Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar opudan cıktım 6 yum toplanmış bu sefer daha az agrım var cok şükür. Kajvaltı edip 2 saat snra ayaga kalkmaya calıştm bayılmışım eşim zor tutmus sımdi iyiyim ama hala kaldrmadılar saat 8 den beri burdayız.

Aaa canım neden öyle oldun acaba çok geçmiş olsun .. aynı zamanda hayırlı olsun transfer taze mi teste gidecek mi

Bizim anlamadığımız birşey oluyor hmm belki de Rabbim ol dememiştir .. Allahım hayırla sağlıkla tez zamanda size de bize de nasip etsin inşallah ..

Aaa canım neden öyle oldun acaba çok geçmiş olsun .. aynı zamanda hayırlı olsun transfer taze mi teste gidecek mi
Cok sagol cnm valla bnde anlamadm hayatmdakı ilk bayılmam:) bir tur attim simdi odada ama tam kndime gelemedim brz daha istirahat et dediler. Taze transfer olacak kismetse cumartesi de transfere gelirim

Aynı sıkıntı bende de var 4 yıldır uğraşıorz olmadı 3 negatif denemem var başka merkezde 4. Denememde memorialde oldu yumurta kalitem iyi eşimde de skntı yok histeroskobi de oldum baklm sonuç bekliorm hikayemz benzior pazar günü test günüm bakalm Allahtan ümit kesilmez inşallah Rabbim emeğimizi boşa çıkarmaz ve pozitif sonuçlar alırız

Canım genetiğe gönderdi mi Semra hanım ptg yada Ngs.yani gerçekten tamamen kısmet allahım hepimizin yüzünü güldürsün.benim de kaliteli embriyom vardı Rahime çizik atıldı histerıskopi oldum polipler alındı ama kısmet tutmadı 4aa kalitedeki emriyom tutunmadı.çok ümitliydim hala atlatamadım şoktayım

Benimde değerim 5.43 çıktı dün yarın sıfırı görüp doktorla 2.tedavi için görüşme isticeğim bitane dondurulmuşum kaldı

Ben şuan o kadar karmaşığım ki ne bi heyecan ne bi düşünce negatif ya da pozitif sanki kendimi iki duruma da hazırlamış gibi sonunda yıkılmamak için çok garip hiç keyifli değilim sanki bi duvar ördüm ve kendimi pozitife odaklamıyorum .. hissizlik sanki şuan tedaviye başlayan ben değilim Allahım hayır etsin .. hepimize dua ediyorum önce size sonra kendime

Canım senin güzel günleri n çok yakında inşallah. Denemek için de elinde bolca embriyo var, inşallah ilk transferde tutar, diğerlerini de kardeş için kullanırsın :) bol bol kardeş yaparsın bebişine:)))
ayyy canım benım inş dediğin güzel şeyler hepimize nasip olur tatlımm :)) senle aynı zamanda başlıyacgız Rabbim nasip ederse :)

bende histeroskopi oldum canım
sanırım zamanımız gelmedi inş senden güzel haberler alırız

canım semra hanım gerek yok dedi pgt ye
rahme çizik attırmayı bende düşündüm onada çok sıcak bakmadı bu transferde hiçbirsey denemeyelım hatta naturel transfer yapalım eğer olmazsa 3. denemede rahmi çizik düşünebiliriz dedi... ben birde her ihtimale karşı eşim ve ben genetik test yaptırdık 25 aralıkta sonuç çıkacak

Bizim anlamadığımız birşey oluyor hmm belki de Rabbim ol dememiştir .. Allahım hayırla sağlıkla tez zamanda size de bize de nasip etsin inşallah ..
tabi canım doktorların anlamadığı bir durum varsa demekkı zamanı değilmiş
benım durumum tamamemn nasip tabi hepimizin öyle ama çoğu arkadaşın sorunu var bizim gibi sebebsiz olanda Rabbimin ol demesini bekleyecek

İnşallah canım korkuyorm ama korkununda ecele faydası yok hakkımzda hayırlısı olsun
canım korkma bizim doğal yollarla gebe kalma ihtimalımız bile var Rabbim buğünlerimizi aratmasın ... içini ferah tut kaç tane dondurulmuş embriyon var?

Hayırlısı olsun inşallah canım bakalım benim 2.tedavi için nezamanı uygun görürler

canım korkma bizim doğal yollarla gebe kalma ihtimalımız bile var Rabbim buğünlerimizi aratmasın ... içini ferah tut kaç tane dondurulmuş embriyon var?
6 tane dondurulmuş embyom kaldı canım valla dediğinde haklısın benim kuznimde sebepsizdi 6 yıl sonra kendiliğinden oldu hiç tedavi de görmedi klomen ve çatlatma iğnesi olmuştu daha önce hamile kaldı onunla düşük yaptı sonra bırakti işte tatile falan gitti orda geldi kendiliğinden oldu... ben çok stres yaptm 3 yılımı zindan ettm kendime sayısını bilmedğim klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum sebep yok bulunamadı somra tüp bebeğe krar verdik acıbadem de 2.negatif denememden sonra histeroskobi oldm 3. Transfermde negatifti değerim 0 çıktı hep doktorm da aradı çok üzgünüm yapabilecğim birşy yok dedi somra o merkezi bıraltk memoriale geldk ikisi arasnda tedavide çokk büyük farklar var bu transfer önce tekrardan histeroskobi dedi semra hanım histeroskobide oldm transferm yapıldı düzeltme de yapmış çizikte atmş bakalm onca tedaviden sonra 3 negatif olunca ümitlendirmiyorm kendimi en rahat transfermde memorialdeki oldu hatta transferden 30 dk sonra ayağa kalkıp kendim ec ye gittim daha önce dayanamaz sürgü isterdim transferm de ağrısız sızısız geçti yani her yönden memorial çok başka....

İnşallah güzel haberlerini duyarız canım hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…