Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım benim sakın üzülme 2. gün embriyosuyla hamile kalıyo insanlar umutsuzluğa kapılma olacagı varsa oluyo olmuyosa 5 aa koysalarda olmuyo malesef.. ben güzel haber vereceğine inanıyorumm

Allah razı olsun canım. Bana da 2ab lerden bahsettiler umarım öyle olur . Merakla bekliyorumm yarını

Kızlar tedavi boyunca hastaneden sağlık raporu alabiliyor muyuz
Rapor konusu sıkıntılı oluyor memorial de ben genellikle izin alıyorum. Bir opu da sıkıntı cikarmadilar. Pazartesi günü gittiğimde de sıkıntı cikarmuslardi Zehra hanima soyledim halletti şükür

canım benim sakın üzülme 2. gün embriyosuyla hamile kalıyo insanlar umutsuzluğa kapılma olacagı varsa oluyo olmuyosa 5 aa koysalarda olmuyo malesef.. ben güzel haber vereceğine inanıyorumm
Ya takılmamaya çalışıyorum transfer odasında bekleyen diğer arkadaşlardan birinin 3. Transferi diğer ikisi 5aa ymış negatif olmuş. Evet verende Allah, alanda Allah biliyorım ama yinede biraz içim buruk oldu. Senin test günün yarın dimi? İnşallah senden de güzel haberler alıcaz yarın.

inşallah pozitif sonucu aldığımızda hepsi bitecek stressiz mutlu günler gelicekbana verilen kağıtta 26 sı yazıyo doktorum 27 sinde yaptır dedi cumartesi yaptırım testi. kendimi negatif e de hazırladım olmazsa bidaha denerim diyorum bakalım hayırlısı hakkımızda en kısa zamanda anne olmayı nasip eder Allah inşallah

Allah razı olsun canım. Bana da 2ab lerden bahsettiler umarım öyle olur . Merakla bekliyorumm yarını

Canım geçmiş olsun. . Transferin de yapılmış stres yapma Rabbim nasip ederse tutar tabi ki kaliteye takılma tadını çıkar .. Ben de inanıyorum olumlu şeyler hissediyorum hakkında hadi hayırlısı canım dualarimizdasin. .

Canım hiç takılma sen kalitesi kötü mü diye. Kalite için en önemli şey harfler, yani harfler AB AA olduğu zaman iyi embriyo olmuş oluyor hücre sayıları bölünme hızları güzel embriyolar bunlar. Sayı genişlikle alakalı oluyormuş. Yani 5 ya da 4 olmasını beklerler ama olmadı diye de AB AA embriyoları harcamıyorlar. Donduruyorlar ve pgt ye bile gönderiyorlar yani için rahat olsun. Transfer edilen kalitesiz embriyo değil. Bebiş bunları duyup da üzülmesin, o şimdiden yerleşmeye hazırlanmıştır inşallah :) en ihtiyacın olan şey güzel şeyler düşünmek dua etmek aklına kötüyü getirmemek.. Bir de bol bol su:)

Canım sana neden histereskopi yapılacak ?

CANIM stres yapma pozitif ol bu gün bi video izledim transferden sonra rahat olup olumlu olanlar ile olumsuz düşünenler arasında ciddi fark varmış . Ne olur pozitif ol ve güzel haberler ver inşallah verirsin ve bana da umut olursun durumumuz yakın sevinç hanım Başka bir şey dedi mi

Cnm Merhaba bugün 5. Günüm ayin 28'de randevum var . İlaçları muaneden sonra aldım kullandım. 3 doz estrofem kullanıyorum birde günde 1 tane folidence. Ben 35. Günde adet oldum gecikirse telaslanma
Canım peki adetin 2.günü gittiğinde test yapıldı mi sana

İlk duyduğumda üzüldüm ama şimdi biraz daha rahatım. Artık netten bişi araştırmıcam aksi ispatlanana kadar hamileyim keyfini çıkarıcam. Sevinç hanım boşuna üzüldüğümü 5Aa nın şansı %50 ise 3AA nın 45 olduğunu söyledi yani kalite de arasında fark yok dedi. O da olumlu düşün dedi.

Canım onun sorunu neymiş sordun mu acaba yazık ya

Canım 3.gün 2.gün kaliteleri kötü olup tutan bile var anne rahmi embriyolar için çok daha iyi bir yer labratuara göre . Rabbim ol demişse olacak :)

Canım cevabın için gerçekten çok teşekür ederim... benimde aradığım böyle bi merkez benim sorunum rahimde olunca dr un tecrubesi çok önemli... sizin yazdıklarınizla biraz fikrim netleşiyor tabi yinede asıl kararımı görüşmeden sonra alacağım...
İnşallah bi an önce hepimiz bebeklerimize kavusuruz

İnşallh canım yaaa inşallah içine doğan gerçek olur.
Kuzummm hadi hayırlı olsun ağrın sızın var mı? İnşallah sımsıkı tutunur bebeğin sana geri sayma zamanı başladı birlikte sevinicez Allahın izniyle bol bol dua oku pozitif ol bebeğin o enerjiyi alsın senden

Evet canım konuştuk. Çikolata kisti ama ileri evre bir kere kist ameliyatı olmuş tüpü alınmış.
Ay bizde de var çikolata kisti ya sonuçta embriyo iyi ise tutunma hiç olmamışsa rahimle ilgili problem olabilir o yüzden benim ilki tutmazsa histeroskopi isterim ikinciden önce . Ileri düzey nasıl oluyor peki endometriozis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…