işte demek istediğim bu benım labartuvar ortamına dayanamayan embriyo genetik olarak sağlam olabılır ve tutunabılır. Özellıkle yumurtası az olan arkadaşları sankı meorial riske atıyor gibi 5. güne bekletiyorlar sonra kalan az embriyoyu pgt ye yolluyorlar pgt negatif çıktığı zaman transfer bile olamıyorlar belkı bir ıhtımal 3. gün elenen embriyo genetık olarak sağlıklı embriyoyudur. Tabi onlar işin uzmanı biz onlara teslım olduk ben sadece düşüncelirimi yazıya döktüm arkadaşlar yanlış düşünüyorsam affola ...Kızlar sitede yazan bir arkadaş var belki size de denk gelmiştir. 12 embriyosundan 2sini 3.gün transfer ediyorlar geri kalan 10 taneyi 5.güne bekletiyorlar. 5.gün o 10 embriyodan sadece 1 tanesi dondurulabilecek kalite oluyor ve donduruluyor. Transfer edilen 2 embriyo da tutunuyor ve ikizlere hamile arkadaş. Şuan 15.haftada imiş vede.
Öyle yani yazayım dedim :)
cnm 1,5 ayda çıkıyor oda en erkenHayır benden istemediler ama tedaviye başlamadan önce yaptırmayı düşünmüştüm sonra hoca bi görsün gerek görürse ister diye düşünmüştüm. Bir daha gittiğimde sorayım o zaman teşekkür ederim. Gerçi bi dahaki gidişim opu. İçin olacak. Çok geç çıkıyor mu test sonuçları?
ins daha fazla gecikmezcanım ben de hala olmadım 4 gün gecikti bugünle beraber
evet yaptım hatta muayende oldum bi sorun yok yumurtaların çok var dedi eşimde benim sorun doktor ekimde transfer demiş adet tarihimi sordular işallah sperm bulunurAdetin in ikinci günü başlar tedavi. Adet olunca ararsın ertesi güne randevu verirler. On görüşme yapmış mıydınız?
arkadaşlar mrb.öncelikle tedavileriniz hayırlı olsun inş.tüm sayfaları okuyamadım çok uzun :) ben de önümüzdeki haftalarda memorial de tedaviye başlamayı düşünüyorum.diğer topiklerde de yazdım ama asıl konu burdaymış.ben bu hafta başına kadar da acıbadem düşünüyordum ama sonra semra hanımı duydum internetten araştırdığım kadarıyla memorial acıbademden daha iyi görünüyor.ilk sayfalarda gözüme ilişen bişey oldu.rapor geçerli değil falan demiş arkadaşlar.ama ben tlf ile görüştüm rapor geçerli dediler.rapor çıkaramıyorum henüz üç yılım doladı ama 3 negatif tüp bebek denemem oldu.bu denemelerin hastane kayıtlarını da götürürsem bir indirimi falan olurmuş diye yazmış arkadaşlar.tabi 2013-2014 te yazmışlar hala geçerli mi bu uygulama acaba?ve tabi semra hoca için de bilgi verirseniz sevinirim.benim yumurta rezervim az.hatta son denememde yumurta gelişmedi ve tedavi yarım kaldı.memorial yumurta rezervi konusunda farklı teknikler uyguluyor mu?ben ist.da yaşamıyorum zaten çok zor olacak bu süreç o yüzden iyi bir hastane seçmeliyim yardımcı olur musunuz
arkadaşlar mrb.öncelikle tedavileriniz hayırlı olsun inş.tüm sayfaları okuyamadım çok uzun :) ben de önümüzdeki haftalarda memorial de tedaviye başlamayı düşünüyorum.diğer topiklerde de yazdım ama asıl konu burdaymış.ben bu hafta başına kadar da acıbadem düşünüyordum ama sonra semra hanımı duydum internetten araştırdığım kadarıyla memorial acıbademden daha iyi görünüyor.ilk sayfalarda gözüme ilişen bişey oldu.rapor geçerli değil falan demiş arkadaşlar.ama ben tlf ile görüştüm rapor geçerli dediler.rapor çıkaramıyorum henüz üç yılım doladı ama 3 negatif tüp bebek denemem oldu.bu denemelerin hastane kayıtlarını da götürürsem bir indirimi falan olurmuş diye yazmış arkadaşlar.tabi 2013-2014 te yazmışlar hala geçerli mi bu uygulama acaba?ve tabi semra hoca için de bilgi verirseniz sevinirim.benim yumurta rezervim az.hatta son denememde yumurta gelişmedi ve tedavi yarım kaldı.memorial yumurta rezervi konusunda farklı teknikler uyguluyor mu?ben ist.da yaşamıyorum zaten çok zor olacak bu süreç o yüzden iyi bir hastane seçmeliyim yardımcı olur musunuz
canim 7 tane toplandi 7 si döllendi 6 si kaliteli 1 i orta kaliteymisYumurtaların toplandı mi ? Kaç tane toplandı,?
Kızlar amh 1,53 çıkmış, 1 sene önce 2,97 idi. Ya o zaman testi yanlış yapmışlar ya da rezerv hızla azalıyor mu demek anlamadım
canim 7 tane toplandi 7 si döllendi 6 si kaliteli 1 i orta kaliteymis
evet yaptım hatta muayende oldum bi sorun yok yumurtaların çok var dedi eşimde benim sorun doktor ekimde transfer demiş adet tarihimi sordular işallah sperm bulunur
çok tesekkur ederim sonucta güzel olur umarim bugun transfer olacakMaşallah çok iyi sevindim adınıza. .
CANIM sizdeki sorun ne peki ?Kızlar bu benim ikinci opun olacak diğeri bir sene önce yaptırmştm 27 yumurtam toplandı 18 döllenmişti derken geriye 8 yumurta kaldı bunun 4 tanesi 3. Gün 4 tanesi 5 gün embyosu oldu tabi ben ohss oldum şiddetli transfer ertelendi 2 ay sonra transfer oldm sonuç negatif oldu yumurtalrm hepsi çözüldüğünde A kaliteydi buna rağmen tutunma olmadı 3 negatif denemem oldu ve birde histeroskobi olmama rağmen değerm hep 0 çıktı hiç bir şekilde tutunma olmadı bizde memorialda yaptırmaya karar verdik tekrardan başladk tedaviye diyecğim şu ki Rabbim ol derse oluor çok yumurtadan ziyade kaliteli yumurtalar olsn daha ii ama bunlara rağmen tutunma olmadj bende ve inanın opu dan sonra canımdan olmadığıma şükrediyorm bu hikayemi semra hocaya da anlattm o da dedi ölümle bile sonuçlanabilirdi diye göye acıbadem de yaptırdk adı var sadece o kadar çok ilgisizler ki memorial çok farklı ve çok daha umutluyuz yumurtalrm sağlıklı olursa dondurulacak sonra histeroskobi sonra transfer olacak diyecğim şu ki kimse umudunu kaybetmsn Demekki zamanı var inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
İkisi de memorialÖnce ki test nerede yapılmıştı. . Canım eğer ilk de doğruysa bu kadar hızlı düşüyorsa bu rezervler işimiz sıkıntılı desene ..
Çok kötü bir rakam değil canım da ben sadece düşme hızına şaşkınım şuan ..
İlaçları yazamıyor ki memorial 7200 kem 5760 oluyorElinde hiç rapor yoksa bilemeyeceğim indirim mevzusunu. . Ama çıkarabilirsen hem ilaçları da uyguna alabilirsin zira benim ilaçlar 3000 lirayı geçti de .... hemde indirimden faydalanmis olursun..
Ön görüşmeleri ni yap aklında ki hastanelerle ondan sonra karar ver derim ben ..
çok tesekkur ederim sonucta güzel olur umarim bugun transfer olacak
Evet o arkadaşı hatırlıyorum ama ona neden öyle bir şey yapılmıştı ki onu hatırlayamadım özel bi durumu mu vardıKızlar sitede yazan bir arkadaş var belki size de denk gelmiştir. 12 embriyosundan 2sini 3.gün transfer ediyorlar geri kalan 10 taneyi 5.güne bekletiyorlar. 5.gün o 10 embriyodan sadece 1 tanesi dondurulabilecek kalite oluyor ve donduruluyor. Transfer edilen 2 embriyo da tutunuyor ve ikizlere hamile arkadaş. Şuan 15.haftada imiş vede.
Öyle yani yazayım dedim :)
insallah canim allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsinHayırlısıyla inşallah tutunur canım.
İlaçları yazamıyor ki memorial 7200 kem 5760 oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?