Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sağol canım .. Evet glifor mahvetti beni bunu neden içtiğimide bilmiyorum zaten salı günü kontrolüm var durumumu izah edeceğim Gönül hanım ne dicek bakalım ona göre
canım glifor benide mafetmişti yarım içiyorum 1000 mg ikiye bölüp o hapı verirken sevinç hanım bana sana bu hapı şekerin olduğu için vermiyorum bununla biraz kilo vereceksin buda yumurtalarının daha güzel gelişmesini sağlıcak demişti senin fazla kilon var mı

Hayır yok beni kilolu gördü demek :)) şaka maka gerçekten şuan bile fenayım ayağa kalkıp geri yatıyorum afedersin kusamıyorumda ben hemşireleri mi arayıp sorsam içmesem olur mu diye kilolu değilim ki ben ya

insilün

Canım pko olan hastalara genellikle veriorlar hem zayıflatıyor hemde insilün direncini kırıyor hemde yumurtlama sağlıor bende kullandm ağır gelior ilaç ama alışıorsn bana da semra hoca kullan dedi ağır geldiği için yarım kullandm ilerleryen güllerde bırakabilirsn kilo problemin de yok insülün direncinde de skntı yok demişti bende bıraktm ama daha önceki tedavilermde kullandm bir süre sonra bıraktm... faydası elbet var biraz dayanman lazım canım alışırsn bir süre sonra

Transferden sonra kasıklar da batmanız oluyor mu kızlar ilaç etkisinden galiba bu gün ikinci günüm çok da dikkat edemdm kendime inşallah bebeğim tutunur...

Ne kadar içmem lazım bunu peki hemşirelerde cevap vermiyor

Yani sabah içtim akşamkini içmesem olur mu sabah bi daha ararım 60 kilocuğum ya bişey olmaz .. klomen 48 den 75 yaptı beni şimdi de 80 olayım ne olacak ama bu mide bulantısı çok kötü ya da geçirecek bişey söyleyin noluurrr

Ne kadar içmem lazım bunu peki hemşirelerde cevap vermiyor
Canım sen şuan hangi aşamadasn ben ilk görüşmeye gittm semra hanım muayene ettikten sonra knştk bu ilacı kullanmamı söyledi mayıs ayıydı sonra biz temmuz sonu tedaviye başladık anca adet olduğm için geçikti tedavm o zamana kadar kullandm tedaviye başladığımda kontrollere geldiğimde semra hocaya ilacın ağır geldiğini söyledm gerek yok kullanmayabilirsn artık dedi kullanmadım bende bıraktm sonra yumurtalarm toplandı sanırm bu yumurta kalitesini de arttırıormş. Senin bırakman gereken zamanı semra hoca söylüor

Bana Gönül hanım verdi daha 4.günüm ama içemicem ben bunu

Canım bulantı ilaçları var yarın ara sor hemşirelere doktoruna sorsunlar duruma göre kullanırsn yada direk tüp bebek merkezini ara doktorunla görüşmek istediğini söyle sana müsait zamanda döner zaten doktorun skntını anlat ona göre karar verin kullanıp kullanmayacağına

Sağol canım yarın arayıp soracağım içilecek gibi değil inşallah içmem şart değildir

Ben çok başındayım canım ayın 16 sında adetin 2. Günü muayene oldum gonal f başladık glifor ve folic asit bu akşam 8 de cetrotide eklendi salı günü tekrar kontrolüm var
Canım olsn geç olsn güç olmasn pozitif sonuç alalm bizde temmuz sonu başladık tedaviye ağustos da yumurta toplandı donduruldu eylülde histeroskobi oldum kasımda da transferm oldu işte bende çok bekledm herkes aynı ay yumurta toplatıor transfer oluor hepsi geçti gitti çok şükür darısı pozitif test sonuclarımıza olsun canım

İnşallah canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunsun bebişin sana

Sağol canım .. Evet glifor mahvetti beni bunu neden içtiğimide bilmiyorum zaten salı günü kontrolüm var durumumu izah edeceğim Gönül hanım ne dicek bakalım ona göre
Canım bende kullanıyorum glifor u. Açlık şekerim 104 tü. 100 ü geçkinse veriyor bu ilacı hamilelikte önemli. Şeker çocuğa iyi gelmiyor. Tok karnına iç ilacı. Geçen gün unutmuşum yemekten sonra içmeyi. Midem biraz boştu içtim. O zaman midem bulandı. Eğer dikkat etmediysen tok içmediysen ondan olabilir diye düşündüm

Açlık şekerim 90 çıkmıştı sanırım ilacı yemek arasında içiyorum biraz yiyip ilacı içip birazda üstüne yiyorum ama bu akşam içemicem yani ilacın adı bile midemi bulandırıyo .. mide bulantısından yemek yiyemiyorum ki .. bubarada cetrotide iğnemi vurdum vurduğum yer kızardı ve hafif şişlik oluşuyor çevresinde normal mi acaba

NORMAL canım cetrotide yapıor şişlik bende de olmştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…