Canım oda olur sen mutlu ol yeter kiKızlar bugün benim evlilik yıl donumum . Eşim sabah içeriye gül ve kahvaltı ile geldi :) inşallah seneyi yıl donumumuzde bebeğim kollarımda olur diye dua ettim . Siz de amin der misiniz ? :) . Inşallah duam gerçek olur evlilik yıl dönümünde sizden de güzel haberler aldım daha çok mutlu oldum çok şükürJalapenoo Defrent :)
Jeli prednolü falan kullanmış mıydın sen de? Her ihtimale karşı demişti dün hemşire ben de çok kararsız kaldım ne olur ne olmaz pişman olmayayım diye başladım. B BiYesilBiKahve nin dediği de mantıklı geldi. 5.gün blast oluyor ama genetiği bozuk çıkıyor aynı şekilde şeklen çok iyi olmayanın belki de genetiği sağlam ve tutacak. Şans vermek istemez misin 5.güne kadar gelmiş embriyona? Bu tamamen sizin eşinle vereceğin kararınız. Transfere de uygun olmayacak durumda olsa bu seçeneği de sunmazlardı diye düşünüyorum. Sadece transfer ücretini almak için iyi kötü apar topar transfer yapan merkezlerden olmadığını düşünüyorum.Kızlar dayanamadım aradım hastaneyi 12.30 gibi transfer kararı verebiliriz dedi. Genetiğe göndermeye uygun değilmiş... bu durumda olan var mi aramızda 5. Gün bugün. Acil cevap lütfen kafam durdu.
Jeli kullandim sorun yok. Endişem çok sağlıklı olsa genetiğe giderdi. Bu sadece şans vermek olucak bu durumda. Daha evvel genetikten negatif gelmişti. Hiç transfer yapılması. Saat 16.00 da transfer bugün......Jeli prednolü falan kullanmış mıydın sen de? Her ihtimale karşı demişti dün hemşire ben de çok kararsız kaldım ne olur ne olmaz pişman olmayayım diye başladım. B BiYesilBiKahve nin dediği de mantıklı geldi. 5.gün blast oluyor ama genetiği bozuk çıkıyor aynı şekilde şeklen çok iyi olmayanın belki de genetiği sağlam ve tutacak. Şans vermek istemez misin 5.güne kadar gelmiş embriyona? Bu tamamen sizin eşinle vereceğin kararınız. Transfere de uygun olmayacak durumda olsa bu seçeneği de sunmazlardı diye düşünüyorum. Sadece transfer ücretini almak için iyi kötü apar topar transfer yapan merkezlerden olmadığını düşünüyorum.
Super hadi bakalım guzel haberler gelsin cok sevindimKızlar çok teşekkür ederim gerçekten hepinize desteğiniz için .
inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
anladım cnm tşk ederımS sinkar genetik testleri internet üzerinden paylaşmak yasakmış. Onun için atmıyor olabilirler mail.
Kötü çıksa da zaten önlemini alıp kan sulandırıcı kullanıyorsun. Bunu transfer öncesi bilmek iyi bişey.
@Ceylin_naz dosyanı doldururken soruyorlar ya ailede kalp şeker tansiyon hastası var mı diye. Ailede yoksa kalp hastası genetik trombofiliye ihtiyaç duymamış olabilirler.
inş cnm :))Tatlım iyi düşünelim iyi olsun inşallah stres yapma Çiğdem in de dediği gibi senden de güzel haberler alacağız inşallah. .
Allah sağlıkla hayırla evladın olarak nasip etsin sana onu canım iyi düşün iyi olsunJeli
Jeli kullandim sorun yok. Endişem çok sağlıklı olsa genetiğe giderdi. Bu sadece şans vermek olucak bu durumda. Daha evvel genetikten negatif gelmişti. Hiç transfer yapılması. Saat 16.00 da transfer bugün......
ayyyy yok ben kendiliğimden hamıle kalacagıma hiç inanmıyorummmCANIM gecikme olabilir bak benimde ilk adetim bir kaç gün geç oldu stres yapma bi iki gün daha bekle gelmezse bi test yap :)
ailede tansiyon,şeker kalp olmayan varmı acaba :))Evet şimdi hatırladım sordular eşimde don sendromlu yegnimm var dedi şekeri var annesinin ve babasının bizde de ninem ve annem de kalp hastaligi var oyuzden genetik yaptılar kesin
Kızlar bugün benim evlilik yıl donumum . Eşim sabah içeriye gül ve kahvaltı ile geldi :) inşallah seneyi yıl donumumuzde bebeğim kollarımda olur diye dua ettim . Siz de amin der misiniz ? :) . Inşallah duam gerçek olur evlilik yıl dönümünde sizden de güzel haberler aldım daha çok mutlu oldum çok şükürJalapenoo Defrent :)
ne güzel cnmm binlerce kez amın benımde evlılık yıldönümüm 21 eylülde inş o gün hamile olduğumun müjdesini veririm eşime :))Kızlar bugün benim evlilik yıl donumum . Eşim sabah içeriye gül ve kahvaltı ile geldi :) inşallah seneyi yıl donumumuzde bebeğim kollarımda olur diye dua ettim . Siz de amin der misiniz ? :) . Inşallah duam gerçek olur evlilik yıl dönümünde sizden de güzel haberler aldım daha çok mutlu oldum çok şükürJalapenoo Defrent :)
Jeli prednolü falan kullanmış mıydın sen de? Her ihtimale karşı demişti dün hemşire ben de çok kararsız kaldım ne olur ne olmaz pişman olmayayım diye başladım. B BiYesilBiKahve nin dediği de mantıklı geldi. 5.gün blast oluyor ama genetiği bozuk çıkıyor aynı şekilde şeklen çok iyi olmayanın belki de genetiği sağlam ve tutacak. Şans vermek istemez misin 5.güne kadar gelmiş embriyona? Bu tamamen sizin eşinle vereceğin kararınız. Transfere de uygun olmayacak durumda olsa bu seçeneği de sunmazlardı diye düşünüyorum. Sadece transfer ücretini almak için iyi kötü apar topar transfer yapan merkezlerden olmadığını düşünüyorum.
Bana da transfer den önce rahim filmi dediler istek kağıdı verin yaptırayım dedim sonra dediler
Tamam canım. En az kendim kadar heyecanlanıyorum senin için inşallahhh güzel haberlerini alıcaz. Ben nedense çok ümitliyim olcak senin inşallah.Biliyorum canım benim hemen hemen aynıyız. . Aslında rahim filmi çekilmem lazım ama embriyolar bi oluşsun demişti semra hanım ..
Duruma göre ne olur ne olmaz ilaçları kullanmamı söylediler. . İnan bende kestiremiyorum aşama aşama devam ediyoruz bi 3 güne gidelim bakalım hayirlisiyla ben yazarım sana ..
Ayyyy aminnnnnn. Ne güzel ne romantik Allah yeni yılınızda bebeğinizle taçlandırsın inşallahKızlar bugün benim evlilik yıl donumum . Eşim sabah içeriye gül ve kahvaltı ile geldi :) inşallah seneyi yıl donumumuzde bebeğim kollarımda olur diye dua ettim . Siz de amin der misiniz ? :) . Inşallah duam gerçek olur evlilik yıl dönümünde sizden de güzel haberler aldım daha çok mutlu oldum çok şükürJalapenoo Defrent :)
Tamam canım. En az kendim kadar heyecanlanıyorum senin için inşallahhh güzel haberlerini alıcaz. Ben nedense çok ümitliyim olcak senin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?