Canım yorumları okumadım ama bende bir durumla ilgili bir soru sormuştum, tavsiye almak istemiştim.
Hemen
Psikologa görün , iyi değilsin, yardım al demişlerdi.
Belki sanada sinir hastası lakabını takarlar, ne'me lazım?!
eskiden bağırıp çağırıyordum hala öyleyimde azcık törpülendim
ben sinirlenince uzaklaşıyoruum ama bazıları üstüme geliyor işte benim çıldırma nedenim bu
kırıp dökmeyi bende seviyorum ama toplayacağımı düşününce bırakıyorum
zor biriyim, kendimden bıkıyorum bazen...
Ben aslında çok sinirli biriyimdir.
Ama bunu içimde yaşadığım için insanlar beni sakin biliyor . Halbuki öyle değil.
Sinirlenince , etrafa değil direk kendime zarar verenlerdenim ben.
Bir kere o kadar sinirlenmişim ki, tırnaklarımla tüm kollarımı çizdim kendi kafama vurup saçımı yoldum.
Ya da duvara tekme atıyorum,dizlerime vuruyorum filan. Bu ciddi bir şey. Bağıra bağıra ağlamadan sakinleşemiyorum.
Bir adamla mağazada tartıştım da yemek bile yiyemedim sinirden. Onu bile 1 gün aklımda tutan biri olarak sakinleşmenin yöntemini maalesef pek bilmiyrum
waaaowww sen dahada sinirliymişsin ben en azından cisimlerden hıncımı çıkarıyorum ya da kendi kendimi yiyorum sakinleşemiyorum üfleyip püflüyorum ama kendime zarar vermedim hiç ... sanırım seninde burayı takip etmen klazım canım sakinleşmenin yollarını arıyoruz
ALLAH'ı zikrederek süper bir sakinleştirici ve antidepresan etkisi var ALLAHIN isimlerinin tavsiye ederim
Ben aslında bu konuda psikologa gitmem gerek canım .....
Etrafa zarar veremiyorum çünkü eşyalara karşı inanılmaz hassasiyetim var. Yani eşyalarıma bağımlıyımdır.
Ama beni dışarıdan görsen, bu kadar sinirli olduğumu anlamazsın. Benim sinirimi sana , kendime yansıttığım gibi yansıtmam için, anneme küfretmen ya da sevdiğim herhangi birine laf söylemen yeter :)
O an da, bir kere annemin yanında olmuştu. Annemin dediği tek laf "gözün beyazladı, gözün döndü, korktum" dedi. Gerçekten, ben anneme biri laf söyleyince, kendimi kaybediyorum. Hatırlamıyorum yani , cinnet gibi bir şey.Evet takip ediyorum burayı zaten .
canım bak şimdi bende tırstımamann leonacım ne ne cici bir kızsın öyle aman daa amannn sinirlenme sen sakın ciddiye dönelim gerçekten kendine zarar vermek çok kötü sinirden gözü döndü dedikleri bu olsa gerek
forumda demekki o kadar çok sinir hastası var ki yanlız değilim .. zaten bu son günlerde çok moda herşeye psikolojin bozulmuş psikoloğa görün falan demek .. boşver sen o diyenleri
Ben aslında çok sinirli biriyimdir.
Ama bunu içimde yaşadığım için insanlar beni sakin biliyor . Halbuki öyle değil.
Sinirlenince , etrafa değil direk kendime zarar verenlerdenim ben.
Bir kere o kadar sinirlenmişim ki, tırnaklarımla tüm kollarımı çizdim kendi kafama vurup saçımı yoldum.
Ya da duvara tekme atıyorum,dizlerime vuruyorum filan. Bu ciddi bir şey. Bağıra bağıra ağlamadan sakinleşemiyorum.
Bir adamla mağazada tartıştım da yemek bile yiyemedim sinirden. Onu bile 1 gün aklımda tutan biri olarak sakinleşmenin yöntemini maalesef pek bilmiyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?