- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Olmadı maalesefEskilerden tanıdık bir isim, inşallah hayırlı olur sonucun, bi haftaya müjdeli haberi paylaş inş
İnşAllah bu sefer kavuşurum canımEskilerden tanıdık bir isim, inşallah hayırlı olur sonucun, bi haftaya müjdeli haberi paylaş inş
Kontrollere bakınca mucizevi bi şekilde 9 yumurta toplandı canım şükür ki. 6 tane pgt ye gitti, 3ü sağlıklı geldi. İlk adette histereskopi, sonrasında transfer inşallah. Dua edelim birbirimize :)İnşAllah bu sefer kavuşurum canımbayadır giremiyorum kk sen ne yapdın canım en son iki embriyon vardı henüz toplanmamıştı
Ayyyyy nasıl sevindim anlatamam :) Allahım ücüne de uzun ömürler yazsın ve inşAllah tutunsunlar sanaKontrollere bakınca mucizevi bi şekilde 9 yumurta toplandı canım şükür ki. 6 tane pgt ye gitti, 3ü sağlıklı geldi. İlk adette histereskopi, sonrasında transfer inşallah. Dua edelim birbirimize :)
çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın inş.Kızlar ben düşük yaptım kesem pat diye düştü inş kürtaja gerek kalmaz bana dua eder misiniz
Merhaba kızlar şu an elimde uygun şartlarda saklanmış içinden sadece 150ın kullanılmış gonalf var isteyen olursa özelden isim versin hemşire odasına bırakayım oradan alır yazık çöpe atıcam yoksa ancak pazar günü opum var o zaman bırakabilirim[/Q
Çok sağol canım benim. Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Kürtaj sonrası rahimde yapışıklık olmuş onun için histereskopi olcak, inşallah transfere kadar her şey yolunda gider.Ayyyyy nasıl sevindim anlatamam :) Allahım ücüne de uzun ömürler yazsın ve inşAllah tutunsunlar sanahep duamdasın canım. Gecirdiğin zor günlerin yüzü suyu hürmetine Allahım sana hamile kalmayı ve sağlıklı bir 9 ay nasib etsin inşAllah
Canım embriyo başı 295 dolar şuanki fiyatlarla,ama önerdilerse eğer yaptırman daha doğru olmAz mı, ayrıca bana Emre bey kromozamal tarama 10 günde çıkıyor dedi; eh adetini de beklersin olur biter inşallahKromozom testini memorialde yaptıran var mı fiyatını merak ettim test sonucunu beklersem dondurulmuş transfer edecek bir ay daha bekleyeceğim beklemek istemiyorum bugün onu bile tam anlayamadım ve soramadım hiçbirşey.. çok değilse fiyatı 18 inde onuda orda yaptırırım
Kızlar ben düşük yaptım kesem pat diye düştü inş kürtaja gerek kalmaz bana dua eder misiniz
Hayırlısı olsun bi sorun yaşadın mı nas geçti kim yaptı histereskopi yi ne kadar odedin caninHistereskopi olmayı bekleyen arkadaşlar ben bugün öok şükür ki atlattım Allahın izniyle.şimdi ilk adette transfer olacak bakalım bu sefer son olur inşallah amin :)
Ahh canım yaa allah yardımcın olsun senin embriyona pgt yapılmamış miydiKızlar ben düşük yaptım kesem pat diye düştü inş kürtaja gerek kalmaz bana dua eder misiniz
Pgtliydi embriyo rahim kalınlığıda normaldi hatta kızlar betahcg ilerlemesi değerler herşey çok iyiydi perşembe keseyi yolksacı gördük yücel bry yeri filan iyi dedi ertesi gün öğlen lavaboua gittim kan adet gibi geliyor hemen iğne serum fitil yaptılar yatış verdiler akşam 7 gibi yücel bey muayene etmek istedi odaya geçtim sandalye ile masaya geçerken yavrum pat yere düştü
Balım çok geçmiş olsun dilerim oyle mutlu ol ki bunları hiç hatırlama. Transfer öncesi işlem yapıldı mı sana Balım histereoskopi falanPgtliydi embriyo rahim kalınlığıda normaldi hatta kızlar betahcg ilerlemesi değerler herşey çok iyiydi perşembe keseyi yolksacı gördük yücel bry yeri filan iyi dedi ertesi gün öğlen lavaboua gittim kan adet gibi geliyor hemen iğne serum fitil yaptılar yatış verdiler akşam 7 gibi yücel bey muayene etmek istedi odaya geçtim sandalye ile masaya geçerken yavrum pat yere düştü
Cnm cok üzüldm gercktn acı bir tecrube olmus her serde bir hayır vardr diyerek teslim oluyrz yapacak brsymz yok. rabbim sana daha hayrlısını verecgi içindr bu cektgn sıkıntılar. Hiç kolay değil içinde oldgn durum ama eminim yüzün gülecek kısa zmndaPgtliydi embriyo rahim kalınlığıda normaldi hatta kızlar betahcg ilerlemesi değerler herşey çok iyiydi perşembe keseyi yolksacı gördük yücel bry yeri filan iyi dedi ertesi gün öğlen lavaboua gittim kan adet gibi geliyor hemen iğne serum fitil yaptılar yatış verdiler akşam 7 gibi yücel bey muayene etmek istedi odaya geçtim sandalye ile masaya geçerken yavrum pat yere düştü
Kızımın acısını düşünerek çok kendimi heba etmemeyr çalışıyorum bugün kontrolüm var yücel beyde konuşacağiz inşAllahDojtor bir aciklama yapti mi peki neden süphelendiler sebep ufakta olsa ne olabilirmis ? Gerci ben de 16 haftalk oğlumu sebepsiz kaybettim yurtici ve yurtdisi genetik bakildi hicbir sey cikmadi ve ayni gün dr kontrolundeydik güle oynaya eve geldik demekki günü yokmus dedik rabbim ol dicek insallah bu son olur arkadasim hepimiz icin ama sebebini iyice ögren bir sonraki tedavine hazirlikli ol
Allahım hepimize böyle kötü şeyleri unutturcak sağlıklı güzel uzub ömürlü evlatlar versin yapılmadı cnmBalım çok geçmiş olsun dilerim oyle mutlu ol ki bunları hiç hatırlama. Transfer öncesi işlem yapıldı mı sana Balım histereoskopi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?