret ediyo adamdan. Tabi yani doğru dini nikah Allah için olan resmi bu dünya için resmi nikah olmalı böyle hiç gzl değil doğru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…