Zaten su ağlama yok mu biz kadınlar daİnşallah yapmazlar bide biraz ağladı falan eşime acıdırdi kendini eşimle konuşmadık daha ama korkuyorum eşim onun ağına düşmüştür annesine acır kıyamaz diye
Görümcem Eylül'de geldi kayınvalidem Kasım'da doğum olana kadar gitmezler doğumdan sonra zaten kış diye yine kalırlar anca seneye bu zamanlar giderlerZaten su ağlama yok mu biz kadınlar dakorkma canım hamilesin sen bence sana tavır yapmaz eşine hiç karışma sabah konus sinirliyse bile geçer sabaha . Kaç aydır sizdeler cok mu zor durumdasın ..
Kışın evleri soğuk diye kalıyorlar şuan da riskli gebeliğim var diye kalyorlarNeden sizde kalıyorlar ki?
Kendi adınıza karar verdirmeseydiniz keşke.Eşim yüzünden bakıyorlar o evde yalnız kalma diyor onlarda kaliyor
Ben şok... Nasıl yapabiliyorsunuz ya? Eşinizle özeliniz falan kalmaz yani .. Ben kendi annemle iki hafta yapamıyorumYa ne biliyim işte bı kaç gün gittim kaldım ne sıcak su var ne mutfak sıcak vicdanım depreşti eşime kışları bizde kalsınlar ne işleri var evde dedim o da tamam dedi
Bence sebep her neyse birarada kalmak yanlış. Bu problem biter diğeri başlar. Bir yolunu bulun ayırın evleri.Kışın evleri soğuk diye kalıyorlar şuan da riskli gebeliğim var diye kalyorlar
Kışın evleri soğuk diye kalıyorlar şuan da riskli gebeliğim var diye kalyorlar
Kabahat sizde. Kışları bizde kalsınlar demişsiniz. Çıldırdınız mı? Nasıl alacaksınız önünü şimdi. İnsanlara yaranamazsınız anlamadınız mı hala? Siz kışın evinize almışsınız ama onlar bir lafınıza demediklerini bırakmamış. Demek ki yaranılmıyormuş. Kışları sizde kalmalarına çözüm bulun doğumdan sonra. Aynı evde olmaz
Ooo vallah kuzum Allah sabır versin sana daha bunun lohusalık depresyonu varGörümcem Eylül'de geldi kayınvalidem Kasım'da doğum olana kadar gitmezler doğumdan sonra zaten kış diye yine kalırlar anca seneye bu zamanlar giderler
Konu Sahibi çelişkili konuşuyor.bir sobalı evde kaldıkları İçin acıyıp çağırdım diyor diğer taraftan da eşim pimpirikli o gelmelerini istedi diyor, ben anlamadım doğrusu ne ?
Ayrıca kv tarafından evde hizmetçi gibi bakım,ilgi alaka sağlanıyor .orası sanki kv’nin iş yeri ,sadece işini görüp, özelini bir kenara bıraktığı yer misali.kv bunca zaman orda kalıp sadece robot gibi mi yaşaması lazım?eğer yardımı geçiyorsa ve kalma süre de hayli hayli fazlaysa açıkçası çok abes gelmiyor bu yaptığı. Sosyalleşmek istemesini anlayışla karşılamak lazım.hem faydalanayım hem de yokmuş gibi olsun,olmaz!
Daha doguma cok varmış niye şimdiden geldiler ki kalmayaMerhaba arkadaşlar şuan gebeyim bu nedenle kayın validem ve Görümcem bende kalıyor. İlk zamanlar sorun sıkıntı yoktu ama şu bir iki aydır bana sormadan milletten salatalık domates vs getiriyor, bana sormadan birilerini davet ediyor mesela bu sabah beni uyandırdı ' falancalar oturmaya geldi kalk' dedi ben çıldırdım. Bende şuan bana baktıkları için sesimi çıkarmak istemiyorum çünkü birşey dedikçe kendimi kötü hissediyorum bana baktıkları için. Ama böyle de olmuyor; eşime söyledim ' benim zaten hormonlarım dengesiz böyle de bir sıkıntı var, ters bir laf söyleyip onların kalplerini kırarım , sen oğlusun senden alınmaz sen konuş' dedim o da ne diyim dedi ' anne ben senin oglunum benden habersiz birşey yaparsan ben kızmam ama semra senin gelinin o alınır de ' dedim. Eşim akşam eve geldi yemekte kv sabah gelen kişilerin selamını söyledi. Eşimde hiç haberi yokmuş gibi ' onlar mı geldi ' dedi. Kv' evet oğlum sabah aradılar bende gelin dedim' dedi. Eşim de 'semra'ya da sorman lazımdı halin var mı gelsinler mi diye' dedi kv. De uyuyordu semra dedi eşimde kızdı 'uyuyabilir, niye misafir gelince uyandırmadn mi' dedi. Tabi görümcem hemen atladı lafa annem kötülüğe demedi falan diye kayın validem burnunu kaldırdı kızdı eşime trip attı, gorumcemde haklısın burası senin evin dedi kalktı mutfağa gitti. Ben şok oldum neye uğradığımı şaşırdım. İyide eşimin uyardığı konu zaten onların yapması gereken bir şeydi. Çok sinirlendim ya. Kalktılar bide kendilerini haklı cikardilar. Eşim kızdı uyumaya gitti benim asabim bozuk şuan sizce ne yapmam lazım?
Yooo etrafmda ikiz gebelik cok oldu hiçte ikiz diye riskli degildiIkiz gebelik eşittir riskli gebelik mi ya
Bilmedigim için soruyorum yanlış anlaşılmasın
Valla çok haklısın şuana kadar hamileliğimi hiç kullanmadim ama kullanmalıyım. Kız bide ben salak gibi daha vicdan azabı duyuyordum bana bakıyorlar ben ne yapıyorm diye ama bugün o tepkiyi gördüm ya daha ölsem gam yemem
Kışın evleri soğuk diye kalıyorlar şuan da riskli gebeliğim var diye kalyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?