bende sinirlenince can alıcı sözler söylüyorum canı acısın diye
ama napıyım o da sinirlendirmesin
Bende bu mantıkla özellikle canını yakacak sözler söylerdim ama tartışmadan sonra benim canım acıyor söylediklerim için
kızlar ben durumdan iyice bunalmaya başladım sinirlenince olaylara daha çok takıyorum daha çok tartışmaların üstüne gidiyorum sinirlendiğim olayı takıntı haline getiriyorum ve bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı çünkü kendi kendimi yiyip bitiriyorum.. siz sinirlenince sakin kalabiliyor musunuz ya da nasıl sakinleşiyor sunuz =((
işte sinirlenmesek böyle olmayacak ama ... bazı insanlar var dünya yansa umrunda olmuyor nasıl yapıyorlar acaba
Çok çabuk öfkelenirim, hatta sinirden küplere binerim, kavga edebilen bir yapıya sahip değilim, kavga edemediğimdende kendi kendime konuşup daha fazla şişinirim ama kendime zarar verdiğimi fark ettiğimden beri öfke kontrolü için taktikler geliştirdim, mesela ben kulaklık takıp yüksek sesle tempolu müzikler dinleyince sakinleştiğimi fark ettim, yürüyüş, kızgınlığımı yazıya dökmek, duş almakta beni sakinleştiriyor, benim taktiklerim bunlar
Benim eşim öyle meselaBen karşısından sinirden kudursam da ya da onu sinirlendirsem de hiç belli etmez...Kolay kolay da sinirlenmez zaten Karşımda öyle sakin olunca ben daha da sinir olurum
evet sanki duvarla muhatap oluyormuş gibi oluyor insan çıldırıyor31:
eve kum torbası falan mı yaptırsak vurup sinirlerimizi yatıştırırız sanki o insandan sinirimizi çıkartıyor gibiuyumak beni rahatlatıyor ama gündüz böyle bir imkanım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?