- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kapıyı açmasaydınız keşke.
Mesela deseniz ki biz şehir dışına çıkcaz siz de evinize gidin ya da direkt kovsanız problem olur mu
Burda kendinizi yediniz ya. Kadına Yemek falan vermeyin odadan çıkmayın ay ne yüzsüzlük ys
Kime dicek kadina. Bize niye atarlaniyon be.=)))Yüzsüzü kime dediniz?
Kurallar degiseli cok oldu bir harf bile farkli yazsa konu tekrari sayilmiyormusKonunun tekrarının tekrarının tekrarı!!Mune
Tamam o zaman dün sinirden çıldırıyordu bugün sinirden uyuyamıyor yarın da sinirden kudursun. Ben bile kabullendim cici kaynananı sen de artık etsen diyorum zira bıktık!!Kurallar degiseli cok oldu bir harf bile farkli yazsa konu tekrari sayilmiyormus
Cici KaynanayaYüzsüzü kime dediniz?
Ay sorma ya dert dinliyoruz ücretsizKime dicek kadina. Bize niye atarlaniyon be.=)))
Sinirleri bozuldu kadinin. Ama hakli yaa surekli bir sey diretiliyor kabul etmek zorunda kaliyor suc.hep esinde.Ay sorma ya dert dinliyoruz ücretsiz
Yine de yaranamıyoruz:)
Bugun psikologa gitse bu dertleri en az 250tl ye dinler :)
Bana yazmis ama bosluk doldurarak anladigim kadinin tv seyrettigi kocasininda gelip kalacagi yani kayinpeder
Turkuaz eşinin ailesi xlarge
Kp de ona metres mi sevgili mi artık ne haltsa olmayı kabul eden kadın da rezil, kp de
Öte yandan kadın hamile yahu ne kocanı ayartcak...hamile kadından ayarıyorsa! sal kocanı da gitsin
Senin yerinde olsam boşanırım kaçarım canımı kurtarırım bu ailenin topu manyak çünkü
Yere yatıyor filsn çok rahat... Öylesine gelmişKadın bi gelse amacı ne öğrensekte milletçe rahat etsek.
Geldiğinde tavırlı tripli suratsız ol. Klasik kv gibi hizmet etmezsin inşallah. Mal değil anlayınca bir daha gelmez inşallah
Kayınpeder dini nikah kıymış kadına..
Benm kayınvalidem ile yıllar önce boşanmışlar
Yere yatıyor filsn çok rahat... Öylesine gelmiş
Tek geçerli nikah var o da belediye nikahı. Madem kadın hamile adam gibi gerçek nikah yapsınlar. Adam gelgit akıllı belli ki, kadın da yabancı, yarın öbür gün çocuğuyla mağdur olur. Kp nin boşandığına emin misiniz?
Afedersiniz metresler rezilliklerini örtmek için imam nikahlı kocamdı diyorlar aklıma o geldi
Kadına kaç gün klcn diye sormaya utanıyorumKp garip ama bu kadın da bir yarım akıllı
Ben olsam ikisini de evime almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?