Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım senin güzel günleri n çok yakında inşallah. Denemek için de elinde bolca embriyo var, inşallah ilk transferde tutar, diğerlerini de kardeş için kullanırsın :) bol bol kardeş yaparsın bebişine:)))
Canım nasılsın ?
bu defa kaç yumurta topladılar transferin oldumu ?

dediğin doğru canım benım ilk tecrübem memorial olduğu için diğer merkezlerle karşılaştırma yapamıyorumm... şimdilik bende memmunum ... ben 3 defa klomen , 2 defa femara ve çatlatma iğnesi , 1 defada aşılama , 1 defa histeroskopi ve eylül ayında 1 defada tüp bebek denedim ve hepsinde negatif sonucu aldım ... bazen ne yaparsan yap olmuyorsa olmuyor ... inş tez vakitte olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok büyük sınav

xra221 idigna35 arkadaşlar tedavi sürecinde kaldığınız oteller internetten baktım yürüme mesafesinde görünüyor yakınmıydı hastaneye yürüme mesafesindelermiydi?
17 dakika sürmüştü ilk gittiğimde yolu tam bilmiyordum navigasyon kullandım ve elimde kocaman sırt çantam vardı. Özellikle saat tutmuştum

Canım sen nasılsın merak ettim çok. Benim elimde 3sağlıklı embriyo var şu an. Sen ne durumdasın?
AA ÇOK SEVİNDİM ..
pgt den sağlıklı geldi dimi 3 yumurta
transfer oldumu ?

biz tekrar toplama yapacağız toplananlardan biyopsi veren sadece 2 taneydi onuda tek gen analizine sokmadık biyopsi aldık dondurduk şansımızı arttırmak için tekrar toplıcaz

İnş en kısa zamanda canım bebişlerimize kavuşuruz ne diyelim çok emek veriorz.

Önce histereskopi olcak, rahimde yapışıklık olmuş Kürtajda. Sonra transfer,..
İnşallah bu sefer en çok toplanan olur canım, aklıma geldin çok ama buralarda diildin heralde takip ettim seni ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…