Sinirlerim çok bozuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi SMMRR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah yapmazlar bide biraz ağladı falan eşime acıdırdi kendini eşimle konuşmadık daha ama korkuyorum eşim onun ağına düşmüştür annesine acır kıyamaz diye
Zaten su ağlama yok mu biz kadınlar da korkma canım hamilesin sen bence sana tavır yapmaz eşine hiç karışma sabah konus sinirliyse bile geçer sabaha . Kaç aydır sizdeler cok mu zor durumdasın ..

Zaten su ağlama yok mu biz kadınlar da korkma canım hamilesin sen bence sana tavır yapmaz eşine hiç karışma sabah konus sinirliyse bile geçer sabaha . Kaç aydır sizdeler cok mu zor durumdasın ..
Görümcem Eylül'de geldi kayınvalidem Kasım'da doğum olana kadar gitmezler doğumdan sonra zaten kış diye yine kalırlar anca seneye bu zamanlar giderler

Eşim yüzünden bakıyorlar o evde yalnız kalma diyor onlarda kaliyor
Kendi adınıza karar verdirmeseydiniz keşke.

Riskli gebeliğinizde Allah yardımcınız olsun da başka çocuk yoksa ne işiniz gücünüz olabilir ki yanınızda sürekli birinin kalmasının gerektiği?

Ayip etmissiniz kusura bakmayin.Fedakarlik edip aslinda hic de lûzum yokken gelip size bakiyorlar,elbetteki ufak tefek uyusmazliklar yasanicak kendi oz anneniz olsa bile boyle olurdu.Size karsi bir hadsizlikleri olmadigi surece yaptiklari iyiliklerin yuzu suyu hurmetine gormeden gel.Gelemiyorsan kimseyi araya katmadan tatlilikla kendin halletmeye calis.Ortam gerilmis,esiniz,kayinvalidenizin ve daha sizin moreliniz bozulmus degermiydi sence?

Ya ne biliyim işte bı kaç gün gittim kaldım ne sıcak su var ne mutfak sıcak vicdanım depreşti eşime kışları bizde kalsınlar ne işleri var evde dedim o da tamam dedi
Ben şok... Nasıl yapabiliyorsunuz ya? Eşinizle özeliniz falan kalmaz yani .. Ben kendi annemle iki hafta yapamıyorum

Konu Sahibi çelişkili konuşuyor.bir sobalı evde kaldıkları İçin acıyıp çağırdım diyor diğer taraftan da eşim pimpirikli o gelmelerini istedi diyor, ben anlamadım doğrusu ne ?

Ayrıca kv tarafından evde hizmetçi gibi bakım,ilgi alaka sağlanıyor .orası sanki kv’nin iş yeri ,sadece işini görüp, özelini bir kenara bıraktığı yer misali.kv bunca zaman orda kalıp sadece robot gibi mi yaşaması lazım?eğer yardımı geçiyorsa ve kalma süre de hayli hayli fazlaysa açıkçası çok abes gelmiyor bu yaptığı. Sosyalleşmek istemesini anlayışla karşılamak lazım.hem faydalanayım hem de yokmuş gibi olsun,olmaz!

Beraber Yaşıyorsanz birbirinize uyum göstermeniz lazm. Siz yorumlayıp iş yapmıyorsanız takmayın fazla Cannz istesğnde misafirler oturun Cannz istemezse halsizm deyip uzann. Yani kv siz de yaşıyor diye kimse gidip gekmemezlk olamaz sonuçta. Gelene de bağlı atyrm kardeşi de gelebilir abisi de kadının. 2 günlüğüne gelmemiş ki. Bir yıl kalacaksa kimse gelmesin mi?

Görümcem Eylül'de geldi kayınvalidem Kasım'da doğum olana kadar gitmezler doğumdan sonra zaten kış diye yine kalırlar anca seneye bu zamanlar giderler
Ooo vallah kuzum Allah sabır versin sana daha bunun lohusalık depresyonu var

Orası öyle. Ben özellikle kışın kalmaları açısından söylerim. Yoksa hamilelikte ki bakım için birçok şey tolere edilebilir

Daha doguma cok varmış niye şimdiden geldiler ki kalmaya

Hamileliginiz riskli ise kalsinlar ama aylarca da ayni evde yasanmaz ki. Madem siz de kabul ettiniz biraz nazlarini cekeceksiniz o zaman

Simdiden yüzgöz olursaniz dogumdan sonra gelmezler. Asil o zaman evde is yapacak insana ihtiyac oluyor

sen en iyisi laf arasinda artik kisin gelemezsinizde evde kalabaliklasiyor gibi bisey de anlasinlar

Kışın evleri soğuk diye kalıyorlar şuan da riskli gebeliğim var diye kalyorlar

Soğuksa soba kursunlar, ısıtsınlar evlerini
Siz evlenmeden önce napiyorlarsa ona devam etsinler
Bu nasıl iş. Seneye bu zamanlar gitseler bile kışın gerimi gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…