Sinirim iyice zıpladı.

Şu an yolumun üzerinde bir yere bile bırakmıyorum o derece sinir oldum

Ancak hastalık olur vs öyle hastaneye falan götürürüm yani onun dışında hiç

Yüz verdik ayıya geldi sicti halıya
Mal mıdır nedir ya... Bir daha araba isterse tiktak uygulaması linkini atın, saatlik araba kiralasin. Türkiye'nin her yerinden var. Ya da orada yazan saatten vereceğinizi söyleyin.
Belki alınır da küser,kurtulursunuz. bu insanla hala arkadaşlık yapmaktaki motivasyonunuz ne ,onu da anlayamadım gerci

İş yeri aynı

Butun suc sizde ben arkadasinizda hicbir suc bulmadim.insanlara boyle yuz verirseniz fedakarliklarinizi mecburiyet olarak gorurler.ya ne demek senin yuzunden dolmusa bindim.kac yasinda insansiniz kendinizi nasil kullandiriyosunuz.3 senelik arabam var hic kimseye vermedim vermem de helede boyle yuzsuz birine.

Sınırlarını cizemeyen herkes sömürülür

Bu konuyu bi başkasının açtığını düşün ve yorumla konu sahibi
Ben zaten aşırı sinirleniyorum da çocuk değil engelli değil muhtaç değil kocaman insan yani. Niye dolmuşa binemiyorsun ayrıca ben yıllarca bindim hala binerim de. Cevap da yok sinirleniyormuş

Böyle saçmalık görmedim. Ben de olsam bana bu lafı edene hayatta arabamı vermem.

Size yakındığında dalga geçerek “Aman senin o güzel sinirlerin yıpranmasın, market alışverişi de yapmayıver” de geç. Gitmezse gitmesin. Anasını mısınız babası mısınız. Boşverin!

Ailem disinda kimseye vermem ben ne arkadasligi ya oldu sacma sapan bi kaza olcak siyrilcak isin icinden manyakmidir nedir. Cok aradiniz mi bu arkadasi?
Ya başta iyilik olsun diye bir iki şey yapıyorsun sonra sanki mecbursun gibi ömür boyu yapacaksın

Şu an yolumun üzerinde bir yere bile bırakmıyorum o derece sinir oldum
Bu derece yüzsüz utanmaz bir insanla ilişkinizi neden devam ettiriyorsunuz? Hayır demeyi öğrenin, çekinmeyin, o hayırı bir kere der ve sınırlarınızı belirlerseniz öyle bir özgüven geliyor ki insana. Kendini bunca zaman neden kullandırttığına kızıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…