Hayırla sağlıkla inşallah canım benimdir bakalım ilk tüp bebek denemem ilk heyacanım inşallah ilk ve son olurİnşallah güzel haber verirsin bize. Miniğin bebeğin seninledir umarım:) Allah hayırlısını versin
İnşAllah arkadaşımGeçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine
İnşaAllah canım ya. Senin var mı başka Balım pgt li. İnşaAllah sonrakiler tutar sağlıkla hayırla yaşın da küçük canımPes etmek yok o hastaneden evlatlarımız ile çıkacağız inşAllah
Benim de transferimi sevinç hanım yaptı. 6-7 kişi vardı o gün. Hatta bayağı stresliydim ilk defa transfer olacağım içinCanım karşılaşmış olabilirmiyiz? Benimde carşamba günü transferim oldu ama öğleden sonra sevinc hanım yapdı
Cnm çok geçmiş olsun.Kızımın acısını düşünerek çok kendimi heba etmemeyr çalışıyorum bugün kontrolüm var yücel beyde konuşacağiz inşAllah
Canım çok üzüldüm Allah sabır versinPgtliydi embriyo rahim kalınlığıda normaldi hatta kızlar betahcg ilerlemesi değerler herşey çok iyiydi perşembe keseyi yolksacı gördük yücel bry yeri filan iyi dedi ertesi gün öğlen lavaboua gittim kan adet gibi geliyor hemen iğne serum fitil yaptılar yatış verdiler akşam 7 gibi yücel bey muayene etmek istedi odaya geçtim sandalye ile masaya geçerken yavrum pat yere düştü
Çok güzel konuşuyorsun canım Maaşallah sanaPgt yapılması ya da yapılmaması tutunma iiçim değil aslında. Pgt den sağlıklı gelen embriyonun sağlıkla devam etme ihtimali daha yüksek, fark sadece bu. Yoksa pgt yapılmayan sağlıksız 5.gün embriyosu da tutunuyor. Benim ilk transferim öyleydi. 9.haftaya kadar ne kanama ne bir ağrı yaşadım ama 9.haftada kalbinin durduğunu öğrendik. Genetikten gelen sonuca göre ağır bir Trizomi varmış, tutunması mucize o kadar devam etmesi de ilginç yorumu yapılmıştı. Vücudun daha önce bunu eleyip tutunma bile olmamasını beklerlermiş. Ki kendi kendine bile düşmedi b en kürtaj oldum, doğma ihtimali bile vardı yani..
Pgt yaptırma ya da yaptırmama herkesin kendi tercihi tabi, ama doktor öneriyorsa ve yeterli embriyo varsa pgt denenmeli şeklinde düşünüyorum. Çünkü önemli olan sadece hamilelik haberini almak değil, sağlıkla devam etmesi.. Pgt li embriyoda genetik bir problemden dolayı düşük vs olma ihtimali ortadan kalkıyor sadece. Ama yine kayıp olabiliyor farklı sebeplerden ya da sebepsiz vakti gelmediğinden.
Yolumuz uzun ve yorucu. Allah hepimize yardım etsin..
Amin canım hayırlı haberlerle dön inşaAllahKızlar yarın sonucumu öğreneceğim inşallah hayırlı sonuç alırım pozitif olur sağlıkla hayırla inşallah
Bana da aynı şekilde söylediler. Transfer olmayı kabul ettim. Çarşamba günü transferim yapıldı. Her şey Allah tan. İnşallah olur. En azından denemiş olurum. Tutma ihtimali çok düşükmüș ama olsun. Sende dene istersenMrb arkadaşlar pgt ye gidecek kalitede embriyo oluşsaydı pgt ye gidecekti ama hakan bey aradı bugün sınırda embriyolar olabilir de olmayabilir de dedi. Transfer olma ihtimaline karşı çağırdı şehir dışında olduğum için bu tip embriyoların tutma ihtimali var mı arkadaşlar
Aynen öyle vakti zamanı gelmemiş diyelim yeni bi tedaviye başlamayı düşündüğüm şu sıralarda zaten benim yumurta sayım az bide pgt ye gidip gelmesiPgt olup düşükle sonlanması biraz tedirgin edici. Umut bey le konuştuğumda pgt den gelen embriyonun tutunma şansı yüksek eğer tutunursa bu sağlıklı doğumla sonuçlanır demişti. Ama tutunanlar düşüyor. Pgt yada pgt siz Allah ol demeden olmuyor demekki.
Canım sen bilirsin nasıl istersen öyle yap ben sadece kendi görüşümü belirttim amacım kafanızı karıştırmak ya da sakın yaptırmayın aman yaa demek değil.. sonuç olarak hepimizin amacı sağlıklı bebekler dünyaya getirmek ve bunun doğrultusunda yapılması gereken ne varsa onları yapmak.. benim görüşüm bu şekilde farklı görüşte olan arkadaşlara da saygı duyuyorum içinden nasıl geliyorsa öyle yap Hayırlı olsun inşallahBu mozaikli embriyo paylaşımından sonra merak edip bakmıştım evet alınan parça olabilir belki sağlamdır gibi şeyler yazıyordu alınan bir parçayla mozaikli diyip belki de sağlam embriyoyu çöpe atıyoruz yazıyordu gerçekten işimizi Allaha bırakıp hiçbişe yaptırmadan transfer mi ettirsek diye düşünüyorum şuan
Şuan karmakarışık sağlıklı düşünemiyorum biraz araştırdım ve sağlıklı embriyolar sağlıksız diye çöpe atılabiliyormuş geneli bu şekilde yorumlamış hakkımızda hayırlısı olsun doğru bişey paylaştın tecrübe edindin bize de fikir oluyorCanım sen bilirsin nasıl istersen öyle yap ben sadece kendi görüşümü belirttim amacım kafanızı karıştırmak ya da sakın yaptırmayın aman yaa demek değil.. sonuç olarak hepimizin amacı sağlıklı bebekler dünyaya getirmek ve bunun doğrultusunda yapılması gereken ne varsa onları yapmak.. benim görüşüm bu şekilde farklı görüşte olan arkadaşlara da saygı duyuyorum içinden nasıl geliyorsa öyle yap Hayırlı olsun inşallah
Cnm hiç idrarda baktnmı? Taze transfer mi oldun dondrulmusmu? İnş yrn güzel hbrlerni alacagzHayırla sağlıkla inşallah canım benimdir bakalım ilk tüp bebek denemem ilk heyacanım inşallah ilk ve son olur
Var cnm 1 kere daha deneyeceğizİnşaAllah canım ya. Senin var mı başka Balım pgt li. İnşaAllah sonrakiler tutar sağlıkla hayırla yaşın da küçük canım
Canım çok üzüldüm Allah sabır versin
Çok geçmiş olsun canım. Biraz detay yazabilir misin neden histereskopi yapıldı. Semra hanim girdi dimi bide ne kadar ücret ödedin. Bende bugün adet oldum yarın arayıp histereskopi için gün alacagimHistereskopi olmayı bekleyen arkadaşlar ben bugün öok şükür ki atlattım Allahın izniyle.şimdi ilk adette transfer olacak bakalım bu sefer son olur inşallah amin :)
Çok sağol cnm.Histereskopi yi biraz ben istedim ve semra hanımda önerdi bu benim 4.olucak işk ikisi hiç tutmadı 3.memorialdaydı tuttu fakat kalp atışı alamadık ve kürtaj oldum ben histereskopi diyince semra hanım ii olur dedi ve rahim injury de yapalım dedi.ameliyatı semra hanım yaptı 1500 verdik biz iki çeşit histereskopi var bizimki sorun olmadığı için basit olanıydı diğeri 3500 tl.Çok geçmiş olsun canım. Biraz detay yazabilir misin neden histereskopi yapıldı. Semra hanim girdi dimi bide ne kadar ücret ödedin. Bende bugün adet oldum yarın arayıp histereskopi için gün alacagim
Ben de senin gibiydim ama doktor olasılıkları söylediğinde çok mantıksız buldum yani ordan çıkan sonuç embriyonun diğer bölümleriyle alakalı bilgi vermediği gibi üstüne Üstelik belki de alınan parça yüzünden embriyonun kalitesini düşürüyoruz diye düşünmeden edemedim..Şuan karmakarışık sağlıklı düşünemiyorum biraz araştırdım ve sağlıklı embriyolar sağlıksız diye çöpe atılabiliyormuş geneli bu şekilde yorumlamış hakkımızda hayırlısı olsun doğru bişey paylaştın tecrübe edindin bize de fikir oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?