- 9 Nisan 2015
- 681
- 341
- 103
Karindan vuruyolar ama kol istersen ordanda vururlar daha önce koldan hic vurulmadiysan hem görmus olursun tam olrk yerini hemde göbegin biraz dinlenmis olur bana ne kadar dogru bilmiyorum ama aksam 9 da daha etkili oldugunu soylemislerdiHergün aynı saatte vur dediler. 24 saatmiş ya etkisi onun için sanırım. Sağlık ocağında nerden vuruyorlar clexane ı?
Bugün tekrar arayan olmadı. Olsun sağlık olsun sağlıklı olsunlar da 7de 4 bizim için çok iyi sayı. İlk tedavide 7de 2 blast olmuştu sadece. Şimdi genetik inceleme için parça alınıp embriyolar donduruldu. Kaç günde çıkar sonuç bilemiyorum soramadım bile. Adet olabilirsem biran önce de şu iğneden kurtulsam iyi olacak. Sonra diğer adetle transfer hazırlığı. Ekim ortaları sonu gibi olur transfer sanırım. İnşallah sağ salim gelsinler de embriyolar.
Kızlar merhaba,memoriala ilk görüşme için randevu alıcam ama kime almalıyım sizce,yardımcı olur musunuz,kaç gün sonrasına randevu veriyolar bir de
İlk muayene için gönül hanımı tavsiye edebilirim. Bencede kesinlikle semra hocayada randevu almalısın..Emre bey hakkında iyi yorumlar okudum burada,başka erkek doktor duymadım,kimler var
emre bey de çok iyi. ayrıca öyücel bey var canım, o da iyi bir doktor daha mesafeli duruşu var ama işinde çok iyi. khraman bey vardı o ayrıldı. melih bey'e de arkadaşım gitti, şimdi hamile. özellikle melih bey demezseniz ona randevu vermiyorlar, normalde opuya giriyor sadece.Emre bey hakkında iyi yorumlar okudum burada,başka erkek doktor duymadım,kimler var
Merhaba arkadaşım bende gönül hanıma randevu almıştım ama aşırı yoğunluktan gelemedi. Bende fırat bey ve semra hanıma muayene oldum . Semra hanım hakkında zaten yorum yapmak ne haddimize mükemmel bir kadın. Fırat bey de çok tatlıydı ve memnun kaldım. Gönül hanım girmeyince üzüldüm ama oraya gidince anlyacaksın tamamen ekip işi ve çok yoğunlar giremiyorlarsa gerçekten bir sebebi vardır diyebiliyor insan. Benimde ilk görüşmemdi memnun kaldım. Zaten fırat bey muayene etti sonra semra hanım gelip bir daha muayene etti ve neler yapılacak nasıl aşamalardan geçicez o karar verdi söyledi..Emre bey hakkında iyi yorumlar okudum burada,başka erkek doktor duymadım,kimler var
Bana 2 hafta sonrasına vermişti canımSemra hanıma da randevu alırsam kaç gün sonrasına veriyolar genelde
Bana 2 hafta sonrasına vermişti canım
Bugün 4. Gün canım henüz haber yok bekliyorım dört gözleCanım bugün 3. Gün olacak dimi haber var mı
Bugün 4. Gün canım henüz haber yok bekliyorım dört gözle
İnşallah canım. Hep erken aramışlardı umarım bugünde erken ararlar.Çok iyi anlıyorum tatlım sorunsuz atlatacaksin inşallah ..
İnşallah canım. Hep erken aramışlardı umarım bugünde erken ararlar.
Aaaa ama beni dün aradıklarında perşembe transfer olabilir yarın sizi arkdaşlar arar demişti. Siz kaç gibi aradınız? Şimdi arasam çok mu erken?4. Gün aramıyorlar tatlım bizde Jalapenoo ile beklemistik ama sonra dayanamayıp biz aramistik :)
cnm ilk görüşme için muhakkak semra hanımı iste ilk görüşmede çok detaylı muane edıyorlar ve semra hanımın orda olması çok iyi oluyor... benım randevumu 2 hafta sonra oluşturmuşlardı, sonra semra hanım semınere gitmiş o hafta 1 hafta ertelediler yane 3 hafta sonra gidebildim randevuma... semra hanım haricinde tavsiye edecegım doktor gönül hanım ve emre beyy ...Kızlar merhaba,memoriala ilk görüşme için randevu alıcam ama kime almalıyım sizce,yardımcı olur musunuz,kaç gün sonrasına randevu veriyolar bir de
Canım ben şehir dışından Geleceğim için garanti olsun diye 1 ay önceden aldım abarttım sma sen 2 hafta önceden arasan yeterli benceSemra hanıma da randevu alırsam kaç gün sonrasına veriyolar genelde
Canım senin taze transfer mi olacaktı hadi bakalım heyecanla bekliyoruz haberlerini :)Aaaa ama beni dün aradıklarında perşembe transfer olabilir yarın sizi arkdaşlar arar demişti. Siz kaç gibi aradınız? Şimdi arasam çok mu erken?
benı aramışlardı 4 embriyomun gelişimlerini yavaşladığını söylediler bendee yaaa öylemı dedım üzgün sesle embriyolog dedı kı bu normal bir süreç bizim için önemlı olan 4. günde embriyoların %40 iyi olması... Ama asıl belırleyeci 5. gün dediler ...İnşallah canım. Hep erken aramışlardı umarım bugünde erken ararlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?