- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Canım vardır bir hayır böylesini nasip ettiyse Allah yaşıcaz mecbur. Bana da sağlıklı bir bebek olarak doğma ihtimali varsa istemiyorum transfer imha edin demek de çok ağır gelirdi heralde, öyle niyetlenmiştim yani bana sorduklarında. İnşallah iyi olur sonu güzel olur, Rabbimin kudreti gücü sonsuz, bizim hayal edemeyeceğimiz kadar mümkün her şey onun için. Senin için güzel yazılar yazılmıştır inşallah.Jeli
Jeli kullandim sorun yok. Endişem çok sağlıklı olsa genetiğe giderdi. Bu sadece şans vermek olucak bu durumda. Daha evvel genetikten negatif gelmişti. Hiç transfer yapılması. Saat 16.00 da transfer bugün......
Canım vardır bir hayır böylesini nasip ettiyse Allah yaşıcaz mecbur. Bana da sağlıklı bir bebek olarak doğma ihtimali varsa istemiyorum transfer imha edin demek de çok ağır gelirdi heralde, öyle niyetlenmiştim yani bana sorduklarında. İnşallah iyi olur sonu güzel olur, Rabbimin kudreti gücü sonsuz, bizim hayal edemeyeceğimiz kadar mümkün her şey onun için. Senin için güzel yazılar yazılmıştır inşallah.
Lütfen transfere bunları düşünerek git, kötü olacak diye de düşünme sakın, biz bilemeyiz bilemiyoruz neyin iyi neyin kötü olduğunu. Dua edelim sonu güzel olsun inşallah :)
Ben annemi kalp krizinden kaybettim. Babam - dedem - teyzem dayım hepsi kalp hastası. Eşimde annesini kanserden kaybetti onların ailesinde de kanser var bizide mi genetiğe gönderirlee acaba???ailede tansiyon,şeker kalp olmayan varmı acaba :))
Kızlar cumartesi opu var ben hem korkuyrm hemde heyecanlıyım biraz hakkımzda hayrlısı bakalm kaç yumurtamz sağlıklı döllenecek 5. Güne gidebileck mi hakkımzda hayrlısı... çok ağrı olur mu acaba?
Cumartesi sabah benimde opu var canım. İnan aynu duyguları yaşıyorum seninle hem heyecanlıyım hem korkuyorum. İlk denemem olcak. Kendimi işe veremiyorum boş bol dolanıyorum. İnşallah güzel haberler alıcaz. Hayırlısını isticez.Kızlar cumartesi opu var ben hem korkuyrm hemde heyecanlıyım biraz hakkımzda hayrlısı bakalm kaç yumurtamz sağlıklı döllenecek 5. Güne gidebileck mi hakkımzda hayrlısı... çok ağrı olur mu acaba?
vallahı cnm bilemıyecegım sen bunları semra hanıma anlattın mı ne dedı? ilk denemen olduğu için belkı göndermezlerBen annemi kalp krizinden kaybettim. Babam - dedem - teyzem dayım hepsi kalp hastası. Eşimde annesini kanserden kaybetti onların ailesinde de kanser var bizide mi genetiğe gönderirlee acaba???
Evet canım biliyor. Eşimin annesinin kanser i ile ilgili sorular sordu ama genetikle ilgili bişi demedi.vallahı cnm bilemıyecegım sen bunları semra hanıma anlattın mı ne dedı? ilk denemen olduğu için belkı göndermezler
Harikasın arkadaşım teşekkür ederim guzel dileklerine.umarim sağlıkla tutunur minisim bayramada güzel haber olur bize. Kismetten ötesi yok allahım hepimize hayırlı yazılar yazsın sevgilerCanım vardır bir hayır böylesini nasip ettiyse Allah yaşıcaz mecbur. Bana da sağlıklı bir bebek olarak doğma ihtimali varsa istemiyorum transfer imha edin demek de çok ağır gelirdi heralde, öyle niyetlenmiştim yani bana sorduklarında. İnşallah iyi olur sonu güzel olur, Rabbimin kudreti gücü sonsuz, bizim hayal edemeyeceğimiz kadar mümkün her şey onun için. Senin için güzel yazılar yazılmıştır inşallah.
Lütfen transfere bunları düşünerek git, kötü olacak diye de düşünme sakın, biz bilemeyiz bilemiyoruz neyin iyi neyin kötü olduğunu. Dua edelim sonu güzel olsun inşallah :)
Kanseri bilmiyorum ama kalp hastalığı genetik olabiliyormuş ben de yeni öğrendim. Benim de babam bir kaç kez kalp krizi geçirdi ama artik o yaşlarda olağan şeyler diye düşünmüştüm. Senden de istemiş olmaları lazım trombofili panelini o zaman. Transferden önce mutlaka yaptır ben düşükten sonra öğrendim.Ben annemi kalp krizinden kaybettim. Babam - dedem - teyzem dayım hepsi kalp hastası. Eşimde annesini kanserden kaybetti onların ailesinde de kanser var bizide mi genetiğe gönderirlee acaba???
Hayır benden istemediler ama tedaviye başlamadan önce yaptırmayı düşünmüştüm sonra hoca bi görsün gerek görürse ister diye düşünmüştüm. Bir daha gittiğimde sorayım o zaman teşekkür ederim. Gerçi bi dahaki gidişim opu. İçin olacak. Çok geç çıkıyor mu test sonuçları?Kanseri bilmiyorum ama kalp hastalığı genetik olabiliyormuş ben de yeni öğrendim. Benim de babam bir kaç kez kalp krizi geçirdi ama artik o yaşlarda olağan şeyler diye düşünmüştüm. Senden de istemiş olmaları lazım trombofili panelini o zaman. Transferden önce mutlaka yaptır ben düşükten sonra öğrendim.
Benim 3 haftada çıkmıştı devlette yaptırdığım halde. 1,5-2 ayda çıkar demişlerdi aslında. Ama onlar da dış lab.a gönderiyor düzen lab.da yapılıyor. Sen biran önce randevu al opu günü de istem kağıdı iste doktorundan. Genetik kısmı hormonlar dan etkilenmiyor neticede. Opudan sonra yaptırt biran önce. Genelde zorluk cikariyorlarmış 3 düşük olması gerek falan diye de. Ben haydarpaşa numune de yaptırdım doktor iyi bir bayandi. Durumunu güzel güzel izah edersen sıkıntı olmaz sanırım. Bezmialemde de kolay yaptirmislardi ama sonuç çıkmadı bi türlü bazı arkadaşların.Hayır benden istemediler ama tedaviye başlamadan önce yaptırmayı düşünmüştüm sonra hoca bi görsün gerek görürse ister diye düşünmüştüm. Bir daha gittiğimde sorayım o zaman teşekkür ederim. Gerçi bi dahaki gidişim opu. İçin olacak. Çok geç çıkıyor mu test sonuçları?
Anladım canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Evet bende duymuşum özellikle düşüklerden sonra istendiğini. Sanırım özelde oldukça pahalı olur test. Ctsi konuşacağım çok teşekkür ederim.Benim 3 haftada çıkmıştı devlette yaptırdığım halde. 1,5-2 ayda çıkar demişlerdi aslında. Ama onlar da dış lab.a gönderiyor düzen lab.da yapılıyor. Sen biran önce randevu al opu günü de istem kağıdı iste doktorundan. Genetik kısmı hormonlar dan etkilenmiyor neticede. Opudan sonra yaptırt biran önce. Genelde zorluk cikariyorlarmış 3 düşük olması gerek falan diye de. Ben haydarpaşa numune de yaptırdım doktor iyi bir bayandi. Durumunu güzel güzel izah edersen sıkıntı olmaz sanırım. Bezmialemde de kolay yaptirmislardi ama sonuç çıkmadı bi türlü bazı arkadaşların.
Aynen canım herşy gelip geçior inşallah hepimz güzel haberler alırızHayırlısı olsun ınsallah
Sonuc iyi olsun da agrıları dusunme sen gelıp gecıyo nasılsa
Ben annemi kalp krizinden kaybettim. Babam - dedem - teyzem dayım hepsi kalp hastası. Eşimde annesini kanserden kaybetti onların ailesinde de kanser var bizide mi genetiğe gönderirlee acaba???
Opuda korkulacak birşey yok cidden. Benim en sevmediğim kısmı damar yolu olayı. Normalde kan vermeyi de sevmiyorum. Tüm sürecin en gıcık kısmı o hergün verilen kan tahlilleri. Yoksa rahaaat rahat uyuyorsun opuda. Ben ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım her iki opuda da.Kızlar cumartesi opu var ben hem korkuyrm hemde heyecanlıyım biraz hakkımzda hayrlısı bakalm kaç yumurtamz sağlıklı döllenecek 5. Güne gidebileck mi hakkımzda hayrlısı... çok ağrı olur mu acaba?
canım ben de hala olmadım 4 gün gecikti bugünle beraberkızlar 31. günüm ve hala adet olmadımnormal döngum 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?