Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm hiç idrarda baktnmı? Taze transfer mi oldun dondrulmusmu? İnş yrn güzel hbrlerni alacagz
Hiç bakmadım idrara çok zor tuttum kendimi ama eşimi bekledim izmirden gelicek beraber Sevinç’imizi yada üzüntümüzü yaşamak için sabrettim inşallah pozitif alırım çok heycanlıyım

Tedavilerinizin hepsini aynı merkezde mi gördünüz ve nerelerde gördünüz.Bende 6.deneme için hazırlanıyorum.merkezimi şimdiye kadar değiştirmedim.çok karasız kaldım.

Son iki denemem canım memorialde zaten sonuncuda transfer olmadı pgt den sağlıklı gelmeyince ben başka ilden geliyorum zor oluyor ama yine memoriale gideceğim nasipse tabi doğru yer olduğunu düşünüyorum

Allah muaffak etsin Balım

Tedavilerinizin hepsini aynı merkezde mi gördünüz ve nerelerde gördünüz.Bende 6.deneme için hazırlanıyorum.merkezimi şimdiye kadar değiştirmedim.çok karasız kaldım.
Cevapladım ama eklemeyi unutmuşum .senin hepsi memorialde mi ne zaman gideceksin

Hiç bakmadım idrara çok zor tuttum kendimi ama eşimi bekledim izmirden gelicek beraber Sevinç’imizi yada üzüntümüzü yaşamak için sabrettim inşallah pozitif alırım çok heycanlıyım
Büyük heyecan vardr tabiki cnm bn saha transfer olmadm sonuc alma anını düşündükçe simdiden heyecanlanyrm. Yüzünüz güler inş hbrlerni beklıyrz

Canım kusura bakma çok sordum ama adetin bittikten kaç gün sonra histereskopi yapıldı

İçin nasıl rahat edecekse ve verdiğin karardan pişman olmayacak şekilde ver.. ben kesinlikle bir daha düşünmüyorum gerçekten bütün embriyo için bana sağlıklı, sağlıksız diyebileceği bir teknoloji yok ise baktırdığım kısımın hiç bir faydası yok.. zaten genetik sıkıntısı olan embriyo rahme tutunmuyor.. yani yapılan işlem bana diyor ki biz bu bölüme baktık diğer tarafları bilemem eee ne anladım bu işten sağlıklıda dönse belki bakılmayan yerde idi sıkıntı.. ikisinde de risk aynı yani pek değişen bir şey Yok.. boşuna 6aa embriyo mu gönderdim resmen sonuçta kalitesiyle alakalı küçükte olsa düşüş olmuştur ben pişmanım ama iyi ki de yaptırdım aklımda artık bu işlemle alakalı soru kalmadı

Aciklama buysa cok sacma genetik yaptirmamiz o zaman bunu yarin ben tekrar konusacagim kontrol var su anda bebegini kaybeden arkadaslara bakarsak yazdiklarini teyid ediyoruz bende bunaldim gercekten cok yoruldum deneme tahtasi olmaktan

Sen pgt yaptırmış mıydın Balım
Hayır canım benim ilk denemem tüp 5yıldır istiyorduk bir keremkendiliğinden hamile kalmıştım sene 2013 ama 6.haftada gelişimi durmuştu kendiliğinden ve kürtaj oldum daha sonra hamile kalamadım yaşım 30 ama Semra hoca istemedi ptg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…