- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Genetik sonucu 3 aydır çıkmamış biri olarak normal diyorum :) gerçi sen memorial da yaprırmoştın normal diil o zaman, bence arayıp sıkıştır transferim olcak decnm benım genetik kısmı birtürlü çıkmadı 30 hazıranda yaptırmıştım normal mı hala çıkmaması nerdeyse 2 ay olucak...
Geçmiş zaman hiç hatırlamıyorum kiinş cnmm
senın kaç gün sonra olmuştu adetın gecikmiş miydi
ewt cnm memorılde yaptırdım arıcagım şimdiGenetik sonucu 3 aydır çıkmamış biri olarak normal diyorum :) gerçi sen memorial da yaprırmoştın normal diil o zaman, bence arayıp sıkıştır transferim olcak de
cnm aradım sonucum çıkmış şükür doktorunuz sizi arıcak dedı bana mail olarak gönderebılırmısınız dedım yok dedı biz göremıyoruz doktorunuz yorumluyacak dedı... maile göndermemeleri normal mı? daha önce sorunsuz gönderiyorlardı... acaba olumsuz bir durummu varGenetik sonucu 3 aydır çıkmamış biri olarak normal diyorum :) gerçi sen memorial da yaprırmoştın normal diil o zaman, bence arayıp sıkıştır transferim olcak de
2 ayda çıkar nerde yaptırdın Memorial de mi ?cnm benım genetik kısmı birtürlü çıkmadı 30 hazıranda yaptırmıştım normal mı hala çıkmaması nerdeyse 2 ay olucak...
ewt cnm çıktı doktor arıyacak inş ... çok heyacanlandım inş bir sorun yoktur...2 ayda çıkar nerde yaptırdın Memorial de mi ?
ne güzel cnm şükür Rabbime inş hepsi blast olurEvet az önce haber geldi. 8 yumurtam da işleme alınacak durumda imiş. 7 tanesi döllenmiş.
Yoktur cnm altına yorum yazıyordur zaten direk raporu sen anlamazsınewt cnm çıktı doktor arıyacak inş ... çok heyacanlandım inş bir sorun yoktur...
Evet az önce haber geldi. 8 yumurtam da işleme alınacak durumda imiş. 7 tanesi döllenmiş.
anladım cnm inş dediğin gibidir. Bu test tam olarak neye yarıyor mesala olumsuz olursa sonuç nasıl bir tedavi yöntemı uygulayacaklarYoktur cnm altına yorum yazıyordur zaten direk raporu sen anlamazsın
güzel haberlerle başladık güne :) şükürler olsun cnm hayırlısı hakkındaKızlar bugünlük güzel haberler geldi ..
3 yumurta da olgun çıkmış ve en önemlisi hepside döllenmiş.
Değişik duygular içindeyim
Harik bir haberr .. inşallah hepsi blast olur ve önce bebeğini göbüşe sonra kucağına alırsın.. çok sevindim gerçekten Allahım devamını getirsin inşallhEvet az önce haber geldi. 8 yumurtam da işleme alınacak durumda imiş. 7 tanesi döllenmiş.
AyyyyKızlar bugünlük güzel haberler geldi ..
Canım kötü çıkmamıştır merak etme sonucu biz anlamayacağız diye maşl atmıyorlardır genetik biraz farklı bir şey çünkü sıkma canını telefonu bekleyelimbir güzel haberde senden alıcaz merak etme :)cnm aradım sonucum çıkmış şükür doktorunuz sizi arıcak dedı bana mail olarak gönderebılırmısınız dedım yok dedı biz göremıyoruz doktorunuz yorumluyacak dedı... maile göndermemeleri normal mı? daha önce sorunsuz gönderiyorlardı... acaba olumsuz bir durummu var
inş cnmm benımmm .... teşekkurler desteğin için daha adetde olmadım heyacanla beklemedeyım ...:)Canım kötü çıkmamıştır merak etme sonucu biz anlamayacağız diye maşl atmıyorlardır genetik biraz farklı bir şey çünkü sıkma canını telefonu bekleyelimbir güzel haberde senden alıcaz merak etme :)
Çok sevindim senin adına inşallah sonuna kadar gidecekler sen gönlünü ferah tut. Bende ctesi sabah giricem opu. ya. Gün gün bizi haberdar et mutlaka. Dualrım seninleKızlar bugünlük güzel haberler geldi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?