Canım adetliyken yumurtalar kaç mm oluyor biliyor musun ? Ben ohss geçirdim ya Adetimin 3.günü doktora gittim Yumurtalarım küçülmüş ama kaybolmamis 4/5 mm civarında olan var en büyük bunlar kist olabilir mi ki ?Olmaz inşallah, kendiliğinden kaybolup gitsinler adetle.
Kist veya antral olduğunu ayırt edebilmesi lazım doktorun. Ben ilk opudan 10 gün sonra histereskopi olmuştum. Betül Hanım vardı o zaman işlem öncesi muayene etti ve ikitarafta da birer tane küçük kist vardı. Diğer ay transfer hazırlığı için gittiğimde büyümüşlerdi. Aletleri yetersizse bilmiyorum ama.Canım adetliyken yumurtalar kaç mm oluyor biliyor musun ? Ben ohss geçirdim ya Adetimin 3.günü doktora gittim Yumurtalarım küçülmüş ama kaybolmamis 4/5 mm civarında olan var en büyük bunlar kist olabilir mi ki ?
İnşallah canım hepimiz inşallah güzel haberler alalım ve bu topikte anne olmayan kalmasınVar
tabi Balımm bak gör ne güzel haberler vereceksin bize Allah'ın izniyle
Kızlar amh:1.40 rubella:35 çıktı şuan o kadar kötüyüm ki 1.40 çok mu kötü bir değer 26 yaşında azalmış rezervlerim çok kötüyüm şuan
Ayyyy ağzın bal yesin :) allah ne muradın varsa verisn bide tablo bulmuş bana ya kıyamam sana. Ne güzel insanlar var bu dünyada. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun şuan o kadar rahtladım ki. Bu sonucu tam tatile giderken arabada öğrendim mahvolmuştum kötü bişey sanmıştım ama şimdi çok iyi ve umutluyum tedaviye daha pozitif başlayacağım buda çok önemli bir şey bence. Veren de vermeyende Allah ona sığınıyorum inşallah hepimiz muradımıza ereriz her gün dua ediyorum hepimizetatlım hiç üzülme öyle kötü değil rezervin.
bak bir tablo buldum. yaşa göre amh değeri ve tahmini menopoz yaşını gösteriyor. senin yaşından daha çok genç. tablodaki yaşa kadar oooo çok uzun yıllar var önünde. o zamana kadar bebeğine kardeş bile yaparsın allahın izniyle
http://www.tjodistanbul.com/konu/img/derleme/30/Screenshot_9.png
Kist demedi ben acaba kist olur mu diye düşündüm . Teşekkür ederim canımKist veya antral olduğunu ayırt edebilmesi lazım doktorun. Ben ilk opudan 10 gün sonra histereskopi olmuştum. Betül Hanım vardı o zaman işlem öncesi muayene etti ve ikitarafta da birer tane küçük kist vardı. Diğer ay transfer hazırlığı için gittiğimde büyümüşlerdi. Aletleri yetersizse bilmiyorum ama.
Doktor tereddütlü konuşmadıysa sorun yoktur sen de dert etme kendine.Kist demedi ben acaba kist olur mu diye düşündüm . Teşekkür ederim canım
Kist demedi ben acaba kist olur mu diye düşündüm . Teşekkür ederim canım
İkinci kez benzer bi durum oldu bugün, Hayrolsun diyelim. İçinizi ferah tutun, elde olanlar inşallah sonuna kadar gider ve sağlıklı güzel embriyolar olurlarKızlar bugün bende opu oldum ya Melih bey gelmeyenler de oldu dedi .. e toplamda 3 tane olunca çok moralim bozuldu 6 adet sayiliyordu ultrason da ..
Neyse o kalanlar kist olmuyor mu dedim .
Melih bey yok öyle birşey olar dökülüyor adet dongusuyle diye üstüne basa basa söyledi .. Benim kafam karıştı. .
Bu konuda ben de dertliydim rezerv azlığı var diyordu her doktor. Artık içime öyle bir işlemiş ki kaybedecek bi ayım bile yok diyordum eşime o her bikaç ay duralım dediğinde. Dün Sevinç Hanım a sordum açık açık kaç aylık ömrüm kalmış gibi:) dedim böyle böyle ben bir ay bile geçse tedirgin oluyorum. Olur mu öyle şey bu düşünce yanlış, tmm rezerv az ama biz yıllardan bahsediyoruz, bir ayda tükenecek değil dedi. Bir miktar rahatladım, sen de rahatla inşallah, görüşmen de güzel geçsin ve tedavine başlayabil :)Ayyyy ağzın bal yesin :) allah ne muradın varsa verisn bide tablo bulmuş bana ya kıyamam sana. Ne güzel insanlar var bu dünyada. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun şuan o kadar rahtladım ki. Bu sonucu tam tatile giderken arabada öğrendim mahvolmuştum kötü bişey sanmıştım ama şimdi çok iyi ve umutluyum tedaviye daha pozitif başlayacağım buda çok önemli bir şey bence. Veren de vermeyende Allah ona sığınıyorum inşallah hepimiz muradımıza ereriz her gün dua ediyorum hepimize
İkinci kez benzer bi durum oldu bugün, Hayrolsun diyelim. İçinizi ferah tutun, elde olanlar inşallah sonuna kadar gider ve sağlıklı güzel embriyolar olurlar
Ayyy çok tatlısın ya:) Yumoşların durumunu bilmiyorum orası bize baya bi karanlık ve gayb... ama allah sağlığımızı bozmasın uzun ömür versin hepimize :) bende duymuştum fsh değişebiliyo ama amh çok sık değişmez diye.. senin kaçtı bu arada amh'ın. Bilmiyorum ki eşimde 1.40ın yaşıma göre evet düşük e bide ameliyat geçmişim var çok kötü bir değer olmadığını kabul edilebilir düzeyde olduğunu söyledi. Ama pazartesi şöyle güzel güzel yumoşlarım çıksa rahatlıcam çıkar çıkmaz size yazıcam :))Bu konuda ben de dertliydim rezerv azlığı var diyordu her doktor. Artık içime öyle bir işlemiş ki kaybedecek bi ayım bile yok diyordum eşime o her bikaç ay duralım dediğinde. Dün Sevinç Hanım a sordum açık açık kaç aylık ömrüm kalmış gibi:) dedim böyle böyle ben bir ay bile geçse tedirgin oluyorum. Olur mu öyle şey bu düşünce yanlış, tmm rezerv az ama biz yıllardan bahsediyoruz, bir ayda tükenecek değil dedi. Bir miktar rahatladım, sen de rahatla inşallah, görüşmen de güzel geçsin ve tedavine başlayabil :)
Ayy çok heyecanlı zamanlar bizde 5 gün boyunca yemeden içmeden kesilmiştik inşallah yarın güzel haberleri alırsınız canımSelam kızlar memorialda cumartesi opu oldum. 1 tane yumoş 4.gunde bakalım yarin ne diyecekler heyecanla bekliyorum
Yok canım adet olmuştum cetrodite bittiğinin yarınsı gün. Sonra gitmedik adet 9 gün sürdü. İyiyim şimdi 1 hafta sonra tekrar adet olucam inşallah ve transfer sürecim başlıyacak hayırlısıyla. Ama bu ay şöyle bir değişiklik var fark ettiğim normal de her ay adetin 13. Gün akıntım olurdu yumurta günümde ve ayıptır söylemesi cinsel istek olurdu çok fazla. Bu ay ilaçlardan mıdır nedir ne akıntı bittiyor ne istek sanki 1 haftadır yumurtlama günümdeyim tövbe tövbe
Benim 2,97 idi son ölçülen geçen yıl. Tekrarlamak istediler henüz belli olmadı dün kan verdimAyyy çok tatlısın ya:) Yumoşların durumunu bilmiyorum orası bize baya bi karanlık ve gayb... ama allah sağlığımızı bozmasın uzun ömür versin hepimize :) bende duymuştum fsh değişebiliyo ama amh çok sık değişmez diye.. senin kaçtı bu arada amh'ın. Bilmiyorum ki eşimde 1.40ın yaşıma göre evet düşük e bide ameliyat geçmişim var çok kötü bir değer olmadığını kabul edilebilir düzeyde olduğunu söyledi. Ama pazartesi şöyle güzel güzel yumoşlarım çıksa rahatlıcam çıkar çıkmaz size yazıcam :))
Kist olmuyorsa çok iyi diyecem ama jalapeno nun kist olmuş acaba büyüklüğe göre değişiyor mu ?yumurtalar neden gelmiyor hiç anlamadım internete yazıyorum hiç öyle bir şey çıkmıyorKızlar bugün bende opu oldum ya Melih bey gelmeyenler de oldu dedi .. e toplamda 3 tane olunca çok moralim bozuldu 6 adet sayiliyordu ultrason da ..
Neyse o kalanlar kist olmuyor mu dedim .
Melih bey yok öyle birşey olar dökülüyor adet dongusuyle diye üstüne basa basa söyledi .. Benim kafam karıştı. .
Kist olmuyorsa çok iyi diyecem ama jalapeno nun kist olmuş acaba büyüklüğe göre değişiyor mu ?yumurtalar neden gelmiyor hiç anlamadım internete yazıyorum hiç öyle bir şey çıkmıyor
Yok canım adet olmuştum cetrodite bittiğinin yarınsı gün. Sonra gitmedik adet 9 gün sürdü. İyiyim şimdi 1 hafta sonra tekrar adet olucam inşallah ve transfer sürecim başlıyacak hayırlısıyla. Ama bu ay şöyle bir değişiklik var fark ettiğim normal de her ay adetin 13. Gün akıntım olurdu yumurta günümde ve ayıptır söylemesi cinsel istek olurdu çok fazla. Bu ay ilaçlardan mıdır nedir ne akıntı bittiyor ne istek sanki 1 haftadır yumurtlama günümdeyim tövbe tövbe
Sor canım yumurtalar niye gelmiyor onu da sor bence .inşallah kalan yumurtalar elenecek olandır en kalitelileri gelmiştir inşallahCanım inan kafam karıştı ve hiç bir fikrim yok şuan moralim de çok bozuk .. Rabbim hayırlısını versin inşallah. .
Yani Melih beyin dediği kist olmuyormuş semra hanıma da soracağım gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?