6 tanesi blastokist oldu mu canım çok iyiymiş transferde kaç embriyo verilecek? Diğerleri dondurulacak micanim 7 tane toplandi 7 si döllendi 6 si kaliteli 1 i orta kaliteymis
İkisi de memorial
Tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum ama pıhtılaşma ile ilgili bir problemin olduğu anlamına geliyor. Genetik trombofili de yaptırmış mıydın? Bundan sonraki transfer aşamalarında kan sulandırıcı iğne kullanman gerekebilir. Doktorun seni aydinlatacaktir.Kizlar ben ramazanda dusuk yaptim ve bana test vermislerdi bugun sonuc cikti anti thrombin 3 aktivitesi düşük çikmis bu ne demek oluyor yani iyimi kotumu bilgisi olan varmi
Yok cnm kim yazacak ilaçları kiEvet yazamıyor biliyorum ama rapor yeni olunca ilaç hakkımız geçerli olmuyor mu . Bence olmalı sistemde gorundukten sonra reçeteyle alabilmemiz mantıklı ve olması gereken diye düşünüyorum. .
Çok mu iyimserim acaba diye düşündüm şuan
Şimdi şöyle. Semra hoca bir videosunda bu konuyu anlatıyordu. 5.günü bekletmenin mantığı da zaten en iyi embriyoyu seçmek zaten bu arada genetik olarak sıkıntısı olan embriyoların da büyükbir kısmı elenmiş oluyor. Hem bu sayfada hem merkezde transfer için çok kişi gördüm 4.gün 5.gün tek kalan embriyoyu transfer ettikleri. Özellikle ileri yaşta genetige gidebiliyorsa gitmesi en iyisi. Şansı 2ye katlıyor. Başka merkezlerde de var 1-2 tane de olsa 5.gün beklenip genetige gidecek kalitede olanları gönderip havuz sistemi ile üst üste opu yaparak tedavi olan arkadaşlar.işte demek istediğim bu benım labartuvar ortamına dayanamayan embriyo genetik olarak sağlam olabılır ve tutunabılır. Özellıkle yumurtası az olan arkadaşları sankı meorial riske atıyor gibi 5. güne bekletiyorlar sonra kalan az embriyoyu pgt ye yolluyorlar pgt negatif çıktığı zaman transfer bile olamıyorlar belkı bir ıhtımal 3. gün elenen embriyo genetık olarak sağlıklı embriyoyudur. Tabi onlar işin uzmanı biz onlara teslım olduk ben sadece düşüncelirimi yazıya döktüm arkadaşlar yanlış düşünüyorsam affola ...
Tebrik ederim, ne kadar sevindim anlatamam.Kızlar beta hcg 322 çıktı..hemen sizlerle paylaşmak istedim..çok mutluyum.. darısı hepinizin başına..
Cidden kafa karıştırıcı bir durum. 1,53 sanırım şu anki durumunla uyumlu ama kötü sayılmaz. İlk tedavinde de 7 yumurta 2,97 ile uyumlu değil gibi. Hayırlısı olsun. Doktorlar nasıl yorumlayacak merak ediyorum.Kızlar amh 1,53 çıkmış, 1 sene önce 2,97 idi. Ya o zaman testi yanlış yapmışlar ya da rezerv hızla azalıyor mu demek anlamadım
Rapor geçen bi yerde yazdırırsan aynı ilaçları o şekilde alınabilir. Tabi doktor yazmayı kabul ederse. Yazan da oluyor sanırım yazmayan da.Evet yazamıyor biliyorum ama rapor yeni olunca ilaç hakkımız geçerli olmuyor mu . Bence olmalı sistemde gorundukten sonra reçeteyle alabilmemiz mantıklı ve olması gereken diye düşünüyorum. .
Çok mu iyimserim acaba diye düşündüm şuan
Harikaaa hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun ne güzel bir haberKızlar beta hcg 322 çıktı..hemen sizlerle paylaşmak istedim..çok mutluyum.. darısı hepinizin başına..
Merhaba. Aramıza hoş geldiniz. İlk yapmanız gereken hastaneyi arayıp Semra Hanım dan ön görüşme randevusu almak. İleri bir tarihe verdikleri için ilk önce bunu yapmalısın. Ya da hocanın müsait olduğu tarihten itibaren sana uyan güne alırsın. Rapor resmen geçmiyor ama güncel fiyattan %20indirim yapıyorlar. 7200=>5760a iniyor. Rapor için bulunduğun şehirde devlet hastanesinin tüp bebek merkezine elindeki bütün dosyalarınla gidip başvurü yapabilirsin. Rezerv azlığı azosperm gibi durumlar 3 yıl şartını geçersiz kılıyor diye biliyorum. İlaçlardan da yazdırarak ildigini yazdırırsan yazan bi doktora denk gelirsen. Benim raporum yok ama bu durumların örneklerini okumuştum buralarda.arkadaşlar mrb.öncelikle tedavileriniz hayırlı olsun inş.tüm sayfaları okuyamadım çok uzun :) ben de önümüzdeki haftalarda memorial de tedaviye başlamayı düşünüyorum.diğer topiklerde de yazdım ama asıl konu burdaymış.ben bu hafta başına kadar da acıbadem düşünüyordum ama sonra semra hanımı duydum internetten araştırdığım kadarıyla memorial acıbademden daha iyi görünüyor.ilk sayfalarda gözüme ilişen bişey oldu.rapor geçerli değil falan demiş arkadaşlar.ama ben tlf ile görüştüm rapor geçerli dediler.rapor çıkaramıyorum henüz üç yılım doladı ama 3 negatif tüp bebek denemem oldu.bu denemelerin hastane kayıtlarını da götürürsem bir indirimi falan olurmuş diye yazmış arkadaşlar.tabi 2013-2014 te yazmışlar hala geçerli mi bu uygulama acaba?ve tabi semra hoca için de bilgi verirseniz sevinirim.benim yumurta rezervim az.hatta son denememde yumurta gelişmedi ve tedavi yarım kaldı.memorial yumurta rezervi konusunda farklı teknikler uyguluyor mu?ben ist.da yaşamıyorum zaten çok zor olacak bu süreç o yüzden iyi bir hastane seçmeliyim yardımcı olur musunuz
Amin canım en kısa zamanda sizlerde mutlu haberi alırsınız inş dualarım hep sizle..Tebrik ederim, ne kadar sevindim anlatamam.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza
Çok tşkler canım isteyen herkese allahım nasip etsin..Harikaaa hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun ne güzel bir haber
Çok sevindim çok güzel bir haber Allah kucağına almayı nasip etsin. Kaç embriyo transfer edilmişti? 12. Gün değerimi 322Kızlar beta hcg 322 çıktı..hemen sizlerle paylaşmak istedim..çok mutluyum.. darısı hepinizin başına..
Canım Maaşallah Allah tamamına erdirsinKızlar beta hcg 322 çıktı..hemen sizlerle paylaşmak istedim..çok mutluyum.. darısı hepinizin başına..
8 Ağustos'ta transfer yapılmıştı döndürülmüş embriyo transfer gününü saymazsak 9. Gün.. normal mi bu değer yüksek mi yoksa..Çok sevindim çok güzel bir haber Allah kucağına almayı nasip etsin. Kaç embriyo transfer edilmişti? 12. Gün değerimi 322
Çok saCanım Maaşallah Allah tamamına erdirsin
amin darısı başına canım..Canım Maaşallah Allah tamamına erdirsin
Sağol balım aminÇok sa
amin darısı başına canım..
Bence çok güzel bir değer Maaşallah SuphanAllah canım tadını çıkar8 Ağustos'ta transfer yapılmıştı döndürülmüş embriyo transfer gününü saymazsak 9. Gün.. normal mi bu değer yüksek mi yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?