Allah sabır versin canım Rabbim yardım etsin inşallahKızlar sonuç negatif olmadı kısmet değilmiş inşallah bidahakine hayırlısı
Amin canım saol çok üzgünüm bakalım değerim sıfıra düşünce görüşücem 5,43çıltı değerimAllah sabır versin canım Rabbim yardım etsin inşallah
Canım benim Allahım sabrını versin inşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsinKızlar sonuç negatif olmadı kısmet değilmiş inşallah bidahakine hayırlısı
İnşallah bir sonra ki sefere daha fazla yormadan hayırlı evlat nasip etsin canım her şeyin hayırlısı..Kızlar sonuç negatif olmadı kısmet değilmiş inşallah bidahakine hayırlısı
Üzücü sabır ve güç diliyorum allahtan inşallah bir sonrakinde güzel haberler paylaşırsınKızlar sonuç negatif olmadı kısmet değilmiş inşallah bidahakine hayırlısı
Cok üzüldm cnm ama hayırlısı şimdilk böyleymiş demekki dondrulmusun varsa birkaç aya tekrar denersn inş bir sonraknde pozitfi görürsün Allah sabır güç kuvvet versnKızlar sonuç negatif olmadı kısmet değilmiş inşallah bidahakine hayırlısı
Canımm tekrar çok geçmiş olsun. Senin sanırım 2. Düşüğün oldu. Sana tavsiyem bir dahanki transferde yerinden kalma sadece wc için kalk bazı kadınların 9 ay boyun yatarak hamilelik geçirdiğine şahidim mesela benim teyzem iki çocuğunda da 9 ay yatmış çünkü kalkınca felaket kanaması oluyormuş adet gibi değil parça parça öyle öyle iki çocuk dünyaya getirdi. İnşallah Allah sana da isteyen herkese de nasip edecek
Kuzum bu benim 2.dşüğüm ama ilki kimyasaldı sonra 27.haftada kızımı kaybettim şimdide bu oldu zaten hep yattım namazımı bile oturarak kıldım hani kendimde bi hata aradım ama yok yani ama bu sefer climara bant yerine estrofem isticem crinone jelim yanında 3 günde bir pruloton iğne isticem yücel bey bile şaşırdı yani düşmesine sonra tabi şey dedi olabiliyo bazen böyle ama pes etmek yok dedi eğer kürtaja gerek kalmaz ise 2 ay sonra tekrar deneyeceğimizi söylediCanımm tekrar çok geçmiş olsun. Senin sanırım 2. Düşüğün oldu. Sana tavsiyem bir dahanki transferde yerinden kalma sadece wc için kalk bazı kadınların 9 ay boyun yatarak hamilelik geçirdiğine şahidim mesela benim teyzem iki çocuğunda da 9 ay yatmış çünkü kalkınca felaket kanaması oluyormuş adet gibi değil parça parça öyle öyle iki çocuk dünyaya getirdi. İnşallah Allah sana da isteyen herkese de nasip edecek
Üzüldüm canım Rabbim hayırlısını versinKızlar sonuç negatif olmadı kısmet değilmiş inşallah bidahakine hayırlısı
Bence en doğrusunu sen anlatmışsın, herkesin süreci birbirinden farklı; en doğrusu doktoruna güvenmek..Ticari bir vaka olacağını sanmam çünkü eğer öyle olsaydı herkese yaptırırlardı.memoriala ilk gittiğimde benim 3.denemem olacaktı ama memorialda ilkti.hatta şöyle söyliyim devlette 2.denememin negatif olduğunu öğrendiğim ilk gündü ilk önce bahçeciye gittim şöyle bi anlattı bişiler orda bi doktor ben sandımki ön görüşme yapacak muayene edecek ama nerde direk bana şu şu kadar para bu bu kadar yurt dışına gidiyor falan diye sıraladı inanırmısın 10 dakika durmadık ama ne kadar para ödeyeceğimizi tam olarak anlamasamda her şeyde bi yurt dışı konusu geçti.ordan çıktık şişli ye geçtik memoriala geldik neyin ne olduğunu bilmiyoruz bankoya geçtim ön görüşme yapıçam dedim ki önceden tel bile etmemiştim rast gele ordan bi doktor kartı gördüm gönül hanımınmış bi iki saat falan bekledik galiba tam hatırlamıyorum ama gönül hanımla görüştük anlattı muayene etti sonra hemen semra hanım geldi o da muayene etti hatta muayene ederken gönül hanım adet oldum orda testimin negatif olduğunu öğrendiğim gündü yıkıktım yani ne denirse kabul edecek durumdaydım.semra hamımla gönül hanım anlattı konuştu hemen başlama istersen dinlen dediler ben de 2 ay sonra başlamaya karar verdim çıkarken semra hanım isterseniz genetik testlerinizi yaptırın bu sürede çıkması uzun sürüyo dedi onların isimlerini verdi burda da yaptırabilirisniz devlette de dedi.hastaneden çıktık ve bizimle bir saatten fazla ilgilenilmesine ve muayneye karşılık beş kuruş vermedik genetik testleride üniversite hastanesinde yaptırdık.ticaret böyle olmuyor yani.düşünün nisanda ikinci negatifimi almıştım haziranda başladım.pişmanda olmadım Allah yinede etmesin.ordaki ilk denemede tuttu gönül hanımın nasıl sevindiğini gördüm kanama ve beta düşmesinde emre beyin nasıl üzüldüğünüde gördüm.sonuçta onlardan daha ii bilemiyoruz semra hanım pgt yi ilk getiren genel adı pgt ama yapılan işlem ngs bana email yoluyla gönderilen raporda yapılan işlemin ngs olduğu yazıyor.rapora tekrar baktım ve içim rahat biz elimizden geleni yapalımda Allahım takdir ettiyse vakti geldiyse olmazları oldurur inşallah Rabbim gerisi tevekkül.sıramız geldiyse bizde inşallah o güzel duyguyu yaşar ve kucağımızda seweriz inşallah cnm.Allahım hepimize tattırsın amin...
Aslansın yaa, ne güzel anlatmışsın,olumsuz sonuç alındı diye hele de başkalarını etkileyecek şekilde konuşmak doğru değil bence;herkesin süreci kendine özel;ne farklı hikayelerimiz var hepimizin; Önce Allah’a sonra doktorunuza ve söylediklerine inanın arkadaşlar ya hiç kimsenin tecrübesi ve yaşadıkları sizinle aynı değildir;şüphe bazen iyidir evet ama bu işi okuyanlar bilenler biz değiliz;rollerimizi şaşırmamak gerekiyor bence..Sevgili arkadaşlarım. Bilenler biliyor zor bir süreçten geçtim-geçiyorum. Destek oldunuz bana çok güzel şeyler yazdınız gerek burdan gerek özelden. Enerjim çok çok azaldığı için yazmaya güç bulamadım cevapsız bıraktım özür dilerim haklarınızı helal edin. Durumumun belirsizliği devam ediyor. İlaçları bıraktığım halde değerim azar azar artmaya devam ediyor. Takibe devam ediyoruz. Kesin olan sağlıksız bir gebelik olduğu. Allah sonunu hayretsin. Genetikten gelen tek sağlıklı embriyo ile %1 ihtimal olan dış gebelik durumunu yaşıyorum. Bu durumda kızabileceğim sorumlu tutabilceğim kimse yok. Biliyorum ki yapılması gereken en iyi şekilde yapıldı. Bi noktadan sonrası nasip. Benim imtihanım da böyle imiş. İsmim geçtiği ve çok kafa karışıklığı gördüğüm için yazmak istedim. Daha önce iki transferim oldu ilk tedavimden. Genetik bakilmamıştı. Bir negatif ve bir düşük ile sonuçlandı. Bu durum değerlendirilirken %80 genetik bozukluk olabileceği söylendi. Bu yüzden ben ilk tedavimde pgt yaptirmamanin pişmanlığını yaşadım açıkçası. Sağlıksız çıkarsa transfer süreçleri ile vakit kaybetmeden direk yeni tedavi ile yoluma devam edebilirdim. Sağlıklı olduğu halde negatif ise de ona göre farklı şeyler düşünülebilirdi. 2. Tedavimde 4 embriyom genetiğe gitti ama 1 tane sağlıklı geldi. Genetiğe bakılmasa teker teker onları transfer ettirsem diğer 3 embriyo da ya negatif ya düşük ya kürtaj gibi durumlarla neticelenekti. Embriyonun sağlıklı olduğunu bilerek transfere gitmek sonuç beklemek gerçekten çok daha rahat bir süreçti öncekilere göre. Bu konuda çok fazla şey okudum dinledim sizlere göre yeterince araştırmışmıyımdır bilmiyorum ama uygulanan yöntem ve sonuçları hakkında en ufak bir şüphem yok. Yeni tedavimde yine aynı işlemle ngs yapılacak. Bülent Urman la Hakan Yaralı nın genetik konusunu tartıştıkları bir video vardı çok ayrıntılı degerlendiririyorlardi konuyu bulursanız izleyin. Semra hocanın labaratuar konulu bir videosu var youtube da bir eğitimden. Tüpbebek-genetik internet sayfasındaki bilgileri okuyun. Rastgele yapılan yorumlarla kafalarınızı karıştırmayın derim.
Kim ne yaparsa yapsın %100 kimse hiçbir şeyin garantisini veremez. Allah nasip etmişse kendiliğinden de gelir düşük kalite embriyo ile de yoğun kanamalara rağmen de. Nasipte yoksa istediğin kadar ileri teknik falan filan oluyor hikaye. Biz yine de elimizden geleni geldiğince yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah her birimiz en kısa zamanda çabalarımızın karşılığını en güzel şekilde alırız. Allah her birimize maddi manevi güç kuvvet sabır versin yardımcımız olsun.
Başkası yapsa sana,eşin falan,sen bakmadan halletse .. ben de çok korkuyorum iğnedenYa ben iğneyi görünce kötü oluyorum Allahım neden bu kadar mız mızım ya izledim tansiyonum düştü şimdi akşam 8 olacak diye korkuyorum
AminnnnMerhaba arkadaşlar buraya ilk geldiğim dönem hep pozitif sonuçlar paylaşılıyordu. O enerjiyle tedaviye başladım. Şimdi transfer günümü bekliyorum heyecanla. Ama son bir kaç gündür arkadaşlarımızın yaşadığı olumsuzluklar Benide derinden üzüyor. Tabiki herkes kendi kaderini yaşıyor. Ama enerjim o kadar düştük anlatamam. Ve yaşanan olumsuzluklar pgt yapıldığı halde yaşanması ayrı bi sıkıntı. Umarım S sametuche son olumsuz haberdir ve olumsuz sonuç paylaşanların son olumsuz paylaşımlarıdır. Allah hepimize güç ve sabır versin. Yüzümüz gülsün anne olmanın mutluluğunu esirgemesin yüce rabbim. Allah Allah
Ben ilk gonal f vururken baktım orda ağlıyor vur desem bayılır herhaldeBaşkası yapsa sana,eşin falan,sen bakmadan halletse .. ben de çok korkuyorum iğneden
Biraz da psikolojik olabikir bu durum. Dışarı çıkıp hava almayı denesen. Temiz hava mide bulantına iyi gelecektir.Ben ilk gonal f vururken baktım orda ağlıyor vur desem bayılır herhaldeakşam ikimiz bir deneyeceğiz artık olmadı hemen kliniğe koşturacağım yani düşüncesi bile tansiyonumu düşürüyor sinirlerim mi bozuldu ne olur olmadık ağlayıp duruyorum mide bulantısı ayrı zaten yataktan çıkamıyorum herkes işine bile gidiyor ben neden böyle oldum ya toparlan kalk diyorum kendi kendime halim yok
Yataktan çıkabilirsem ilk işim bu olacak bişey yiyip içemiyorum ondan da bu kadar kötü olmuş olabilirim inşallah bu mide bulantısı bian önce geçerBiraz da psikolojik olabikir bu durum. Dışarı çıkıp hava almayı denesen. Temiz hava mide bulantına iyi gelecektir.
Yataktan çıkabilirsem ilk işim bu olacak bişey yiyip içemiyorum ondan da bu kadar kötü olmuş olabilirim inşallah bu mide bulantısı bian önce geçer
canım çok geçmiş olsun iğnelerin aslında yan etkisi pek yoktmuş glifor içiyormusun sen onu içiyorsan biraz ara ver mide buantısı yapan oYataktan çıkabilirsem ilk işim bu olacak bişey yiyip içemiyorum ondan da bu kadar kötü olmuş olabilirim inşallah bu mide bulantısı bian önce geçer
Sağol canım .. Evet glifor mahvetti beni bunu neden içtiğimide bilmiyorum zaten salı günü kontrolüm var durumumu izah edeceğim Gönül hanım ne dicek bakalım ona görecanım çok geçmiş olsun iğnelerin aslında yan etkisi pek yoktmuş glifor içiyormusun sen onu içiyorsan biraz ara ver mide buantısı yapan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?