Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

işte demek istediğim bu benım labartuvar ortamına dayanamayan embriyo genetik olarak sağlam olabılır ve tutunabılır. Özellıkle yumurtası az olan arkadaşları sankı meorial riske atıyor gibi 5. güne bekletiyorlar sonra kalan az embriyoyu pgt ye yolluyorlar pgt negatif çıktığı zaman transfer bile olamıyorlar belkı bir ıhtımal 3. gün elenen embriyo genetık olarak sağlıklı embriyoyudur. Tabi onlar işin uzmanı biz onlara teslım olduk ben sadece düşüncelirimi yazıya döktüm arkadaşlar yanlış düşünüyorsam affola ...

cnm 1,5 ayda çıkıyor oda en erken

Kızlar amh 1,53 çıkmış, 1 sene önce 2,97 idi. Ya o zaman testi yanlış yapmışlar ya da rezerv hızla azalıyor mu demek anlamadım

arkadaşlar mrb.öncelikle tedavileriniz hayırlı olsun inş.tüm sayfaları okuyamadım çok uzun :) ben de önümüzdeki haftalarda memorial de tedaviye başlamayı düşünüyorum.diğer topiklerde de yazdım ama asıl konu burdaymış.ben bu hafta başına kadar da acıbadem düşünüyordum ama sonra semra hanımı duydum internetten araştırdığım kadarıyla memorial acıbademden daha iyi görünüyor.ilk sayfalarda gözüme ilişen bişey oldu.rapor geçerli değil falan demiş arkadaşlar.ama ben tlf ile görüştüm rapor geçerli dediler.rapor çıkaramıyorum henüz üç yılım doladı ama 3 negatif tüp bebek denemem oldu.bu denemelerin hastane kayıtlarını da götürürsem bir indirimi falan olurmuş diye yazmış arkadaşlar.tabi 2013-2014 te yazmışlar hala geçerli mi bu uygulama acaba?ve tabi semra hoca için de bilgi verirseniz sevinirim.benim yumurta rezervim az.hatta son denememde yumurta gelişmedi ve tedavi yarım kaldı.memorial yumurta rezervi konusunda farklı teknikler uyguluyor mu?ben ist.da yaşamıyorum zaten çok zor olacak bu süreç o yüzden iyi bir hastane seçmeliyim yardımcı olur musunuz

Canım geçmiş olsun .. öncelikle şunu söyleyebilirim ki memorialde tedavi olan arkadaşların çoğu memnun bende dahil olmak üzere. . Üst üste negatif sonuç alanlar bile memnun.. acıbadem ve diğer önemli bi kaç hastane ile görüşme yapmıştım tedavi öncesi ama semra hanımla görüştükten sonra hiç tereddüt etmeden orada başlamak istedim..

Yumurta kalitesi için ekstra bir tedavi uyguladiklarini sanmıyorum .. Ama burada bazı ürünler kullanan ve sonuç alanlar var yazmışlar takviye olarak .. özellikle arı sütü ve omepa q10 bide incir ve sağlıklı beslenme bende tavsiye ediyorum..

Rapor olayı da şöyle eski raporun da olur yeni çıkartmaya da gerek yok.. 1000 lira indirim yapıyorlar. Güncel bilgi...

Semra Hanım da gerçekten işini ciddiyet ve özveriyle yapıyor en azından sen de gidip görüşmelerini yap ve duruma göre değerlendir hangisi içine sinerse orada yaptır. .

Elinde hiç rapor yoksa bilemeyeceğim indirim mevzusunu. . Ama çıkarabilirsen hem ilaçları da uyguna alabilirsin zira benim ilaçlar 3000 lirayı geçti de .... hemde indirimden faydalanmis olursun..

Ön görüşmeleri ni yap aklında ki hastanelerle ondan sonra karar ver derim ben ..

Kızlar amh 1,53 çıkmış, 1 sene önce 2,97 idi. Ya o zaman testi yanlış yapmışlar ya da rezerv hızla azalıyor mu demek anlamadım

Önce ki test nerede yapılmıştı. . Canım eğer ilk de doğruysa bu kadar hızlı düşüyorsa bu rezervler işimiz sıkıntılı desene ..

Çok kötü bir rakam değil canım da ben sadece düşme hızına şaşkınım şuan ..

evet yaptım hatta muayende oldum bi sorun yok yumurtaların çok var dedi eşimde benim sorun doktor ekimde transfer demiş adet tarihimi sordular işallah sperm bulunur

İnşallah bulunur bizde de spermler sıkıntılı ilk deneme.de hiç döllenme olmamıştı ama şükür şimdi döllenme oldu ..

Eşiniz de takviye veya doğal şeyler kullanıyor mu

CANIM sizdeki sorun ne peki ?

İlaçları yazamıyor ki memorial 7200 kem 5760 oluyor

Evet o arkadaşı hatırlıyorum ama ona neden öyle bir şey yapılmıştı ki onu hatırlayamadım özel bi durumu mu vardı

İlaçları yazamıyor ki memorial 7200 kem 5760 oluyor

Evet yazamıyor biliyorum ama rapor yeni olunca ilaç hakkımız geçerli olmuyor mu . Bence olmalı sistemde gorundukten sonra reçeteyle alabilmemiz mantıklı ve olması gereken diye düşünüyorum. .
Çok mu iyimserim acaba diye düşündüm şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…