Canım çok üzüldm... inş diğer denemende pozitf sonuç alırsnKızlar sonuç negatif olmadı kısmet değilmiş inşallah bidahakine hayırlısı
Merhaba arkadaşlar buraya ilk geldiğim dönem hep pozitif sonuçlar paylaşılıyordu. O enerjiyle tedaviye başladım. Şimdi transfer günümü bekliyorum heyecanla. Ama son bir kaç gündür arkadaşlarımızın yaşadığı olumsuzluklar Benide derinden üzüyor. Tabiki herkes kendi kaderini yaşıyor. Ama enerjim o kadar düştük anlatamam. Ve yaşanan olumsuzluklar pgt yapıldığı halde yaşanması ayrı bi sıkıntı. Umarım S sametuche son olumsuz haberdir ve olumsuz sonuç
inşallah canın çok teşekkür ederimCanım çok üzüldm... inş diğer denemende pozitf sonuç alırsn
İğne nasıl yapılıyor onu anlatıyor sana ben bu sefer o odaya girmedim başka hemşireden aldım eğitimi kan alanlardan yoğunduCanım bu eğitim odasında napıyosun?
cnm sende panik atak mı var korkuların bana psikolojik gibi geldiBen ilk gonal f vururken baktım orda ağlıyor vur desem bayılır herhaldeakşam ikimiz bir deneyeceğiz artık olmadı hemen kliniğe koşturacağım yani düşüncesi bile tansiyonumu düşürüyor sinirlerim mi bozuldu ne olur olmadık ağlayıp duruyorum mide bulantısı ayrı zaten yataktan çıkamıyorum herkes işine bile gidiyor ben neden böyle oldum ya toparlan kalk diyorum kendi kendime halim yok
Yok canım :) iğne görünce kötü olurum ben hayatımda iğne ne bilmiyorum kan aldırmak ne şimdi kendim vuruyorum iğnemi kan vermediğim hastane de kalmadı normal yani :) ağrı kesici bile çok içmem adet dönemimde bir tane o yüzden hem glifor mahvetti beni hem iğne yapmak vs ben zor atlatıcam bu süreci sanırım ..cnm sende panik atak mı var korkuların bana psikolojik gibi geldi
cnm yanlış bilgi her ay folikülde bellı sayıda yumurta olur( bu kadına göre ve yumurta rezervene göre değişir) doğal yollarla o foliküldeki yumurtanın sadece 1 tanesi gelişir ve diğerleri işe yaramıyacak şekilde vücut tarafından baskılanır... işte kullandığımız iğneler ve ilaçlar her ay foliküldeki belli sayıda yumurtanın birden fazla gelişmesini sağlıyor... yane 10 yumurta gelişti diye 10 ay erken menopoza girme durumu olmuyor umarım anlatabilmişimdir... ngs de ise semra hanım ne öneriyorsa o doğrultuda yol alman daha iyi olur herkesin tecrübesi, hikayesi farklı burda ki arkadaşların yaşadıklarından etkilenme canım biliyorum zor ama sadece kendi durmuna ve doktorun dediklerine odaklanBizden sürekli yumurta toplanması iyi birşey değilmiş yani yumurta gelişimi için iğne klomen vs kullanıyruz birden fazla yumurta olışuyor ve gidiyor her yumurta bir ay demekmiş 10 yumurta 10 ay ımızı alırmış bizden bunu dinledikten sonra daha bi karıştı lafam pgt ngs konusunda ilk yollamadan taze transfer yaptırsam sonra negatif olursa o zaman mı yollasam acaba
Ooofff aynen gördüğüm duyduğum herşey kafamı karıştırıyor Semra hanımı da hiç göremedim ki Gönül hanım direkt pgt dedi evet dediğin gibi sadece doktoruma bakmalıyım sanırımcnm yanlış bilgi her ay folikülde bellı sayıda yumurta olur( bu kadına göre ve yumurta rezervene göre değişir) doğal yollarla o foliküldeki yumurtanın sadece 1 tanesi gelişir ve diğerleri işe yaramıyacak şekilde vücut tarafından baskılanır... işte kullandığımız iğneler ve ilaçlar her ay foliküldeki belli sayıda yumurtanın birden fazla gelişmesini sağlıyor... yane 10 yumurta gelişti diye 10 ay erken menopoza girme durumu olmuyor umarım anlatabilmişimdir... ngs de ise semra hanım ne öneriyorsa o doğrultuda yol alman daha iyi olur herkesin tecrübesi, hikayesi farklı burda ki arkadaşların yaşadıklarından etkilenme canım biliyorum zor ama sadece kendi durmuna ve doktorun dediklerine odaklan
canım bende kullandım ve benım kilom yoktu , bu ilacı pko olan yada pko şüphesi olan kadınlara veriyorlar, ben bu ialcı kullandım ve 4 kg verdim... 58 kg den 54 kgya düştüm... hatta gönül hanım bile farketti sen bayaği kilo vermişsin dedi iğnenin dozunu azaltabiliriz dedi ama sonra gerek duymadılar ... emre bey opu yapmıştı ve sonra ilacı kullanmana gerek yok dedi ve bende bıraktım ... opudan sonra sende bırakırsın büyük ihtimalleYani açıkcası bu hapı niye kullanıyorum bilmiyorum insülin olsa onu da söylemesi gerekirdi kafama göre de bırakmak istemiyorum çok kötü bi hap yarım sabah yarım akşam dedi yani tam dese ölürdüm herhalde perte çıktım
İğne dozum ilk üç gün 150 ydi dün ve bugün 162.5 ilacı da hemşire akşam yarım iç o zaman dedi yarın kontrolüm var zaten inşallah herşey yolundadırcanım bende kullandım ve benım kilom yoktu , bu ilacı pko olan yada pko şüphesi olan kadınlara veriyorlar, ben bu ialcı kullandım ve 4 kg verdim... 58 kg den 54 kgya düştüm... hatta gönül hanım bile farketti sen bayaği kilo vermişsin dedi iğnenin dozunu azaltabiliriz dedi ama sonra gerek duymadılar ... emre bey opu yapmıştı ve sonra ilacı kullanmana gerek yok dedi ve bende bıraktım ... opudan sonra sende bırakırsın büyük ihtimalle
cnm benım ilk transferim malesef negatifİğne dozum ilk üç gün 150 ydi dün ve bugün 162.5 ilacı da hemşire akşam yarım iç o zaman dedi yarın kontrolüm var zaten inşallah herşey yolundadırtransferin oldu mu senin
İkinci de tutar inşallah hayırlısıyla .. pgt li mi pekicnm benım ilk transferim malesef negatif
2. transferim aralıkta olacak 10 tane dondurulmuş embriyom var tutana kadar deneyecegım
hayır canım benım iilk tüp bebek denemem olduğu için semra hanım gerek duymamıştı... 2. deneme için ben bizzat pgt istedim yine gerek yok dedi... herşey çok iyide olsa ilk denemede tüp bebekte tutma ihtimali %55 ... 2. yada 3. denemede büyük ihtimalle tutar dediİkinci de tutar inşallah hayırlısıyla .. pgt li mi peki
Anladım canım hakkınızda hayırlısı .. ben ilk transferde yollamak istemiyorum negatif olursa yollamayı düşünüyorum şuan ki fikrim bu yönde ben hiç gebelik yaşamadım bir aşılama bu da ilk tüp tedavimhayır canım benım iilk tüp bebek denemem olduğu için semra hanım gerek duymamıştı... 2. deneme için ben bizzat pgt istedim yine gerek yok dedi... herşey çok iyide olsa ilk denemede tüp bebekte tutma ihtimali %55 ... 2. yada 3. denemede büyük ihtimalle tutar dedi
Canım sorun neydi sizin neden tutunma olmadı bir de test yaptığınfa değeri kaç çıkmıştıhayır canım benım iilk tüp bebek denemem olduğu için semra hanım gerek duymamıştı... 2. deneme için ben bizzat pgt istedim yine gerek yok dedi... herşey çok iyide olsa ilk denemede tüp bebekte tutma ihtimali %55 ... 2. yada 3. denemede büyük ihtimalle tutar dedi
0.75 çıktı canımCanım sorun neydi sizin neden tutunma olmadı bir de test yaptığınfa değeri kaç çıkmıştı
Canım senin güzel günleri n çok yakında inşallah. Denemek için de elinde bolca embriyo var, inşallah ilk transferde tutar, diğerlerini de kardeş için kullanırsın :) bol bol kardeş yaparsın bebişine:)))0.75 çıktı canım
benım sebebsiz infertilite görünürde hiçbir sorunumuz yok,,, semra hanım yumurta rezerveniz, rahim yapınız ve eşinizin sperm değerleri muazzam dedi , herşey görünürde çok iyi ama çocuk yok 3 senedir hiç gebelık yaşayamadım yaşımda 27 ... tedavi sürecim çok kolay ve güzel geçti , birçok yumurta toplandı çoğu 5. güne kadar gitti fakat ilk denemem negatif oldu... semra hanıma herşey bu kadar iyiken 3 senedir gebe kalmamam normal mı dedim_ hayır normal değil , bizim anlamdığımız birşey oluyor ve büyük ihtimalle döllenme olmuyor sizde dedi... biz zaten döllenmeyi labaratuvar ortamında sağladık, bundan sonra elimizden sadece denemek kalıyor dedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?