Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Oosit sendromu bende de oldu çatlama iğnesinden yüzde 95 yüzde beş kişiden oluyormuş beni lucrin le çatlattı yüksek ohss riskinden ovitrella nda bir bozulma olmuş olabilir mi ? Canım dr lar ne dedi
Dr müsait değildi opuları vardı beklemek istemedim Canım sıkıldı çıktık hastaneden az önce hemşire aradı randevu alıp giderim de görüşmeye o kadar ilaç manevi maddi yıpranma ovitrelle tarihi eski değildi kullanmadan önce baktm

çok şaşkınım üzgünüm çok yüksek doz ilaç kullandım çok masraflı oldu sonuç 0 transfer bile göremedim ne yazık ki hastane ödemeyi aldı zaten yüzde 20 iade ediyorlarmış ne yapacağımı şaşırdım

İşte tmm güzel hastane de dr ile muhattap olamıyorsun ben o tarafını beğenmiyorum sonuçta benim de başıma geldi yüzde kırk boştu hoca dedi konuştuk acil hastası vardı aradı beni

Hemşire aradı görüştünüz mü dedi yok dedim aratırım gelince dedi bende yüz yüze görüşmek istediğimi belirttim tamam dediler arayan yok opu yapan Dr odama geldi o dedi boş diye ben öyle baktım eşimde tamam demekten başka bişey gelmedi aklıma zaten yeni gelmiştim odaya opuyu başka Dr yapıyor memorial de öyle işte benim zaten rezerv az maddi yönden sıkıntım var inşallah bi daha denemek nasip olur ne bilim kısmet uzatmak istemiyorum Dr konuşup bi daha denemek istiyorum uygun görürse ama maalesef maddiyat elimi ayağımı bağlıyor

Kısmet cnm biraz dinlen de hem maddi hem manevi

slm kizlar bende doktordan geldim yok malesef kürtaj dedi Allahim derdi veren dermanını da verir inşallah bi gün .Allahim yardım etsin hepimize.salı da memoriala gidicez bakalım ordakiler de bunu uygun görürse sonuç iice kacinilma.zaten onlarda ii görmüyordu.Allah sonumuzu hayreylesin inşallah

Allah yardımcın olsun cnm elimizden bişey gelmiyor inşallah çok yakında hepimizin yüzü güler

bu arada memorialda kürtaj yapıyorlar mi bu kürtaj nasıl bişi zormuş daha önce olan varmi benim rezerv azligim vardı etkilermi bunu zaten 3 yumurta toplanmıştı başka da yok yeniden en baştan Allahim yardım etsin

Yapıyorlar canım ben oldum salı yine olacak sanırım Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kendimi iyi hissetmiyorum ama hamd olsunn rabbime benzerlerinden beterlerinden korusun inşaAllah Rabbim hayırlı zamanları tez eylesin boynumuz kıldan ince. Demekki bir hayır var bunca canım selametle kalın

ben ocakta oldum kürtaj canım 15 dakika sürdü kürtaj öncesi bi serum verdiler keseyi rahimden sökmek için sonrasında vakumla yapıldı kazıma yapılmadı o yüzden rahime de zarar verilmedi hastaneden koşarak çıkabilecek durumda taburcu oldum. korkulacak bir şey yok

amin duaların için cnmm.sen daha önce orda kürtaj oldunmu yani.genel anestezi mi yapıyorlar kanama çok oluyomu vakumla mi yapiyolar cnm nasıl oluyoo korkuyorum da çok Allahim yardım etsin.salı gidicem bende bakalım gönül hanım bakicak seninki kesinleştimi yani.Benim burdaki doktor kesin gözüyle bakiyoo kese çok yavaş büyüyor embriyo görünmüyor önceden varolan yolk sac yok.bugün 6+5 transfere göre..bildiklerini anlatsan banada .bu arada pahalı bişi mi bu kürtaj zaten tedaviyi zar zor karsilamistik.Allahim yardım etsin dondurulmus ta yok[/QUOTE]

Canım doktorla gorusmekistedigini söyle mutlaka döner sana..çok geçmiş olsun

sagol cnm ama yinede çok korkuyorum benim bu 3.denememde.memorialda ilk ti.ilk defa pozitifi görmüştük.Allahim bir dahakine tam sevinirsin inşallah sonuna kadar kucağımıza aldığımız günleri de sağlıkla göstersin inşallah

Çok üzüldüm canım elden bir şey gelmiyor bazen..kısmet biraz dinlenip toparlanip yeniden devam edeceğiz...dondurulmus embriyo varmi

amin duaların için cnmm.sen daha önce orda kürtaj oldunmu yani.genel anestezi mi yapıyorlar kanama çok oluyomu vakumla mi yapiyolar cnm nasıl oluyoo korkuyorum da çok Allahim yardım etsin.salı gidicem bende bakalım gönül hanım bakicak seninki kesinleştimi yani.Benim burdaki doktor kesin gözüyle bakiyoo kese çok yavaş büyüyor embriyo görünmüyor önceden varolan yolk sac yok.bugün 6+5 transfere göre..bildiklerini anlatsan banada .bu arada pahalı bişi mi bu kürtaj zaten tedaviyi zar zor karsilamistik.Allahim yardım etsin dondurulmus ta yok[/QUOTE]

[/QUOTE]
Slm cnm memorial i bilmiyorum da ben bin liraya oldum Kasım da gittiğim hastanede opu oldum dün o çok fenaydı kürtaj hiçbirşey değil anestezi aldım kaldım bişeyim yoktu cnm korkma

amin inşallah canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ben memorialde olmadım kürtajı medicana da 600 lira verdim 300 tl de genetik teste yolladık onun için verdik anestezi ile yapıldı kısa sürdü inan korkulcak birşey yok öncesinde evde düşük yaptım 6 saat sürdü sancılar içinde düştü o çok çok daha zordu kendini emin ellere teslim ettikten sonra bir problem olmaz inşallah

Herşey Hakk'dan canım hayırlısı böyleymiş diyelim çok zor bir süreç hem maddi hem manevi rabbim inşallah bir daha ki sefere yüzünüzü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…