Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım vardır bir hayır böylesini nasip ettiyse Allah yaşıcaz mecbur. Bana da sağlıklı bir bebek olarak doğma ihtimali varsa istemiyorum transfer imha edin demek de çok ağır gelirdi heralde, öyle niyetlenmiştim yani bana sorduklarında. İnşallah iyi olur sonu güzel olur, Rabbimin kudreti gücü sonsuz, bizim hayal edemeyeceğimiz kadar mümkün her şey onun için. Senin için güzel yazılar yazılmıştır inşallah.
Lütfen transfere bunları düşünerek git, kötü olacak diye de düşünme sakın, biz bilemeyiz bilemiyoruz neyin iyi neyin kötü olduğunu. Dua edelim sonu güzel olsun inşallah :)

Canım ne de güzel yazmışsın yürekten katılıyorum sana .. Dualarımız hepimiz için. .

Kızlar cumartesi opu var ben hem korkuyrm hemde heyecanlıyım biraz hakkımzda hayrlısı bakalm kaç yumurtamz sağlıklı döllenecek 5. Güne gidebileck mi hakkımzda hayrlısı... çok ağrı olur mu acaba?

Kızlar cumartesi opu var ben hem korkuyrm hemde heyecanlıyım biraz hakkımzda hayrlısı bakalm kaç yumurtamz sağlıklı döllenecek 5. Güne gidebileck mi hakkımzda hayrlısı... çok ağrı olur mu acaba?

Hayırlısı olsun ınsallah
Sonuc iyi olsun da agrıları dusunme sen gelıp gecıyo nasılsa

Cumartesi sabah benimde opu var canım. İnan aynu duyguları yaşıyorum seninle hem heyecanlıyım hem korkuyorum. İlk denemem olcak. Kendimi işe veremiyorum boş bol dolanıyorum. İnşallah güzel haberler alıcaz. Hayırlısını isticez.

Ben annemi kalp krizinden kaybettim. Babam - dedem - teyzem dayım hepsi kalp hastası. Eşimde annesini kanserden kaybetti onların ailesinde de kanser var bizide mi genetiğe gönderirlee acaba???
vallahı cnm bilemıyecegım sen bunları semra hanıma anlattın mı ne dedı? ilk denemen olduğu için belkı göndermezler

Harikasın arkadaşım teşekkür ederim guzel dileklerine.umarim sağlıkla tutunur minisim bayramada güzel haber olur bize. Kismetten ötesi yok allahım hepimize hayırlı yazılar yazsın sevgiler

Ben annemi kalp krizinden kaybettim. Babam - dedem - teyzem dayım hepsi kalp hastası. Eşimde annesini kanserden kaybetti onların ailesinde de kanser var bizide mi genetiğe gönderirlee acaba???
Kanseri bilmiyorum ama kalp hastalığı genetik olabiliyormuş ben de yeni öğrendim. Benim de babam bir kaç kez kalp krizi geçirdi ama artik o yaşlarda olağan şeyler diye düşünmüştüm. Senden de istemiş olmaları lazım trombofili panelini o zaman. Transferden önce mutlaka yaptır ben düşükten sonra öğrendim.

Kızlar sitede yazan bir arkadaş var belki size de denk gelmiştir. 12 embriyosundan 2sini 3.gün transfer ediyorlar geri kalan 10 taneyi 5.güne bekletiyorlar. 5.gün o 10 embriyodan sadece 1 tanesi dondurulabilecek kalite oluyor ve donduruluyor. Transfer edilen 2 embriyo da tutunuyor ve ikizlere hamile arkadaş. Şuan 15.haftada imiş vede.
Öyle yani yazayım dedim :)

Son düzenleme:
Hayır benden istemediler ama tedaviye başlamadan önce yaptırmayı düşünmüştüm sonra hoca bi görsün gerek görürse ister diye düşünmüştüm. Bir daha gittiğimde sorayım o zaman teşekkür ederim. Gerçi bi dahaki gidişim opu. İçin olacak. Çok geç çıkıyor mu test sonuçları?

Benim 3 haftada çıkmıştı devlette yaptırdığım halde. 1,5-2 ayda çıkar demişlerdi aslında. Ama onlar da dış lab.a gönderiyor düzen lab.da yapılıyor. Sen biran önce randevu al opu günü de istem kağıdı iste doktorundan. Genetik kısmı hormonlar dan etkilenmiyor neticede. Opudan sonra yaptırt biran önce. Genelde zorluk cikariyorlarmış 3 düşük olması gerek falan diye de. Ben haydarpaşa numune de yaptırdım doktor iyi bir bayandi. Durumunu güzel güzel izah edersen sıkıntı olmaz sanırım. Bezmialemde de kolay yaptirmislardi ama sonuç çıkmadı bi türlü bazı arkadaşların.

Anladım canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Evet bende duymuşum özellikle düşüklerden sonra istendiğini. Sanırım özelde oldukça pahalı olur test. Ctsi konuşacağım çok teşekkür ederim.

Canım Allah rahmet eylesin ben de babamı kalp krizinden kaybettim ve ailede genetik dede amca kuzen vs.

Bana da sordular ama test istemediler dusuklerle sonuçlanan gebelik lerde ihtiyaç duyuyorlar bu testlere .. senin ilk olduğu için yapmamışlar dır .. Ama aklına takildiysa gittiğinde muhakkak sor yada yaptırmak istiyorum de..

Opu dan korkmayın acı ve ağrı olarak ohss durumları hariç tabi ki.. yani iki kere oldum ama inanın muayenede bazen canım daha çok yandı. .

Sakin olun stres yok inşallah çok güzel ve bol bol yumurtalar toplanir. . Amin..

Opuda korkulacak birşey yok cidden. Benim en sevmediğim kısmı damar yolu olayı. Normalde kan vermeyi de sevmiyorum. Tüm sürecin en gıcık kısmı o hergün verilen kan tahlilleri. Yoksa rahaaat rahat uyuyorsun opuda. Ben ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım her iki opuda da.
Ha kötü opu anıları okumuşsan bi yerlerde onlar tecrübesiz doktorların beceriksizlikleridir öyle düşün burda emin ellerdesin.

Kızlar bu benim ikinci opun olacak diğeri bir sene önce yaptırmştm 27 yumurtam toplandı 18 döllenmişti derken geriye 8 yumurta kaldı bunun 4 tanesi 3. Gün 4 tanesi 5 gün embyosu oldu tabi ben ohss oldum şiddetli transfer ertelendi 2 ay sonra transfer oldm sonuç negatif oldu yumurtalrm hepsi çözüldüğünde A kaliteydi buna rağmen tutunma olmadı 3 negatif denemem oldu ve birde histeroskobi olmama rağmen değerm hep 0 çıktı hiç bir şekilde tutunma olmadı bizde memorialda yaptırmaya karar verdik tekrardan başladk tedaviye diyecğim şu ki Rabbim ol derse oluor çok yumurtadan ziyade kaliteli yumurtalar olsn daha ii ama bunlara rağmen tutunma olmadj bende ve inanın opu dan sonra canımdan olmadığıma şükrediyorm bu hikayemi semra hocaya da anlattm o da dedi ölümle bile sonuçlanabilirdi diye göye acıbadem de yaptırdk adı var sadece o kadar çok ilgisizler ki memorial çok farklı ve çok daha umutluyuz yumurtalrm sağlıklı olursa dondurulacak sonra histeroskobi sonra transfer olacak diyecğim şu ki kimse umudunu kaybetmsn Demekki zamanı var inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız

Kizlar ben ramazanda dusuk yaptim ve bana test vermislerdi bugun sonuc cikti anti thrombin 3 aktivitesi düşük çikmis bu ne demek oluyor yani iyimi kotumu bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…