- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
İnşAllah hepimiz o hastaneden yavrulamızı sağ salim kucaklayıp çıkarozCnm cok üzüldm gercktn acı bir tecrube olmus her serde bir hayır vardr diyerek teslim oluyrz yapacak brsymz yok. rabbim sana daha hayrlısını verecgi içindr bu cektgn sıkıntılar. Hiç kolay değil içinde oldgn durum ama eminim yüzün gülecek kısa zmnda
Off inş iyisinizdir Allahım acısını göstermesinKızlar çok kanamam oldu dün akşam sabaha kadar hastanedeydik dua edin bana bir şey olmasın
İnşAllah arkadaşlar yücel bey elindem geleni yaptı maddi manevi asla hakkını yiyemem ama yavrum tutunamadı
Kızlar çok kanamam oldu dün akşam sabaha kadar hastanedeydik dua edin bana bir şey olmasın
Aminnnn dün çok ağrım vardı önemsememiştim biraz yorulmuştum ona bağladım akşam kanamam başladı durdurdular şimdi ama haftaya tekrar bakıcaklar inşallah tutunur senin üzün çok üzüldüm allah büyük yardım edicek bize
Memorialde misinAminnnn dün çok ağrım vardı önemsememiştim biraz yorulmuştum ona bağladım akşam kanamam başladı durdurdular şimdi ama haftaya tekrar bakıcaklar inşallah tutunur senin üzün çok üzüldüm allah büyük yardım edicek bize
Canım eşimden istenen kromozom testi bu kanda bakılan dışarda yaptırdım geç çıkıyor diye yeniden memorialde yaptıracaktım gönül hanım şimdi gerek yok sonucu bekleyin dedi bu ay transfer olmazmış zatenCanım embriyo başı 295 dolar şuanki fiyatlarla,ama önerdilerse eğer yaptırman daha doğru olmAz mı, ayrıca bana Emre bey kromozamal tarama 10 günde çıkıyor dedi; eh adetini de beklersin olur biter inşallah
Saol cnm amin inşallah.sabah 8.30 da gittim biraz bekledik sonra yücel bey muayene etti ilk önce sonra yukarı odaya çıktık bir süre sonra hemşire kan aldı arkasından ağızdan bi sakinleştirici verdi üstümü değiştirdim.sakinleştiriciden sonra bi süre dalmışım hatta baya bi baygın gibi oldum sedyeyle ameliyahatneye çıkardılar.orda da elimden damar yolu açıldı semra hoca geldi filmde bişi görülmüyoo.korkmana gerek yok dedi sağolsun sonra ben hazırım uyutun dedi ben uyudum.uyanfırma odasında doktor uyandırdı sonra sedyeyle odaya aldılar hafif bi kanama lekelenme oldu hemşire ped koydu serum takmışlarmış zaten ameliyattan çıkarken sıvı desteği için.ağrı çok çok hafif semra hanım sağolsun.rahim injury de yapıldı.sonra zaten yücel bey geldi odaya herşey ii güzel dedi antibiyotik ve ağrı kesici yaxdım dedi bi daha ay transfer olabilirsin dedi.çok şükür.yücel beyde çok iimiş bu arada daha önce hiç muayene olmamıştım ona.dondurulup pgt ye giden embriyoları sordum maşallah dedi . Bunlar tutarsa ikili dörtlü testlere gerek yok dimi hıcam dedim yok dedi.ngs yapılıyoo ikili dörtlü testlere yapılan teknolojinin kat kat üstü bu dedi.Allahım yardım etsin.yalnız iki seferdir pgt li embriyonun düştüğünü duyuyoruz biri jalepaneo ydu diğeri de bu sabah duyduk.Allahım hepimize kucaklarımızda sevdirsn inşallah.bu kadar uzun yazdım çünkü histereskopi olacaklar var baya ben hiç bişi bilmeden gitmiştim en azından onlar bi fikir sahibi olurlar diye.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşaalahHayırlısı olsun bi sorun yaşadın mı nas geçti kim yaptı histereskopi yi ne kadar odedin canin
Gönül hanım çok iidir çok naiftir.ben ilk tedavide de ikinvi tedavide de hep ona gittim hatta özellikle istiyordum ki rastgele bankodan almıştım kartını.ama dün yücel beye de muayene oldum o da çok bilgili ve ilgili.emre bey de çok neşeli bi doktor.doktorlar aracı vesile Allahım yeterki ol desin ve bu sefer hepimize kucaklarımızda sewdirsin inşallahArkadaşlar merhaba bugün ki muayenem yine Gönül hanım ile oldu geçen sefer biliyorsunuz çok kötü geçmişti ve mutsuz ayrılmıştım bugün kan tahlili verdim oradaki hemşire çok iyiydi gayet güleryüzlü anlayışlı bankoda duran arkadaş çok ilgilendi tahliller için indirim yapmadılar kendisi tekrar arayıp indirim istedi Gönül hanımda çok iyiydi hal hatır sordu herşey yolunda moralinizi yüksek tutun dedi ankete puanlama yapmamıştım ikinci izlenim için şimdi 10 puan vereceğim :)))
çok geçmiş olsun hiçbirşey olmaz İnşallah.....Kızlar çok kanamam oldu dün akşam sabaha kadar hastanedeydik dua edin bana bir şey olmasın
kızlar benim pgt ye olan güvenimde bitmek üzere yani bu olanlar çok üzücü gerçekten Rabbim verecekse veriyor tabiki de 5. güne giden sağlıklı embriyoyu pgt yapılmadan transfer edilmesi bana daha mantıklı gibi gelmeye başladı .yani şu varki pgt den sağlıklı dönünce illaki tutunacak diye bişey yok aynı ihtimal 5. gün pgt yapılmayan embriyoda da varkafam yine karıştı fikri olan arkadaş varsa paylaşsın lütfen konuşalımm...
Amin canım evet Emre bey yapacak benim ilk muayenelerime Semra Hn giriyor daha sonra hep Emre bey takip etti ve ben çok memnunum Emre beyden çok pozitif enerji veren bir drpazar günü benimde opum var emre bey mi gelicek sizede söylediler mi kim toplucak hayırlıs olsun şimdiden ikimiz içinde
Rabbim sabırlar versin imtihanımız büyük canım zor gerçekten zor.Pgtliydi embriyo rahim kalınlığıda normaldi hatta kızlar betahcg ilerlemesi değerler herşey çok iyiydi perşembe keseyi yolksacı gördük yücel bry yeri filan iyi dedi ertesi gün öğlen lavaboua gittim kan adet gibi geliyor hemen iğne serum fitil yaptılar yatış verdiler akşam 7 gibi yücel bey muayene etmek istedi odaya geçtim sandalye ile masaya geçerken yavrum pat yere düştü
Banada Semra hanım histereskopi yapacak yalnız ben daha opu aşamasındayım anlattığın benim için iyi oldu inşaallah bu emeklerimizin sonu güzel olur ama öncelikle hakkımızda ne hayırlıdır öyle olur canımSaol cnm amin inşallah.sabah 8.30 da gittim biraz bekledik sonra yücel bey muayene etti ilk önce sonra yukarı odaya çıktık bir süre sonra hemşire kan aldı arkasından ağızdan bi sakinleştirici verdi üstümü değiştirdim.sakinleştiriciden sonra bi süre dalmışım hatta baya bi baygın gibi oldum sedyeyle ameliyahatneye çıkardılar.orda da elimden damar yolu açıldı semra hoca geldi filmde bişi görülmüyoo.korkmana gerek yok dedi sağolsun sonra ben hazırım uyutun dedi ben uyudum.uyanfırma odasında doktor uyandırdı sonra sedyeyle odaya aldılar hafif bi kanama lekelenme oldu hemşire ped koydu serum takmışlarmış zaten ameliyattan çıkarken sıvı desteği için.ağrı çok çok hafif semra hanım sağolsun.rahim injury de yapıldı.sonra zaten yücel bey geldi odaya herşey ii güzel dedi antibiyotik ve ağrı kesici yaxdım dedi bi daha ay transfer olabilirsin dedi.çok şükür.yücel beyde çok iimiş bu arada daha önce hiç muayene olmamıştım ona.dondurulup pgt ye giden embriyoları sordum maşallah dedi . Bunlar tutarsa ikili dörtlü testlere gerek yok dimi hıcam dedim yok dedi.ngs yapılıyoo ikili dörtlü testlere yapılan teknolojinin kat kat üstü bu dedi.Allahım yardım etsin.yalnız iki seferdir pgt li embriyonun düştüğünü duyuyoruz biri jalepaneo ydu diğeri de bu sabah duyduk.Allahım hepimize kucaklarımızda sevdirsn inşallah.bu kadar uzun yazdım çünkü histereskopi olacaklar var baya ben hiç bişi bilmeden gitmiştim en azından onlar bi fikir sahibi olurlar diye.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşaalah
Pes etmek yok o hastaneden evlatlarımız ile çıkacağız inşAllahRabbim sabırlar versin imtihanımız büyük canım zor gerçekten zor.
kızlar benim pgt ye olan güvenimde bitmek üzere yani bu olanlar çok üzücü gerçekten Rabbim verecekse veriyor tabiki de 5. güne giden sağlıklı embriyoyu pgt yapılmadan transfer edilmesi bana daha mantıklı gibi gelmeye başladı .yani şu varki pgt den sağlıklı dönünce illaki tutunacak diye bişey yok aynı ihtimal 5. gün pgt yapılmayan embriyoda da varkafam yine karıştı fikri olan arkadaş varsa paylaşsın lütfen konuşalımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?