Sor canım yumurtalar niye gelmiyor onu da sor bence .inşallah kalan yumurtalar elenecek olandır en kalitelileri gelmiştir inşallah
Bu arada laporoskopi olacak misin ?Amin canım inşallah çok sağol. . Kafam karıştı ya netleştirmem lazım sorayım öğrenince yazarım ..
Ama senin gayet iyiymiş ya bu durumda benimki baya baya azBenim 2,97 idi son ölçülen geçen yıl. Tekrarlamak istediler henüz belli olmadı dün kan verdim
Canım üzülme bak benim görümcem 34 yaşında 2. Tedavisinde hiç yumurta alınamadı bile. Bak senin ne güzel 3 tane var ve belkide en kalitelileri hatta şuan evlatlarından biri onların içindedir. Sıfırdan büyük her değer için umut vardır. İnşallah yumoşların güzelce döllenip sana tutunacak. Bol bol dua edicem senin içinAmin canım inşallah çok sağol. . Kafam karıştı ya netleştirmem lazım sorayım öğrenince yazarım ..
Ama bu değere ben takılmıyorum artık sen de öyle yap. 3 olup 15yumueta alınan da var b en den 5 alabildiler. %100 gibi gerçeği yansıtmaz dedi sevinç hanım dün. Bir laboratuvar testi muayene bulgularını destekliyorsa kabul edilir dedi.Ama senin gayet iyiymiş ya bu durumda benimki baya baya az
Sevgili arkadaşımDefrent kendim için üzülmüştüm ama senin için daha çok üzüldüm. 6 falan var demiştin sanki daha önce değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam.
Demek ki tecrübe ile ilgili değil ve olabiliyor böyle şeyler
Olmaz dediyse inşallah ne sende ne bende olmaz kist falan.
Bana ilkinde Sevinç hanim küçükler gelmedi ben de gömdüm demişti belki de ondan kist oldu bilemiyoruz belki de başka sebep. Bugün öyle bişey demedi.
Pazartesi 4de inşallah.. çok heyecanlı , endişeli, ürkek, umutlu ve umutsuzum :))) çok karışık duygular içindeyim. Tek elimden gelen şey çok çok dua edip kendimi Allaha teslim etmek başka bir şey yapamıyorum...Ama bu değere ben takılmıyorum artık sen de öyle yap. 3 olup 15yumueta alınan da var b en den 5 alabildiler. %100 gibi gerçeği yansıtmaz dedi sevinç hanım dün. Bir laboratuvar testi muayene bulgularını destekliyorsa kabul edilir dedi.
Yani senin için de öncelik önce muayene, şimdiden amh tek başına net bir şey ifade etmiyor. Ha ngi güneydi senin görüşmen?
Canım en iyisini doktorlar biliyor ne derlerse yapmak durumundayız en uygun tedaviyi onlar uygulayacak. Sen bol dua et moralini bozma stres çok etkiliyo biliyosunÇok sağol canım sana da geçmiş olsun insallah guzel haberler gelir sana da..
Evet canım 6 görünüyordu ultrason da .. Bende gerçekten çok üzgünüm biliyorsun olgun olup olmadıkları yarın belli olacak çok huzursuzum ve yarın aramaya cesaretim yok. .
İnşallah kist olmaz dediğin gibi ikimiz için de hepimiz içinde. . Zaten başım kistlerle belada amh 1.49 a düşürdüler ve büyükler bide ekstra olursa ne yaparım. .
Mutlu1anne laparoskopi den sonra düştü rezervim diyor .. Ben iyice korktum ya hepten düşerse diye bu halde 3 tane ancak toplandı ..
@xra221 evet opu sonrası önce rahim filmi ve duruma göre laparoskopi yapacağız demişti semra hanım. . Kafamda deli sorular
CANIM her laparoskopide kist alınacak diye bir şey yok belki sadece yapisikliklari açmak icindirÇok sağol canım sana da geçmiş olsun insallah guzel haberler gelir sana da..
Evet canım 6 görünüyordu ultrason da .. Bende gerçekten çok üzgünüm biliyorsun olgun olup olmadıkları yarın belli olacak çok huzursuzum ve yarın aramaya cesaretim yok. .
İnşallah kist olmaz dediğin gibi ikimiz için de hepimiz içinde. . Zaten başım kistlerle belada amh 1.49 a düşürdüler ve büyükler bide ekstra olursa ne yaparım. .
Mutlu1anne laparoskopi den sonra düştü rezervim diyor .. Ben iyice korktum ya hepten düşerse diye bu halde 3 tane ancak toplandı ..
@xra221 evet opu sonrası önce rahim filmi ve duruma göre laparoskopi yapacağız demişti semra hanım. . Kafamda deli sorular
Bu arada benimki açık ameliyattı balım laporoskopi olamayacak kadar büyüktü yani laporospi daha az riskliymişÇok sağol canım sana da geçmiş olsun insallah guzel haberler gelir sana da..
Canım üzülme bak benim görümcem 34 yaşında 2. Tedavisinde hiç yumurta alınamadı bile. Bak senin ne güzel 3 tane var ve belkide en kalitelileri hatta şuan evlatlarından biri onların içindedir. Sıfırdan büyük her değer için umut vardır. İnşallah yumoşların güzelce döllenip sana tutunacak. Bol bol dua edicem senin için
CANIM her laparoskopide kist alınacak diye bir şey yok belki sadece yapisikliklari açmak icindir
Bende olanlar basit kistti. Çok anlamıyorum bu kistlerden gerçi ilk defa başıma geldi. Bir ay doğum kontrol hapı ile temizlendi zaten. Ama yine de inşallah olmaz. Sana ilaç ne verdiler rulid hariç? Her ihtimale karşı transfer hazırlığı var mı sende de?Çok sağol canım sana da geçmiş olsun insallah guzel haberler gelir sana da..
Bende olanlar basit kistti. Çok anlamıyorum bu kistlerden gerçi ilk defa başıma geldi. Bir ay doğum kontrol hapı ile temizlendi zaten. Ama yine de inşallah olmaz. Sana ilaç ne verdiler rulid hariç? Her ihtimale karşı transfer hazırlığı var mı sende de?
Onların aramasını bekleyeceğim ben.
Çok sağol canım sana da geçmiş olsun insallah guzel haberler gelir sana da..
Defrent benim yaşım 29. Amh da 1.30. Ve 4 yumurtam toplandı. 2 sinin gelişimi 4. Günde durdu. Kalan 2 si 5. Güne gitti. Ve şu an o kalanlardan biri ile hamileyim. Panik yapacak kadar kötü değilsin. Rahat ol:)
Tşk ederim. Tez vakitte sizlerede nasip olur inşallah. Dualarımdasınız..Sağlıkla kucağına al inşallah. . Çok teşekkür ederim güzel haberler bize de umut oluyor ..
İnşallah hepimiz böyle güzel haberler verebiliriz ..
canım tebrik ederim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı başımızaÇok şükür ilk kan testi pozitif çıktı. Darısı diğerinin başına. Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı etsin inşallah. Birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?