Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

cnm benım genetik kısmı birtürlü çıkmadı 30 hazıranda yaptırmıştım normal mı hala çıkmaması nerdeyse 2 ay olucak...
Genetik sonucu 3 aydır çıkmamış biri olarak normal diyorum :) gerçi sen memorial da yaprırmoştın normal diil o zaman, bence arayıp sıkıştır transferim olcak de

Genetik sonucu 3 aydır çıkmamış biri olarak normal diyorum :) gerçi sen memorial da yaprırmoştın normal diil o zaman, bence arayıp sıkıştır transferim olcak de
cnm aradım sonucum çıkmış şükür doktorunuz sizi arıcak dedı bana mail olarak gönderebılırmısınız dedım yok dedı biz göremıyoruz doktorunuz yorumluyacak dedı... maile göndermemeleri normal mı? daha önce sorunsuz gönderiyorlardı... acaba olumsuz bir durummu var

Kızlar bugünlük güzel haberler geldi ..

3 yumurta da olgun çıkmış ve en önemlisi hepside döllenmiş.

Değişik duygular içindeyim
Ayyyy Defrent nt nasıl mutlu oldum anlatamam tüylerim diken diken oldu. Hadi inşallah güzel güzel devam eder transferin gerçekleşirve bebeğine kavuşursun. Heyecanla bekliyoruz :)

Canım kötü çıkmamıştır merak etme sonucu biz anlamayacağız diye maşl atmıyorlardır genetik biraz farklı bir şey çünkü sıkma canını telefonu bekleyelimbir güzel haberde senden alıcaz merak etme :)

inş cnmm benımmm .... teşekkurler desteğin için daha adetde olmadım heyacanla beklemedeyım ...:)

Kızlar bugünlük güzel haberler geldi ..

3 yumurta da olgun çıkmış ve en önemlisi hepside döllenmiş.

Değişik duygular içindeyim
Çok sevindim senin adına inşallah sonuna kadar gidecekler sen gönlünü ferah tut. Bende ctesi sabah giricem opu. ya. Gün gün bizi haberdar et mutlaka. Dualrım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…