Transferden sonra kasıklar da batmanız oluyor mu kızlar ilaç etkisinden galiba bu gün ikinci günüm çok da dikkat edemdm kendime inşallah bebeğim tutunur...
Ne kadar içmem lazım bunu peki hemşirelerde cevap vermiyor
Ne kadar içmem lazım bunu peki hemşirelerde cevap vermiyor
evet normal cetrotide ilk vurduğunda öle bir etkisi var benim mosmor olmuştu sonra alıştı herhalde bişey olmadıAçlık şekerim 90 çıkmıştı sanırım ilacı yemek arasında içiyorum biraz yiyip ilacı içip birazda üstüne yiyorum ama bu akşam içemicem yani ilacın adı bile midemi bulandırıyo .. mide bulantısından yemek yiyemiyorum ki .. bubarada cetrotide iğnemi vurdum vurduğum yer kızardı ve hafif şişlik oluşuyor çevresinde normal mi acaba
piramit pgt ye gitmişmiydi senin embiriyolar benimde yumurta toplamam oldu yarın kaç tanesi döllendi onu öğrenicem ama pgt ye gönderip göndermemekte çok kararsızım.Canım olsn geç olsn güç olmasn pozitif sonuç alalm bizde temmuz sonu başladık tedaviye ağustos da yumurta toplandı donduruldu eylülde histeroskobi oldum kasımda da transferm oldu işte bende çok bekledm herkes aynı ay yumurta toplatıor transfer oluor hepsi geçti gitti çok şükür darısı pozitif test sonuclarımıza olsun canım
Saat kaçsaydı öpün canım benimki 11:00 deydi Emre bey yaptı birkaç kişiyle konuştum da belki tesadüf seninlede olmuşturpira
piramit pgt ye gitmişmiydi senin embiriyolar benimde yumurta toplamam oldu yarın kaç tanesi döllendi onu öğrenicem ama pgt ye gönderip göndermemekte çok kararsızım.
Saat kaçsaydı öpün canım benimki 11:00 deydi Emre bey yaptı birkaç kişiyle konuştum da belki tesadüf seninlede olmuştur[/QUOTE
beni tam saat 12:10 gece aldılar emre beydi senin ki taze transfermi olucak yoksa dondurmaya gidicekmisiniz
toplanırken hiç ağrı hissetmiyrosun kolundan iğne ile uyutuyorlar yaklaşık 25 dakikalık bir işlem ama odaya çıkınca birazcık miden bulanabilir ve ağrı hissedebilirsin oda çok normalmiş melih bey de çok iyiymiş opu da öyle duymuştumKızlar yarın sabah opum var inş saglıklı embrıyolar oluşurmelih bey girecekmiş opuya hiç tanımıyrm inş cok agrı yasamam
Bnm ilk tüp bebekte odaya geldktn snra baya agrım oldu eve gelince de iki büklüm yürüdm birde 2-3 gün acayip bi gaz sancısı yasadm aynı şeyleri yaşamam inş ondan cekınyrm brz. Kimisi adet agrısı gbi geciriyr ama bnm oyle olmamıstı umarm bu sefer okdr Zorlamaz en beteri de o gaz sancısı oldu.melih beyinde ii olmasına svndm hiç tanımıyrm cunkutoplanırken hiç ağrı hissetmiyrosun kolundan iğne ile uyutuyorlar yaklaşık 25 dakikalık bir işlem ama odaya çıkınca birazcık miden bulanabilir ve ağrı hissedebilirsin oda çok normalmiş melih bey de çok iyiymiş opu da öyle duymuştum
inş. geçen seferki gibi olmaz rahat edersiniz şimdiden geçmiş olsun ... embiriyolar taze mi transfer olucak yoksa dondurulucak mıBnm ilk tüp bebekte odaya geldktn snra baya agrım oldu eve gelince de iki büklüm yürüdm birde 2-3 gün acayip bi gaz sancısı yasadm aynı şeyleri yaşamam inş ondan cekınyrm brz. Kimisi adet agrısı gbi geciriyr ama bnm oyle olmamıstı umarm bu sefer okdr Zorlamaz en beteri de o gaz sancısı oldu.melih beyinde ii olmasına svndm hiç tanımıyrm cunku
Hımm o zaman rastlaşmamışızdır beni saat 11:30 da odaya aldılar saat 15:00de çıkış yaptık bu arada benimkiler kısmetse pgt ‘ye gidecek inşaallahbeni tam saat 12:10 gece aldılar emre beydi senin ki taze transfermi olucak yoksa dondurmaya gidicekmisiniz
Maalesef bende de çok aprı oluyor kasıklarımda ve aşırı gaz şişkinlik ne yapalım sonu güzel olur inşaallah bunlar geçici şeylerBnm ilk tüp bebekte odaya geldktn snra baya agrım oldu eve gelince de iki büklüm yürüdm birde 2-3 gün acayip bi gaz sancısı yasadm aynı şeyleri yaşamam inş ondan cekınyrm brz. Kimisi adet agrısı gbi geciriyr ama bnm oyle olmamıstı umarm bu sefer okdr Zorlamaz en beteri de o gaz sancısı oldu.melih beyinde ii olmasına svndm hiç tanımıyrm cunku
Taze transfer olacak cnm inş 5. Güne giden birkaç embryom kalırinş. geçen seferki gibi olmaz rahat edersiniz şimdiden geçmiş olsun ... embiriyolar taze mi transfer olucak yoksa dondurulucak mı
İnş sonu iyi olsunda razıyız acısına. Bir iki gün cekeriz artık cnmHımm o zaman rastlaşmamışızdır beni saat 11:30 da odaya aldılar saat 15:00de çıkış yaptık bu arada benimkiler kısmetse pgt ‘ye gidecek inşaallah
Maalesef bende de çok aprı oluyor kasıklarımda ve aşırı gaz şişkinlik ne yapalım sonu güzel olur inşaallah bunlar geçici şeyler
Semra hoca gerek duymadı canım pgt ye embyolarım çözülünce de iyi kalite çıktı benim 3 başarısız denemem oldu embyolarım resmi vardı elimizde onları göstermştm semra hanıma gerek yok dedi...pira
piramit pgt ye gitmişmiydi senin embiriyolar benimde yumurta toplamam oldu yarın kaç tanesi döllendi onu öğrenicem ama pgt ye gönderip göndermemekte çok kararsızım.
Doktor önerdi mi sana pgt yi canımpira
Ay hakkatten öyle bişey olduğunu düşünsenize olurmu olur valla benimde aklıma gelmişti acaba çalışma sistemleri ne ki karıştırma olmaz heralde dimiha ha ha aynısını benım eşimde yaptı gitmiş embriyologlara sperm verme esnasında aman gözünüzü seviyim sakin spermle yumurtaları karıştırmayın demiş, ordakinler kopmuş tabiki :))
Canım bu eğitim odasında napıyosun?Teşekkür ederim rabbim inşallah nasip etmiştir hayırlı sağlıklı bir evladın olur .. inan biz oraya güle oynaya şarkı türkü söyleyerek gittik eşim stres olmayım diye herşeyi yaptı gidene kadar gayet eğlenceli pozitif mutlu ve umutluydum :)) gittim hemşireler sıkıntılı odaya girdim gönül hanım sıkıntılı eğitime girdim ora ayrı sıkıntı kan aldırdım ordaki ayrı haliyle gerildim tabi ben testleri yaptırana kadar 5 araştırma hastanesi gezdim bir tanesinde sorun oldu ona da hastaya güleryüzlü olmak zorundasın insanlar keyfinden gelmiyor zaten sıkıntılarımız var birde sizin sıfatınızı mı çekeceğiz dedim diğer hemşire gelip işimi halletti sağolsun kaldı ki burası özel bi yer ve biz çok zorlu bir sürecin içindeyiz ne bileyim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Tabiki canım kendine gelemiorsn hemen dinlendiriorlar seni oda da sonra yemeğin gelior onları yiyorsn ağrı durumuna göre de taburcu ediorlar seniKızlae opudan sonra hastanede dinlendiriyolarmı? Nasıl oluyo?
Anladım canım çok sağol bide ben 1 kere dış gebelik yaşadım tekrarını yaşama düşüncesi bile beni üzüyo tüp bebekte dış gebelik olasılığı varmı bilgin varmı bu konuda?Tabiki canım kendine gelemiorsn hemen dinlendiriorlar seni oda da sonra yemeğin gelior onları yiyorsn ağrı durumuna göre de taburcu ediorlar seni
Varmış cnm hemşire bana test sonucunu almdn önce kanaman olursa habrmz olsn dedi dış gebelik yada düşük olabilşr dedi ondan biliorm bebdeAnladım canım çok sağol bide ben 1 kere dış gebelik yaşadım tekrarını yaşama düşüncesi bile beni üzüyo tüp bebekte dış gebelik olasılığı varmı bilgin varmı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?