Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transferden sonra kasıklar da batmanız oluyor mu kızlar ilaç etkisinden galiba bu gün ikinci günüm çok da dikkat edemdm kendime inşallah bebeğim tutunur...
Ne kadar içmem lazım bunu peki hemşirelerde cevap vermiyor
Ne kadar içmem lazım bunu peki hemşirelerde cevap vermiyor
evet normal cetrotide ilk vurduğunda öle bir etkisi var benim mosmor olmuştu sonra alıştı herhalde bişey olmadı

pira
piramit pgt ye gitmişmiydi senin embiriyolar benimde yumurta toplamam oldu yarın kaç tanesi döllendi onu öğrenicem ama pgt ye gönderip göndermemekte çok kararsızım.

pira

piramit pgt ye gitmişmiydi senin embiriyolar benimde yumurta toplamam oldu yarın kaç tanesi döllendi onu öğrenicem ama pgt ye gönderip göndermemekte çok kararsızım.
Saat kaçsaydı öpün canım benimki 11:00 deydi Emre bey yaptı birkaç kişiyle konuştum da belki tesadüf seninlede olmuştur

Kızlar yarın sabah opum var inş saglıklı embrıyolar oluşur melih bey girecekmiş opuya hiç tanımıyrm inş cok agrı yasamam
toplanırken hiç ağrı hissetmiyrosun kolundan iğne ile uyutuyorlar yaklaşık 25 dakikalık bir işlem ama odaya çıkınca birazcık miden bulanabilir ve ağrı hissedebilirsin oda çok normalmiş melih bey de çok iyiymiş opu da öyle duymuştum

Bnm ilk tüp bebekte odaya geldktn snra baya agrım oldu eve gelince de iki büklüm yürüdm birde 2-3 gün acayip bi gaz sancısı yasadm aynı şeyleri yaşamam inş ondan cekınyrm brz. Kimisi adet agrısı gbi geciriyr ama bnm oyle olmamıstı umarm bu sefer okdr Zorlamaz en beteri de o gaz sancısı oldu.melih beyinde ii olmasına svndm hiç tanımıyrm cunku

inş. geçen seferki gibi olmaz rahat edersiniz şimdiden geçmiş olsun ... embiriyolar taze mi transfer olucak yoksa dondurulucak mı

beni tam saat 12:10 gece aldılar emre beydi senin ki taze transfermi olucak yoksa dondurmaya gidicekmisiniz
Hımm o zaman rastlaşmamışızdır beni saat 11:30 da odaya aldılar saat 15:00de çıkış yaptık bu arada benimkiler kısmetse pgt ‘ye gidecek inşaallah
Maalesef bende de çok aprı oluyor kasıklarımda ve aşırı gaz şişkinlik ne yapalım sonu güzel olur inşaallah bunlar geçici şeyler

İnş sonu iyi olsunda razıyız acısına. Bir iki gün cekeriz artık cnm

pira

Semra hoca gerek duymadı canım pgt ye embyolarım çözülünce de iyi kalite çıktı benim 3 başarısız denemem oldu embyolarım resmi vardı elimizde onları göstermştm semra hanıma gerek yok dedi...

ha ha ha aynısını benım eşimde yaptı gitmiş embriyologlara sperm verme esnasında aman gözünüzü seviyim sakin spermle yumurtaları karıştırmayın demiş, ordakinler kopmuş tabiki :))
Ay hakkatten öyle bişey olduğunu düşünsenize olurmu olur valla benimde aklıma gelmişti acaba çalışma sistemleri ne ki karıştırma olmaz heralde dimi

Canım bu eğitim odasında napıyosun?

Tabiki canım kendine gelemiorsn hemen dinlendiriorlar seni oda da sonra yemeğin gelior onları yiyorsn ağrı durumuna göre de taburcu ediorlar seni
Anladım canım çok sağol bide ben 1 kere dış gebelik yaşadım tekrarını yaşama düşüncesi bile beni üzüyo tüp bebekte dış gebelik olasılığı varmı bilgin varmı bu konuda?

Anladım canım çok sağol bide ben 1 kere dış gebelik yaşadım tekrarını yaşama düşüncesi bile beni üzüyo tüp bebekte dış gebelik olasılığı varmı bilgin varmı bu konuda?
Varmış cnm hemşire bana test sonucunu almdn önce kanaman olursa habrmz olsn dedi dış gebelik yada düşük olabilşr dedi ondan biliorm bebde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…