Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar buraya ilk geldiğim dönem hep pozitif sonuçlar paylaşılıyordu. O enerjiyle tedaviye başladım. Şimdi transfer günümü bekliyorum heyecanla. Ama son bir kaç gündür arkadaşlarımızın yaşadığı olumsuzluklar Benide derinden üzüyor. Tabiki herkes kendi kaderini yaşıyor. Ama enerjim o kadar düştük anlatamam. Ve yaşanan olumsuzluklar pgt yapıldığı halde yaşanması ayrı bi sıkıntı. Umarım S sametuche son olumsuz haberdir ve olumsuz sonuç paylaşanların son olumsuz paylaşımlarıdır. Allah hepimize güç ve sabır versin. Yüzümüz gülsün anne olmanın mutluluğunu esirgemesin yüce rabbim. Allah Allah

Kuzum bu benim 2.dşüğüm ama ilki kimyasaldı sonra 27.haftada kızımı kaybettim şimdide bu oldu zaten hep yattım namazımı bile oturarak kıldım hani kendimde bi hata aradım ama yok yani ama bu sefer climara bant yerine estrofem isticem crinone jelim yanında 3 günde bir pruloton iğne isticem yücel bey bile şaşırdı yani düşmesine sonra tabi şey dedi olabiliyo bazen böyle ama pes etmek yok dedi eğer kürtaja gerek kalmaz ise 2 ay sonra tekrar deneyeceğimizi söyledi

Kızlar nar ın çocuğun tutunmasına iyi geldiğini duydum. Özellikle transferden sonra her gün bir tane yemek gerekiyormuş

Bence en doğrusunu sen anlatmışsın, herkesin süreci birbirinden farklı; en doğrusu doktoruna güvenmek..

Aslansın yaa, ne güzel anlatmışsın,olumsuz sonuç alındı diye hele de başkalarını etkileyecek şekilde konuşmak doğru değil bence;herkesin süreci kendine özel;ne farklı hikayelerimiz var hepimizin; Önce Allah’a sonra doktorunuza ve söylediklerine inanın arkadaşlar ya hiç kimsenin tecrübesi ve yaşadıkları sizinle aynı değildir;şüphe bazen iyidir evet ama bu işi okuyanlar bilenler biz değiliz;rollerimizi şaşırmamak gerekiyor bence..

Aminnnn

Başkası yapsa sana,eşin falan,sen bakmadan halletse .. ben de çok korkuyorum iğneden
Ben ilk gonal f vururken baktım orda ağlıyor vur desem bayılır herhalde akşam ikimiz bir deneyeceğiz artık olmadı hemen kliniğe koşturacağım yani düşüncesi bile tansiyonumu düşürüyor sinirlerim mi bozuldu ne olur olmadık ağlayıp duruyorum mide bulantısı ayrı zaten yataktan çıkamıyorum herkes işine bile gidiyor ben neden böyle oldum ya toparlan kalk diyorum kendi kendime halim yok

Biraz da psikolojik olabikir bu durum. Dışarı çıkıp hava almayı denesen. Temiz hava mide bulantına iyi gelecektir.

Yataktan çıkabilirsem ilk işim bu olacak bişey yiyip içemiyorum ondan da bu kadar kötü olmuş olabilirim inşallah bu mide bulantısı bian önce geçer
Yataktan çıkabilirsem ilk işim bu olacak bişey yiyip içemiyorum ondan da bu kadar kötü olmuş olabilirim inşallah bu mide bulantısı bian önce geçer
canım çok geçmiş olsun iğnelerin aslında yan etkisi pek yoktmuş glifor içiyormusun sen onu içiyorsan biraz ara ver mide buantısı yapan o

canım çok geçmiş olsun iğnelerin aslında yan etkisi pek yoktmuş glifor içiyormusun sen onu içiyorsan biraz ara ver mide buantısı yapan o
Sağol canım .. Evet glifor mahvetti beni bunu neden içtiğimide bilmiyorum zaten salı günü kontrolüm var durumumu izah edeceğim Gönül hanım ne dicek bakalım ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…