İyi sabretmişsiniz. Kararınızın arkasında olun.İyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Bu konuşmadan sonra arabamı ödünç vermedim. Ama sürekli olarak kendini acındırıyor. Ben markete nasıl gideyim arabam yok. Ben cep telefonumu nasıl yaptırayım arabam yok. Ayakkabım yırtıldı nasıl yaptırayım ayakkabıcıya gideyim arabam yok. Pazara nasıl gidecem arabam yok... sürekli böyle. Yaşadığımız yer merkezi bir yer ulaşım sorunu yok. Otobüs dolmuş taksi sürekli mevcut. Artık beni bıktırdı açıkçası. Sürekli kendini oraya buraya taşıttırıyor. Buluşacağımız zaman bile evinden arabayla alınacak gündüz de olsa. Yine arabayla bırakılacak. Dolmuşa binemiyormuş. Sinirleniyormuş. En son artık sen kendine araba falan kirala dedim. Dolmuşu falan çok problem ediyorsun dedim.
Şu an hiçbir şekilde arabama almak bindirmek istemiyorum. Sizce ben abartıyor muyum?
Niye köle ettiniz kendinizi ona ? Fazla tevazu aptallıktır arkadaşın şark kurnazı sense masum köylü ama fazla vicdan seni köle etmiş ona parmağında döndürüyor seni burada maalesef en büyük hata sende lütfen kendi kişiliğine haksızlık etme gerekirse yol verİyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Bu konuşmadan sonra arabamı ödünç vermedim. Ama sürekli olarak kendini acındırıyor. Ben markete nasıl gideyim arabam yok. Ben cep telefonumu nasıl yaptırayım arabam yok. Ayakkabım yırtıldı nasıl yaptırayım ayakkabıcıya gideyim arabam yok. Pazara nasıl gidecem arabam yok... sürekli böyle. Yaşadığımız yer merkezi bir yer ulaşım sorunu yok. Otobüs dolmuş taksi sürekli mevcut. Artık beni bıktırdı açıkçası. Sürekli kendini oraya buraya taşıttırıyor. Buluşacağımız zaman bile evinden arabayla alınacak gündüz de olsa. Yine arabayla bırakılacak. Dolmuşa binemiyormuş. Sinirleniyormuş. En son artık sen kendine araba falan kirala dedim. Dolmuşu falan çok problem ediyorsun dedim.
Şu an hiçbir şekilde arabama almak bindirmek istemiyorum. Sizce ben abartıyor muyum?
Oldu pasam baska?Herkes anasından arabayla dogmuyor.Araban yoksa gıtme pazara ozman dıyın.Hatta hıc gorusmeyın bu ınsanla.Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi
Ben olsam, böyle yüzsüz birisine, "Ben seninle nasıl arkadaş olayım, araban bile yok." derdim.İyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
yani söylenecek laf değil haklısınız. Araba ödünç vermeyi ben de pek doğru görmüyorum evet risktir, kişi kaza yapabilir, kötü kullanabilir bir yerine hasar gelir vb. Ama kaza yaparsam hasarı ödemem ne demek, ödemek zorunda etik olarak. Siz arabanızı bir daha vermemekle doğru bir karar verdiniz bence. Herkesin arabası mı var? onca insan toplu taşıma kullanıyor. Dolmuşa binemiyormuş o zaman ya araba alacak ya da taksiye binecek. Hani arada bir bir yere götürebilirsiniz, evine bırakabilirsiniz vs ama size uygun olduğu zaman. Bakın ben de pandemi öncesi pek hoşlanmazdım ama pandemi sonrası dolmuş ve toplu taşıma kullanmıyorum. Eşimin arabası var, eşime bile çekinerek derim yani beni oraya götür buraya götür diye. Kaldı ki biz bir ilçede ve merkeze 6km uzak bir köyde yaşıyoruz, burada toplu taşıma ve ulaşım derdimiz var, eşim de her zaman yanımda olmuyor, sıkça şehirde olur. Ben kimseden isteyemem çekinirim. Komşu sorarsa ve kendi teklif ederse benim için de çok elzemse o zaman komşu ile beraber onun arabasına biner merkeze gider alışverişimi yapar ve onu hiç bekletmemeye dikkat ederek onunla geri dönerim. Kimseye yük olmak istemem. Siz arkadaşınıza yardım etmek istiyorsanız arada bir götürürsünüz ama bunu sizden devamlı talep etmesi doğru değil, arabanızı istemesi, arabanızı ödünç vermeniz de bence gereksiz ve doğru değil.İyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Benim arkadaşım olsana. Bide buraya taşın. Ben işe otobüs ve taksiyle gidip duruyorum. Bide öncesinde çocukları anneme bırakıp gidiyorum. Şuan doğum iznindeyim ama başlayınca nolucak bilmiyorum. Arabam yok nasıl yapayım şimdi ben?İyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Her şeyin farkındayım aslında hep ayıp olacak gibi geldi ama artık umrumda değil. Bana yapılan ayıp çünküSaf mısınız?
Ölümlü kaza olsa, kaçsa siz zan altında kalırsınız.
İnsanlardaki rahatlıkta pes yani. Biz kardeşler arasında vermeyiz arabalarımızı birbirine.
Bindirmiyorum artık arabama. Vicdan azabı da çekmiyorum. Hala yüzsüz yüzsüz bakıyor bir de alacak mı arabaya diyeNiye köle ettiniz kendinizi ona ? Fazla tevazu aptallıktır arkadaşın şark kurnazı sense masum köylü ama fazla vicdan seni köle etmiş ona parmağında döndürüyor seni burada maalesef en büyük hata sende lütfen kendi kişiliğine haksızlık etme gerekirse yol ver
Evet ailesi değilim bananeBöyle birine
Banane ne b*k yersen ye " diyeceksiniz.
Evet zaten bıktığımı biliyor yani keskin olucamİyi niyetinizi kullandıkça kullanmış. Onun ulaşımının sponsorluğunu yapmak zorunda değilsiniz. Keskin olun ve arabanızı vermeyin şoförlüğünü de yapmayın...
Arkadaşınız ruh hastası.Ya bir de bir gün götürmedim bunu avm ye gidecekti. Yorgunum bırakamıcam dedim. Trip atıyor bir de senin yüzünden dolmuşla gittim dolmuşcu beni sinirlendirdi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?