Şu an yolumun üzerinde bir yere bile bırakmıyorum o derece sinir oldumBakın bu arkadaşlık değil, dostluk değil; karşınızdaki insan sizi direkt kullanıyor. Etik ve ahlâki değerleri de sıkıntılı, ben arkadaşımdan ödünç aldığım arabayı vursam ezilip büzülürüm, karşılanması gereken her şeyi karşılarım; yani bir de pişkin. Evlerden ırak; ben olsam ilişkimi sonlandırırım.
Yok kesin deli bu kisiYa bir de arabayı yıkamaya vermiş oluyordum tertemiz çamurlu çamurlu valizlerini koltuklara koyuyor leş gibi yapıyordu. defalarca dedim bagaja koy koltuklar çamur oluyor diye gülüyor mesela
Vicdan yapacağım bir durum yok değil mi şu an hiçbir şekilde bindirmiyorum arabamaYok kesin deli bu kisi
Tabii ki de hayir , gorusmeyin de , kendisine yeni bir sofor bulsunVicdan yapacağım bir durum yok değil mi şu an hiçbir şekilde bindirmiyorum arabama
İş yeri aynıYüz verdik ayıya geldi sicti halıya
Mal mıdır nedir ya... Bir daha araba isterse tiktak uygulaması linkini atın, saatlik araba kiralasin. Türkiye'nin her yerinden var. Ya da orada yazan saatten vereceğinizi söyleyin.
Belki alınır da küser,kurtulursunuz. bu insanla hala arkadaşlık yapmaktaki motivasyonunuz ne ,onu da anlayamadım gerci
Sınırlarını cizemeyen herkes sömürülürİyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Bu konuşmadan sonra arabamı ödünç vermedim. Ama sürekli olarak kendini acındırıyor. Ben markete nasıl gideyim arabam yok. Ben cep telefonumu nasıl yaptırayım arabam yok. Ayakkabım yırtıldı nasıl yaptırayım ayakkabıcıya gideyim arabam yok. Pazara nasıl gidecem arabam yok... sürekli böyle. Yaşadığımız yer merkezi bir yer ulaşım sorunu yok. Otobüs dolmuş taksi sürekli mevcut. Artık beni bıktırdı açıkçası. Sürekli kendini oraya buraya taşıttırıyor. Buluşacağımız zaman bile evinden arabayla alınacak gündüz de olsa. Yine arabayla bırakılacak. Dolmuşa binemiyormuş. Sinirleniyormuş. En son artık sen kendine araba falan kirala dedim. Dolmuşu falan çok problem ediyorsun dedim.
Şu an hiçbir şekilde arabama almak bindirmek istemiyorum. Sizce ben abartıyor muyum?
Ben zaten aşırı sinirleniyorum da çocuk değil engelli değil muhtaç değil kocaman insan yani. Niye dolmuşa binemiyorsun ayrıca ben yıllarca bindim hala binerim de. Cevap da yok sinirleniyormuşBu konuyu bi başkasının açtığını düşün ve yorumla konu sahibi
Ben olsam bu asalagi hayatimdan coktan cikarmistim.Ya bir de bir gün götürmedim bunu avm ye gidecekti. Yorgunum bırakamıcam dedim. Trip atıyor bir de senin yüzünden dolmuşla gittim dolmuşcu beni sinirlendirdi diye
Sınırımı çizince de bozuluyor yani hani bu kız da beni onca getirdi götürdü demiyorSınırlarını cizemeyen herkes sömürülür
Sırf bu sebepten uzaklaştım yani.Boyle bir insanla arkadasli etmeyin. Kotu niyetli. Sizi kullaniyor
Sinirlariniza saygı duymayan insanlar bırakın bozulsun uzaklaşınSınırımı çizince de bozuluyor yani hani bu kız da beni onca getirdi götürdü demiyor
Ya başta iyilik olsun diye bir iki şey yapıyorsun sonra sanki mecbursun gibi ömür boyu yapacaksınAilem disinda kimseye vermem ben ne arkadasligi ya oldu sacma sapan bi kaza olcak siyrilcak isin icinden manyakmidir nedir. Cok aradiniz mi bu arkadasi?
Bu derece yüzsüz utanmaz bir insanla ilişkinizi neden devam ettiriyorsunuz? Hayır demeyi öğrenin, çekinmeyin, o hayırı bir kere der ve sınırlarınızı belirlerseniz öyle bir özgüven geliyor ki insana. Kendini bunca zaman neden kullandırttığına kızıyor insan.Şu an yolumun üzerinde bir yere bile bırakmıyorum o derece sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?