Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet A.F.ler de vardı. Zaten karnım ağrıyor kaç gündür belime de vuruyor. Opudan dolayı sadece sersemlik var ama karnım hala aynı.
Canm cok gecmis olsun.benmde 2.tupbebekte yumurtalrmn hepsini alamanislardi cok ugrastim hatta kazidim demisti doktor cok agrim olmustu o gece ama sabahina gecmisti.insallah seninki okadar bile surmez.hayirli guzel haberlerini bekliyorum canim ben cok ümitliyim senden

Kızlar herkesin farklı sıkıntıları ve bununla ilgili paylaşımları benim gibilere çok faydadı oluyor en son tedaviyle araya koyduğum 2 sene boşlukta herşeyi silmişim sanki beynimden bu ilk tedavim gibi sanki ama gerçekte 5. olacak inşallah ve birkaç güne başlayacağım tedavimde sizin banada çok faydanız olacak bilgi ve tecrübelerinizle

Rabbim sessiz bir bekleyişte olanlara sabır
Şu an tedavide olanlara güç,kuvvet ve iç ferahlığı
Tedavisi mutlu sonla bitenlere hayırlısıyla bebişlerine kavuşmayı diliyorum
İnşallah hepimiz Birgül annelik duygusunu tadacağız ben inanıyorum

Sağolasın. Demek senin de başına geldi hmm... Opuyla ilgili bir sıkıntım yok ağrı konusunda dün de aynı böyleydim. Kazıma demedi ama defalarca yıkadım dedi nasıl oluyorsa anlamadım. İllaki bi sebebi vardır. Elimizde kalanlardan gelecek içimizi ferahlatacak haberlere odaklandım artık. Nasipten öte yol yok.

Başlamaya karar verdin demek. En iyisi. Hayırlı ve bebişli olur inşallah.

Defrent benim yaşım 29. Amh da 1.30. Ve 4 yumurtam toplandı. 2 sinin gelişimi 4. Günde durdu. Kalan 2 si 5. Güne gitti. Ve şu an o kalanlardan biri ile hamileyim. Panik yapacak kadar kötü değilsin. Rahat ol:)
Ya masallahh bu msjiniz ilac gibi geldi kizlara cok üzülmüstüm jalapenoo ve defrent e.cunki benmde ayni skintim var yumurta azligi ve kalitesizligi var.yavrunuzu saglkla kucaginiza alin darisi bize insallahhhh..

Ya masallahh bu msjiniz ilac gibi geldi kizlara cok üzülmüstüm jalapenoo ve defrent e.cunki benmde ayni skintim var yumurta azligi ve kalitesizligi var.yavrunuzu saglkla kucaginiza alin darisi bize insallahhhh..
Tşk ederim inşallah. Darısı sizlerin başına.

Kızlar günaydın şun çapa ya gidiyorum şu trombofili testi mi yaptıracağım benden sadece biyokimya kısmını istediler genetik olanını yani faktörlü olan testleri istemediler bu genetik olanını düşük yapanlardanmı istiyorlar acaba ben hiç gebe kalmadım onun içinmi istemediler bu konuda bilginiz varmı eğer atlanmış bişeyse gitmişken onuda yaptırayım

Bence gitmişken hepsini yaptırabilsen iyi olur, genetik kısmını da

Tedavi sonrası gecikme normal, hormonlar tepetaklak oluyor.. Düşünmemeye çalış aklına çok getirme öyle zamanlarda direk geliyo zaten:)
ayyy ne bileyım cnm bıran önce gelsede tedaviye başlasam diyorummm.... çok heyacanlıyım ... adetımı bu kadar hevesle beklıyecegım hiç aklıma gelmez dı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…