Evett kızlar transfer bitti oda da dinleniyorum hala. 3AA embriyo konuldu 1 tane. Buna biraz üzüldüm aslında ama embriyologta sevinç hanımda gayet iyi olduğunu söyledi. Yada yüz ifademi görünce teselli etmek isteiler bilmiyorum. Dondurulacak embriyolarda belli değil henüz 1 tane dondurulmaya aday var dediler ona da üzüldüm. Allah 'tan hayırlısını diliyorum. Destek olan tüm arkdaşlarımdan Allah razı olsun diyorum. İnşallah hepimizim güzel haberleri olur.
Allah razı olsun canım. Bana da 2ab lerden bahsettiler umarım öyle olur . Merakla bekliyorumm yarınıHayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun sana bebişin sayılara takılıp moral bozma benimde bir tanesi 2AB olduğu söylediler niye öyle kalitesiz mi dedim yok dediler blast olmuşsa yeterli kalitededir dediler ve şans aynı dediler dondurdular onu da
Rapor konusu sıkıntılı oluyor memorial de ben genellikle izin alıyorum. Bir opu da sıkıntı cikarmadilar. Pazartesi günü gittiğimde de sıkıntı cikarmuslardi Zehra hanima soyledim halletti şükürKızlar tedavi boyunca hastaneden sağlık raporu alabiliyor muyuz
Cnm sabah öğle akşam dedİ doktor ama ben bir sabah 2 akşam içiyorum.Adetin 2. Günü de 3 doz mu aldın canım yani 3 nü de aynı anda mı
Ya takılmamaya çalışıyorum transfer odasında bekleyen diğer arkadaşlardan birinin 3. Transferi diğer ikisi 5aa ymış negatif olmuş. Evet verende Allah, alanda Allah biliyorım ama yinede biraz içim buruk oldu. Senin test günün yarın dimi? İnşallah senden de güzel haberler alıcaz yarın.canım benim sakın üzülme 2. gün embriyosuyla hamile kalıyo insanlar umutsuzluğa kapılma olacagı varsa oluyo olmuyosa 5 aa koysalarda olmuyo malesef.. ben güzel haber vereceğine inanıyorumm
Ya takılmamaya çalışıyorum transfer odasında bekleyen diğer arkadaşlardan birinin 3. Transferi diğer ikisi 5aa ymış negatif olmuş. Evet verende Allah, alanda Allah biliyorım ama yinede biraz içim buruk oldu. Senin test günün yarın dimi? İnşallah senden de güzel haberler alıcaz yarın.
Allah razı olsun canım. Bana da 2ab lerden bahsettiler umarım öyle olur . Merakla bekliyorumm yarını
Canım hiç takılma sen kalitesi kötü mü diye. Kalite için en önemli şey harfler, yani harfler AB AA olduğu zaman iyi embriyo olmuş oluyor hücre sayıları bölünme hızları güzel embriyolar bunlar. Sayı genişlikle alakalı oluyormuş. Yani 5 ya da 4 olmasını beklerler ama olmadı diye de AB AA embriyoları harcamıyorlar. Donduruyorlar ve pgt ye bile gönderiyorlar yani için rahat olsun. Transfer edilen kalitesiz embriyo değil. Bebiş bunları duyup da üzülmesin, o şimdiden yerleşmeye hazırlanmıştır inşallah :) en ihtiyacın olan şey güzel şeyler düşünmek dua etmek aklına kötüyü getirmemek.. Bir de bol bol su:)Ya takılmamaya çalışıyorum transfer odasında bekleyen diğer arkadaşlardan birinin 3. Transferi diğer ikisi 5aa ymış negatif olmuş. Evet verende Allah, alanda Allah biliyorım ama yinede biraz içim buruk oldu. Senin test günün yarın dimi? İnşallah senden de güzel haberler alıcaz yarın.
Canım sana neden histereskopi yapılacak ?Canım biz ev kiraladık günlük kiralık evler var sıkı takip ediorlr o yüzden kalmak en mantıklısı tedavi adetin 2. Günü başlıorsn adetin 12 günü en geç yumurtalarn toplanıor sonra iyiysen memleketine dönebilrisnz embyolar ile ilgili size bilgi veriorlr duruma göre transfer yapılıor yada donduruluor bir sonraki adette transfernz oluor bende opu olalı 5. Günüm embyolarm donduruldu ilk adetle histeroskobi olacğm sonraki adete de transferm olack
CANIM stres yapma pozitif ol bu gün bi video izledim transferden sonra rahat olup olumlu olanlar ile olumsuz düşünenler arasında ciddi fark varmış . Ne olur pozitif ol ve güzel haberler ver inşallah verirsin ve bana da umut olursun durumumuz yakın sevinç hanım Başka bir şey dedi miEvett kızlar transfer bitti oda da dinleniyorum hala. 3AA embriyo konuldu 1 tane. Buna biraz üzüldüm aslında ama embriyologta sevinç hanımda gayet iyi olduğunu söyledi. Yada yüz ifademi görünce teselli etmek isteiler bilmiyorum. Dondurulacak embriyolarda belli değil henüz 1 tane dondurulmaya aday var dediler ona da üzüldüm. Allah 'tan hayırlısını diliyorum. Destek olan tüm arkdaşlarımdan Allah razı olsun diyorum. İnşallah hepimizim güzel haberleri olur.
Canım peki adetin 2.günü gittiğinde test yapıldı mi sanaCnm Merhaba bugün 5. Günüm ayin 28'de randevum var . İlaçları muaneden sonra aldım kullandım. 3 doz estrofem kullanıyorum birde günde 1 tane folidence. Ben 35. Günde adet oldum gecikirse telaslanma
İlk duyduğumda üzüldüm ama şimdi biraz daha rahatım. Artık netten bişi araştırmıcam aksi ispatlanana kadar hamileyimCANIM stres yapma pozitif ol bu gün bi video izledim transferden sonra rahat olup olumlu olanlar ile olumsuz düşünenler arasında ciddi fark varmış . Ne olur pozitif ol ve güzel haberler ver inşallah verirsin ve bana da umut olursun durumumuz yakın sevinç hanım Başka bir şey dedi mi
Canım onun sorunu neymiş sordun mu acaba yazık yaYa takılmamaya çalışıyorum transfer odasında bekleyen diğer arkadaşlardan birinin 3. Transferi diğer ikisi 5aa ymış negatif olmuş. Evet verende Allah, alanda Allah biliyorım ama yinede biraz içim buruk oldu. Senin test günün yarın dimi? İnşallah senden de güzel haberler alıcaz yarın.
Canım 3.gün 2.gün kaliteleri kötü olup tutan bile var anne rahmi embriyolar için çok daha iyi bir yer labratuara göre . Rabbim ol demişse olacak :)İlk duyduğumda üzüldüm ama şimdi biraz daha rahatım. Artık netten bişi araştırmıcam aksi ispatlanana kadar hamileyimkeyfini çıkarıcam. Sevinç hanım boşuna üzüldüğümü 5Aa nın şansı %50 ise 3AA nın 45 olduğunu söyledi yani kalite de arasında fark yok dedi. O da olumlu düşün dedi.
Evet canım konuştuk. Çikolata kisti ama ileri evre bir kere kist ameliyatı olmuş tüpü alınmış.Canım onun sorunu neymiş sordun mu acaba yazık ya
Yok cnm yapılmadıCanım peki adetin 2.günü gittiğinde test yapıldı mi sana
Canım semra hoca gerçekten mükemmel biri işin ehli diyebilirm ben de 4. Tedavime memorialda yaptırmaya karar verdk ve adanada kalktk gittik istanbula evt sıkıntakip ediorlar ve gerçekten titizlikle yapıorlar işlerini ön görüşme yapabilirsin ve kafana yatarsa başlars tedavine biz öyle karatlaştrdk eşimle görüşme de olumlu geçti bizim için ohss olmama sözünü almıştm gerçktn sadece 1 gün çok kötü oldm onun dışında çok iyiym bugun 5. Günüm opum yapılalı 5 gün oldu acıbadem de yaptırmştm daha önceki tedavini şiddetli ohss oldum ve canımdan oluordn m bu hastane de herşyn önlemini alıorlr ilgililer labaratuvarı da iyi doktorlrda iyi iniallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Kuzummm hadi hayırlı olsun ağrın sızın var mı? İnşallah sımsıkı tutunur bebeğin sana geri sayma zamanı başladı birlikte sevinicez Allahın izniyle bol bol dua oku pozitif ol bebeğin o enerjiyi alsın sendenİnşallh canım yaaa inşallah içine doğan gerçek olur.
Ay bizde de var çikolata kisti yaEvet canım konuştuk. Çikolata kisti ama ileri evre bir kere kist ameliyatı olmuş tüpü alınmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?