İnşallah canım saolAmin canım hayırlı haberlerle dön inşaAllah
Dondurulmuş canım Mayıs’ta toplandı şimdiye kısmet oldu hayırlısı bakalımCnm hiç idrarda baktnmı? Taze transfer mi oldun dondrulmusmu? İnş yrn güzel hbrlerni alacagz
Maaşallah Balım sana sağlıklı hayırlı evlat olsun inşaAllahVar cnm 1 kere daha deneyeceğiz
Hiç bakmadım idrara çok zor tuttum kendimi ama eşimi bekledim izmirden gelicek beraber Sevinç’imizi yada üzüntümüzü yaşamak için sabrettim inşallah pozitif alırım çok heycanlıyımCnm hiç idrarda baktnmı? Taze transfer mi oldun dondrulmusmu? İnş yrn güzel hbrlerni alacagz
Hayırlısı olsun arkadaşlar hepimiz için ...fikir paylaşımı yapınca sizle iyi geliyor nasipte ne varsa onu yaşıycaz sonuçta deneyimlerimizi paylaşıyoruz en azından ben 8. Tedaviye gideceğim nasipse sayı aşağı yukarı 8 gibi tam hatırlamıyorum artık :)))güzel haberler gelsin hepinizden İnşallah
Tedavilerinizin hepsini aynı merkezde mi gördünüz ve nerelerde gördünüz.Bende 6.deneme için hazırlanıyorum.merkezimi şimdiye kadar değiştirmedim.çok karasız kaldım.Hayırlısı olsun arkadaşlar hepimiz için ...fikir paylaşımı yapınca sizle iyi geliyor nasipte ne varsa onu yaşıycaz sonuçta deneyimlerimizi paylaşıyoruz en azından ben 8. Tedaviye gideceğim nasipse sayı aşağı yukarı 8 gibi tam hatırlamıyorum artık :)))güzel haberler gelsin hepinizden İnşallah
Allah muaffak etsin BalımÇok sağol cnm.Histereskopi yi biraz ben istedim ve semra hanımda önerdi bu benim 4.olucak işk ikisi hiç tutmadı 3.memorialdaydı tuttu fakat kalp atışı alamadık ve kürtaj oldum ben histereskopi diyince semra hanım ii olur dedi ve rahim injury de yapalım dedi.ameliyatı semra hanım yaptı 1500 verdik biz iki çeşit histereskopi var bizimki sorun olmadığı için basit olanıydı diğeri 3500 tl.
Sen pgt yaptırmış mıydın Balımİnşallah canım saol
Cevapladım ama eklemeyi unutmuşum .senin hepsi memorialde mi ne zaman gideceksinTedavilerinizin hepsini aynı merkezde mi gördünüz ve nerelerde gördünüz.Bende 6.deneme için hazırlanıyorum.merkezimi şimdiye kadar değiştirmedim.çok karasız kaldım.
Büyük heyecan vardr tabiki cnm bn saha transfer olmadm sonuc alma anını düşündükçe simdiden heyecanlanyrm. Yüzünüz güler inş hbrlerni beklıyrzHiç bakmadım idrara çok zor tuttum kendimi ama eşimi bekledim izmirden gelicek beraber Sevinç’imizi yada üzüntümüzü yaşamak için sabrettim inşallah pozitif alırım çok heycanlıyım
Canım kusura bakma çok sordum ama adetin bittikten kaç gün sonra histereskopi yapıldıÇok sağol cnm.Histereskopi yi biraz ben istedim ve semra hanımda önerdi bu benim 4.olucak işk ikisi hiç tutmadı 3.memorialdaydı tuttu fakat kalp atışı alamadık ve kürtaj oldum ben histereskopi diyince semra hanım ii olur dedi ve rahim injury de yapalım dedi.ameliyatı semra hanım yaptı 1500 verdik biz iki çeşit histereskopi var bizimki sorun olmadığı için basit olanıydı diğeri 3500 tl.
Maaşallah Balım sana sağlıklı hayırlı evlat olsun inşaAllah
Ben etkilemedim inşallah canımSanırım ben embriyolarıma hiçbişey yaptırmayacağım
Amin cnm inşallah çok sağol hepimiz için inşallahAllah muaffak etsin Balım
Adetin 8.günüydü cnm.Canım kusura bakma çok sordum ama adetin bittikten kaç gün sonra histereskopi yapıldı
Bütün yaşananlar ve okuduklarım beni etkiledi canım zaten kafam karışıktı çünkü pgt tam kapsamlı bakmıyormuş diye okumuştum sağlıksız dedikleri sağlıklı olabiliyormuş yani çok karışıkBen etkilemedim inşallah canım
İçin nasıl rahat edecekse ve verdiğin karardan pişman olmayacak şekilde ver.. ben kesinlikle bir daha düşünmüyorum gerçekten bütün embriyo için bana sağlıklı, sağlıksız diyebileceği bir teknoloji yok ise baktırdığım kısımın hiç bir faydası yok.. zaten genetik sıkıntısı olan embriyo rahme tutunmuyor.. yani yapılan işlem bana diyor ki biz bu bölüme baktık diğer tarafları bilemem eee ne anladım bu işten sağlıklıda dönse belki bakılmayan yerde idi sıkıntı.. ikisinde de risk aynı yani pek değişen bir şey Yok.. boşuna 6aa embriyo mu gönderdim resmen sonuçta kalitesiyle alakalı küçükte olsa düşüş olmuştur ben pişmanım ama iyi ki de yaptırdım aklımda artık bu işlemle alakalı soru kalmadıBütün yaşananlar ve okuduklarım beni etkiledi canım zaten kafam karışıktı çünkü pgt tam kapsamlı bakmıyormuş diye okumuştum sağlıksız dedikleri sağlıklı olabiliyormuş yani çok karışık
Mrb arkadaşlar pgt ye gidecek kalitede embriyo oluşsaydı pgt ye gidecekti ama hakan bey aradı bugün sınırda embriyolar olabilir de olmayabilir de dedi. Transfer olma ihtimaline karşı çağırdı şehir dışında olduğum için bu tip embriyoların tutma ihtimali var mı arkadaşlar
Kızlar uzun zaman sonra hepinize merhaba..
Öncelikle kısaca yeni gelen arkadaşlara ve diğer unutan arkadaşlara hatırlatma olarak kısaca durumumdan bahsetmem gerekirse erkek faktöründen dolayı doğal yollarla çocuk sahibi olamadığımızdan ilk tüp bebek deneyimim geçen sene başka bir klinikte negatifle sonuçlandı.. bu kez memorial hastanesinde 2. Denemeyi gerçekleştirdik 8 yum döllendi 5. Güne 2 tane kaldı genetik önerildi ve tek embriyo geri geldi oda mozaik olarak döndü.. genetik doktoru tutma olasılığının %20 olduğunu söyledi.. %19 dan iyidir diye düşündüm. Bu arada isterseniz hemen yeni tedaviye başlayalım diye bir teklif geldi, kabul etmedim. Dosyam dün doktoruma ulaşmış %30 hasar olduğunu bununda hafif hasar diye adlandırdı.. sonra olasılıklardan bahsetti işte burada benim kafam çok karıştı.. 3 olasılık var dedi..
1 ) sadece alınan parçada mozaiklik oluşmuş olabilir
2 ) embriyonun diğer bölgelerinde de mozaiklik olabilir
3 ) embriyonun diğer bölümlerinde farklı genetik hasarlar söz konusu olabilir..
Şimdi düşününce ben bu ngs yi olasılıkları ortadan kaldırmak için yaptıysam bu işlem bana ne kadar yardımcı oldu? Sonuçta kaliteli dedikleri embriyonun diğer bölümlerinde de hasar olma ihmali oluyor bu durumda. Sadece aldıkları parçayla embriyonun diğer bölümleriyle alakalı bilgi sahibi değil iseler bu işlemin yapılış amacını anlamış değilim açıkçası.. şuan görünürde kalan mozaik embriyonun tutunma olasılığı az evet bunu kabullenip tedaviyi devam ettiriyorum fakat bir sonraki deneme de kesinlikle bu işlemi yaptırmayacağım en azından bunu biliyorum. Kafanızı karıştırmak istemem ama sonuç olarak bana mantıklı gelmedi bu durum..
Hayır canım benim ilk denemem tüp 5yıldır istiyorduk bir keremkendiliğinden hamile kalmıştım sene 2013 ama 6.haftada gelişimi durmuştu kendiliğinden ve kürtaj oldum daha sonra hamile kalamadım yaşım 30 ama Semra hoca istemedi ptgSen pgt yaptırmış mıydın Balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?