Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bugün benim evlilik yıl donumum . Eşim sabah içeriye gül ve kahvaltı ile geldi :) inşallah seneyi yıl donumumuzde bebeğim kollarımda olur diye dua ettim . Siz de amin der misiniz ? :) . Inşallah duam gerçek olur evlilik yıl dönümünde sizden de güzel haberler aldım daha çok mutlu oldum çok şükür Jalapenoo Defrent :)

Canım oda olur sen mutlu ol yeter ki

Kızlar dayanamadım aradım hastaneyi 12.30 gibi transfer kararı verebiliriz dedi. Genetiğe göndermeye uygun değilmiş... bu durumda olan var mi aramızda 5. Gün bugün. Acil cevap lütfen kafam durdu.

Kızlar dayanamadım aradım hastaneyi 12.30 gibi transfer kararı verebiliriz dedi. Genetiğe göndermeye uygun değilmiş... bu durumda olan var mi aramızda 5. Gün bugün. Acil cevap lütfen kafam durdu.
Jeli prednolü falan kullanmış mıydın sen de? Her ihtimale karşı demişti dün hemşire ben de çok kararsız kaldım ne olur ne olmaz pişman olmayayım diye başladım. B BiYesilBiKahve nin dediği de mantıklı geldi. 5.gün blast oluyor ama genetiği bozuk çıkıyor aynı şekilde şeklen çok iyi olmayanın belki de genetiği sağlam ve tutacak. Şans vermek istemez misin 5.güne kadar gelmiş embriyona? Bu tamamen sizin eşinle vereceğin kararınız. Transfere de uygun olmayacak durumda olsa bu seçeneği de sunmazlardı diye düşünüyorum. Sadece transfer ücretini almak için iyi kötü apar topar transfer yapan merkezlerden olmadığını düşünüyorum.

Jeli
Jeli kullandim sorun yok. Endişem çok sağlıklı olsa genetiğe giderdi. Bu sadece şans vermek olucak bu durumda. Daha evvel genetikten negatif gelmişti. Hiç transfer yapılması. Saat 16.00 da transfer bugün......

anladım cnm tşk ederım

Allah sağlıkla hayırla evladın olarak nasip etsin sana onu canım iyi düşün iyi olsun

Evet şimdi hatırladım sordular eşimde don sendromlu yegnimm var dedi şekeri var annesinin ve babasının bizde de ninem ve annem de kalp hastaligi var oyuzden genetik yaptılar kesin
ailede tansiyon,şeker kalp olmayan varmı acaba :))

Nice mutlu seneleriniz olsun inşallah mutluluğunuz bebisle taclansin.
Çok teşekkür ederim canım. .

ne güzel cnmm binlerce kez amın benımde evlılık yıldönümüm 21 eylülde inş o gün hamile olduğumun müjdesini veririm eşime :))

Bende arkadaşım gibi dusunuyorum canım .. stres yapma lütfen

Tamam canım. En az kendim kadar heyecanlanıyorum senin için inşallahhh güzel haberlerini alıcaz. Ben nedense çok ümitliyim olcak senin inşallah.

Ayyyy aminnnnnn. Ne güzel ne romantik Allah yeni yılınızda bebeğinizle taçlandırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…