Canım nasılsın ?Canım senin güzel günleri n çok yakında inşallah. Denemek için de elinde bolca embriyo var, inşallah ilk transferde tutar, diğerlerini de kardeş için kullanırsın :) bol bol kardeş yaparsın bebişine:)))
dediğin doğru canım benım ilk tecrübem memorial olduğu için diğer merkezlerle karşılaştırma yapamıyorumm... şimdilik bende memmunum ... ben 3 defa klomen , 2 defa femara ve çatlatma iğnesi , 1 defada aşılama , 1 defa histeroskopi ve eylül ayında 1 defada tüp bebek denedim ve hepsinde negatif sonucu aldım ... bazen ne yaparsan yap olmuyorsa olmuyor ... inş tez vakitte olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok büyük sınav6 tane dondurulmuş embyom kaldı canım valla dediğinde haklısın benim kuznimde sebepsizdi 6 yıl sonra kendiliğinden oldu hiç tedavi de görmedi klomen ve çatlatma iğnesi olmuştu daha önce hamile kaldı onunla düşük yaptı sonra bırakti işte tatile falan gitti orda geldi kendiliğinden oldu... ben çok stres yaptm 3 yılımı zindan ettm kendime sayısını bilmedğim klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum sebep yok bulunamadı somra tüp bebeğe krar verdik acıbadem de 2.negatif denememden sonra histeroskobi oldm 3. Transfermde negatifti değerim 0 çıktı hep doktorm da aradı çok üzgünüm yapabilecğim birşy yok dedi somra o merkezi bıraltk memoriale geldk ikisi arasnda tedavide çokk büyük farklar var bu transfer önce tekrardan histeroskobi dedi semra hanım histeroskobide oldm transferm yapıldı düzeltme de yapmış çizikte atmş bakalm onca tedaviden sonra 3 negatif olunca ümitlendirmiyorm kendimi en rahat transfermde memorialdeki oldu hatta transferden 30 dk sonra ayağa kalkıp kendim ec ye gittim daha önce dayanamaz sürgü isterdim transferm de ağrısız sızısız geçti yani her yönden memorial çok başka....
Canım sen nasılsın merak ettim çok. Benim elimde 3sağlıklı embriyo var şu an. Sen ne durumdasın?Canım nasılsın ?
bu defa kaç yumurta topladılar transferin oldumu ?
Yaaa gerçekten miii bak bu beni düşündürdü görüşmeye gittiğimde ilk sorum bu olucakVarmış cnm hemşire bana test sonucunu almdn önce kanaman olursa habrmz olsn dedi dış gebelik yada düşük olabilşr dedi ondan biliorm bebde
Anladım teşekkür ederimİğne nasıl yapılıyor onu anlatıyor sana ben bu sefer o odaya girmedim başka hemşireden aldım eğitimi kan alanlardan yoğundu
Geçmiş olsun canımKızlar opudan cıktım 6 yum toplanmış bu sefer daha az agrım var cok şükür. Kajvaltı edip 2 saat snra ayaga kalkmaya calıştm bayılmışım eşim zor tutmus sımdi iyiyim ama hala kaldrmadılar saat 8 den beri burdayız.
Cok sagol cnmGeçmiş olsun canım
AA ÇOK SEVİNDİM ..Canım sen nasılsın merak ettim çok. Benim elimde 3sağlıklı embriyo var şu an. Sen ne durumdasın?
Anladım canım çok saol detaylarıda yazmışsın çok teşekkürler17 dakika sürmüştü ilk gittiğimde yolu tam bilmiyordum navigasyon kullandım ve elimde kocaman sırt çantam vardı. Özellikle saat tutmuştum
Allah razı olsun canım inşallahİnşallah güzel haberlerini duyarız canım hakkında hayırlısı olsun.
İnş en kısa zamanda canım bebişlerimize kavuşuruz ne diyelim çok emek veriorz.dediğin doğru canım benım ilk tecrübem memorial olduğu için diğer merkezlerle karşılaştırma yapamıyorumm... şimdilik bende memmunum ... ben 3 defa klomen , 2 defa femara ve çatlatma iğnesi , 1 defada aşılama , 1 defa histeroskopi ve eylül ayında 1 defada tüp bebek denedim ve hepsinde negatif sonucu aldım ... bazen ne yaparsan yap olmuyorsa olmuyor ... inş tez vakitte olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok büyük sınav
Sor canım tabi dış gebelik düşük ihtimal diye düşünüorm ama belli de olmaz... Sormanda fayda var :)Yaaa gerçekten miii bak bu beni düşündürdü görüşmeye gittiğimde ilk sorum bu olucak
Aynen canımSor canım tabi dış gebelik düşük ihtimal diye düşünüorm ama belli de olmaz... Sormanda fayda var :)
Önce histereskopi olcak, rahimde yapışıklık olmuş Kürtajda. Sonra transfer,..AA ÇOK SEVİNDİM ..
pgt den sağlıklı geldi dimi 3 yumurta
transfer oldumu ?
biz tekrar toplama yapacağız toplananlardan biyopsi veren sadece 2 taneydi onuda tek gen analizine sokmadık biyopsi aldık dondurduk şansımızı arttırmak için tekrar toplıcaz
Canım nasıl gidiyor hamilelikCanım 10dk dediler otelden ben yurumedim hiç az kaldım bi defa ordan hastaneye taksiyle gittim 10 lira aldı bizden
En son8+2de gittim yolundaydı ama korkuyorum başta kanama olduğu için . Sen nasılsın kaç haftalık oldun ? Rabbim buradaki tüm arkadaşlara nasip etsin inşallahCanım nasıl gidiyor hamilelik
Bende henüz bir şey Yok tatlım Allah tamamına erdirsin inşaAllahEn son8+2de gittim yolundaydı ama korkuyorum başta kanama olduğu için . Sen nasılsın kaç haftalık oldun ? Rabbim buradaki tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah
Hımm iyiymiş tamam canım çok saolCanım 10dk dediler otelden ben yurumedim hiç az kaldım bi defa ordan hastaneye taksiyle gittim 10 lira aldı bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?