İnşallah canım Tutunur bebişim benimle bu sefer Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım .. hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah tutunur bebişin
İnş canım gerek kalmaz çok üzüldmKızlar ben düşük yaptım kesem pat diye düştü inş kürtaja gerek kalmaz bana dua eder misiniz
Maalesef çok üzgünüm cennete 1 melek daha yolladımİnş canım gerek kalmaz çok üzüldm
Çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemedim şuan Allahım sabır versinMaalesef çok üzgünüm cennete 1 melek daha yolladım
Canım karşılaşmış olabilirmiyiz? Benimde carşamba günü transferim oldu ama öğleden sonra sevinc hanım yapdıÇok teşekkür ederim. Embriyoloji doktoru bilgilendirdi. Bugün transfer oldu inşallah hayırlı olur
Daha önce de mi düşün oldu canım Allahm sabır versn çok zordur eminimMaalesef çok üzgünüm cennete 1 melek daha yolladım
Canım cook gecmiş olsun Allahım tez zamanda yeniden hamile kalmayı nasib etsin inşAllahKızlar ben düşük yaptım kesem pat diye düştü inş kürtaja gerek kalmaz bana dua eder misiniz
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun üzüldüm gerçektenKızlar ben düşük yaptım kesem pat diye düştü inş kürtaja gerek kalmaz bana dua eder misiniz
Geçen sene ekim ayında 27.haftada kızımı kaybettimDaha önce de mi düşün oldu canım Allahm sabır versn çok zordur eminimİnşallah en kısa zamanda bebişin olur sağlıklı tutunur sana
İnş cnmCanım cook gecmiş olsun Allahım tez zamanda yeniden hamile kalmayı nasib etsin inşAllah
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun üzüldüm gerçekten
Geçen sene ekim ayında 27.haftada kızımı kaybettim
Canım çok üzüldüm inan, burda birlikte bekledik heyecanla sonucunu. Bu sefer de olmadı. Rabbim hayırlısını bilir, böylesini nasip etmiş, sana da sabır versin güç kuvvet versin.
Eskilerden tanıdık bir isim, inşallah hayırlı olur sonucun, bi haftaya müjdeli haberi paylaş inşCanım karşılaşmış olabilirmiyiz? Benimde carşamba günü transferim oldu ama öğleden sonra sevinc hanım yapdı
Çok geçmiş olsun üzüldümGeçen sene ekim ayında 27.haftada kızımı kaybettim
Çok ağır maalesefAyy canım neler yaşamışsn böyle çok üzüldm Allah yardımcn olsn
İnşÇok geçmiş olsun üzüldümAllah'ın sınavı demekki vardır bir bildiği inşallah erken toparlanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?