kızlar ben durumdan iyice bunalmaya başladım sinirlenince olaylara daha çok takıyorum daha çok tartışmaların üstüne gidiyorum sinirlendiğim olayı takıntı haline getiriyorum ve bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı çünkü kendi kendimi yiyip bitiriyorum.. siz sinirlenince sakin kalabiliyor musunuz ya da nasıl sakinleşiyor sunuz =((
O anda bir şeyler vurup kırıyorum
Bir kere çok kötü kavga ettik eşimle makarna tenceresini içinde makarnalarla fırlatıp atıverdim sonra bir baktım sakinlemişim.
Kesinlikle o ortamdan uzaklaşıp biraz süre geçmesini beklerim.
Böylelikle hem istesem de tartışamam hem de olay biraz soğumuş olur ve üzerine daha mantıklı düşünebilirim.
Fakat,karşıdaki insan anlayışsız bir şekilde üzerime gelmeye devam ederse, hakettiğini düşünürsem, bazen bilerek sinirime hakim olmadığım da oluyor.
Ben sinirlenince sinirimi kimseden çıkarmam
İlla sinirlendiğim kişiden çıkaracam yoksa sinirim gitmiyor.
Hatta artıyor
Sakinleş sonra konuşalım tiplerden de değilim gün geçtikçe daha da sinirleniyorum
O gün o an çözmem lazım durumu...
Bende çok sinirliyimdir mesela sevgilimle kavga ettiğim zamanlar sinirimden kudururum bana ne dese batar sarılmaya çalışır daha delirirm rahat bırak beni ağzımdan kötü bişey çıkcak derim rahat bırakır gider bu sefer dahada sinirlenirim beni takmıyo aptal diye :) Bende sakinleşemiyorum yani hiç. Etrafımda ne varsa paaat yereeBu genelde adetim yakınlaştığında olur.
aynen üstüne üstüne gidiyorum o saat o dakika çözülsün diye ama iyi mi oluyo kötümü bilemiyorum
Hiçte kötü olmuyor. Çünkü sonra konuşalım dendiğinde konu unutuluyor ve uzatılmış oluyor.
Sonra suçlu ben oluyorum uzattığım için.
Ayrıca sinirimde yükseliyor düşünüp duruyorum kafa yiyorum.
O insana kesinlikle haddini bildiricem yoksa içimde kalır sinirim gitmez.
Ay aynı ben...Eşimle sevgiliyken ben sinirlendiğimde üzerime gelme fazla demiştim sonra ki tartışmalarımıza sen sinirli anımda sorunu çözmeye çalışmıyorsun beni bir başıma bırakıyorsun diye daha da sinirlenmiştim... Eminim o zaman eşim böle saçlarımdan tutup sürüklemek istemiştir
Peki sinirlendiğinizde sonradan pişman olduğunuz cümleler kurmuyor musunuz? Ben dikkat edemiyorum ağzımdan çıkana normalde de sert bir mizacım var sinirlenince hiç bilmiyorum ne dediğimi o yüzden elimden geldiğince konuşmam sinirli anımda
Haha :) Biz kadınlar anlaşılmazız kesinlikle.. Ama haklıyız bence yaa. Düşünsenize bi hata yapıyolar sonra kedi gibi mıyık mıyık yanımıza sokuluyolar yalvarıyolar sinir oluyorum varya defol diyorum bu sefer gidiyo gelmiyo bida yanıma dahada deli oluyorum! İkisinin ortası bişey yapsınlar uzaktan yalvarsınlar mesela
Evet benim de öyle çok sert mizaca sahibim ne dediğim belli olmaz.
Ama sinirlendirirse pişman da olmam , hakediyor derim kendi kendime.
Ağzımdan tutamadğm şeyler çıkıyor evet çünkü çok çabuk sinirleniyorum tartışmaya eğilimliyim
Bide sinirlendiğimde beni yalnız bırakırsaaa vay halinee
Valla o zaman sinir küpü oluyorum o sorunu benle çözeceeek !!
Bazıları bıkıyor uzatma diyor daha da köpürüyorum yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?