Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin

Çok güzel konuşuyorsun canım Maaşallah sana

Bana da aynı şekilde söylediler. Transfer olmayı kabul ettim. Çarşamba günü transferim yapıldı. Her şey Allah tan. İnşallah olur. En azından denemiş olurum. Tutma ihtimali çok düşükmüș ama olsun. Sende dene istersen

Aynen öyle vakti zamanı gelmemiş diyelim yeni bi tedaviye başlamayı düşündüğüm şu sıralarda zaten benim yumurta sayım az bide pgt ye gidip gelmesi

Canım sen bilirsin nasıl istersen öyle yap ben sadece kendi görüşümü belirttim amacım kafanızı karıştırmak ya da sakın yaptırmayın aman yaa demek değil.. sonuç olarak hepimizin amacı sağlıklı bebekler dünyaya getirmek ve bunun doğrultusunda yapılması gereken ne varsa onları yapmak.. benim görüşüm bu şekilde farklı görüşte olan arkadaşlara da saygı duyuyorum içinden nasıl geliyorsa öyle yap Hayırlı olsun inşallah

Şuan karmakarışık sağlıklı düşünemiyorum biraz araştırdım ve sağlıklı embriyolar sağlıksız diye çöpe atılabiliyormuş geneli bu şekilde yorumlamış hakkımızda hayırlısı olsun doğru bişey paylaştın tecrübe edindin bize de fikir oluyor

Hayırlısı olsun arkadaşlar hepimiz için ...fikir paylaşımı yapınca sizle iyi geliyor nasipte ne varsa onu yaşıycaz sonuçta deneyimlerimizi paylaşıyoruz en azından ben 8. Tedaviye gideceğim nasipse sayı aşağı yukarı 8 gibi tam hatırlamıyorum artık :)))güzel haberler gelsin hepinizden İnşallah

Histereskopi olmayı bekleyen arkadaşlar ben bugün öok şükür ki atlattım Allahın izniyle.şimdi ilk adette transfer olacak bakalım bu sefer son olur inşallah amin :)
Çok geçmiş olsun canım. Biraz detay yazabilir misin neden histereskopi yapıldı. Semra hanim girdi dimi bide ne kadar ücret ödedin. Bende bugün adet oldum yarın arayıp histereskopi için gün alacagim

Şimdi arkadaşlar bu pgt olayı iyice kafa karıştırdı cidden.benim devkette yaptırdığım 2 tüp bebekte birinde 3.gün birinde 4.gün embriyosu koyuldu ve embriyoların kaliteleri çok ii dendi ama tutmadı.sonra memorialda 3.tüp bebeği yaptırdk 3 tane embriyo ilk defa 5.güne gitti biri son gün dondurulmaya uygun bulunmadı ve çöp oldu diğer ikisi biri 5AA diğeri 5BA idi tuttu fakat 8. Haftada kaybettim kürtaj oldum.ilk test gününden itibaren kanamam hiç durmadı ara ara kesildi ve malesef kalp atışı alamadık ve kürtajla sonlandı.4.deneme için görüşmeye gittiğimizde semra hanım sanmıyorum ama embriyolar euploid olursa pgt yapalım dedi.bende o zaman dedim ki hocam zaten rezervim çok az az bişi embriyo oluyoo pgt ye giderde hiç kalmazsa nolacak o zaman.oda bana zaten pgt den sağlam gelmezse yine ya tutmayacak yada erken yada ileri dönemde kaybedeceksin dedi.3.denemende tutan embriyon hangisyse dışarıdan çok güzel görünüyor ama kromozomlarını bilmiyoruz belki 5AA belkide 5 BA tuttu dedi.kürtaja giden bebişten gelen genetik raporda kötü bişi çıkmamıştı bizim testlerde de kötü bişi çıkmamıştı ama yinede kabul ettik pgt yi.ve ardından histereskopi için direttim.semra hanım ben histereskopi nin ii sonuçlara yardımcı olacağına inanıyorum dedi çünkü.herneyse opuda 6 embriyo toplandı .3 tanesi 5.güne gitti ve pgt ye gönderildi bir tanede 6.güne bekletildi ama gelişimi kötü olduğu için elendi.pgt ye giden embriyolardan birinde 8.kromozomda sıkıntı çıktı kuyruk kısalığı varmış sanırım düşünün ki ne alınan kürtajdaki bebekte ne de bizim genetik testlerde bişi çıkmamıştı ama embriyoda sorun bulundu.şimdi bi kaç gündür pgtli bebişlerde de düşük kanama falan olunca iice karıştım anlam veremiyorum nedenini Allahım vaktini bekliyor diyorum sadece.umarım benimde be sizlerin de son denemesi olur ve Allahım kucağımızda sewdirir bebişlerimizi inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Biraz detay yazabilir misin neden histereskopi yapıldı. Semra hanim girdi dimi bide ne kadar ücret ödedin. Bende bugün adet oldum yarın arayıp histereskopi için gün alacagim
Çok sağol cnm.Histereskopi yi biraz ben istedim ve semra hanımda önerdi bu benim 4.olucak işk ikisi hiç tutmadı 3.memorialdaydı tuttu fakat kalp atışı alamadık ve kürtaj oldum ben histereskopi diyince semra hanım ii olur dedi ve rahim injury de yapalım dedi.ameliyatı semra hanım yaptı 1500 verdik biz iki çeşit histereskopi var bizimki sorun olmadığı için basit olanıydı diğeri 3500 tl.

Ben de senin gibiydim ama doktor olasılıkları söylediğinde çok mantıksız buldum yani ordan çıkan sonuç embriyonun diğer bölümleriyle alakalı bilgi vermediği gibi üstüne Üstelik belki de alınan parça yüzünden embriyonun kalitesini düşürüyoruz diye düşünmeden edemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…