Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar e2 aç karnına mı yapılıyor her gitmemiz de e2 bakılacakmış şimdiye kadar gittiklerimde kahvaltı yapmamıştım erken saatti yarın geç saate randevum ona göre kahvaltı yapacağım :)

Merhaba arkadaşlar bişey soracaktım şimdi opudan sonra crinone jeli kullanıyorum ama benim transfer hemen olmayacak embriyo pgt ye gidecek histereskopi yapılacak transfere nereden bakılsa en az 2 ay var bu jel transfere hazırlık için değilmi benim bu jeli kullanmamdaki amaç nedir ve ne zamana kadar kullanıcam acaba

Teşekkür ederim canım cevap gelmeyince aç gidecektim yine :)

Jeli ne olur ne olmaz yeterli gelişim gösteremezse embriyolar ve dondurulacak durumda olmaz da taze transfer yapılması gerekirse diye kullandırtıyorlar. Ben de kullanmıştım opu sonrası 5.güne kadar.

Jeli ne olur ne olmaz yeterli gelişim gösteremezse embriyolar ve dondurulacak durumda olmaz da taze transfer yapılması gerekirse diye kullandırtıyorlar. Ben de kullanmıştım opu sonrası 5.güne kadar.
Anladım canım inşaallah 5. Güne kadar gider embriyolar Emre beye sorduğumda bi aksilik olurda gitmezse 5. güne kadar 3. günde transfermi yaparız dedim çokda 3. gün embriyosunu önermediklerini her zaman 5. güne kadar gitmeyi tercih ettiklerini söyledi kısaca 3. gün embriyo hiç embriyo demek istedi.

Arkadaslar merhaba pazar gunu kismet olursa transferim var kontrollerimi semra hoca ve gönül.hn yapti bir kere de sevinc hn transfer icin kimi seceyim sizce semra hoca yok ya

öyle düşünme canım 3. gün embriyosu transfer olupta hamile kalan bebeğini kucagına alan birçok kişi var... anne rahminde embriyolar daha iyi gelişim gösterebiliyor sen içini ferah tut

Arkadaşlar transferden sonra kabızlık oldu bende. Kayısı falan yiyorum ama ıkınmamam gerektiği için çok zorlanıyorum benim durumumda olan var mı?

Kızlar cumartesi akşamı adet oldum. Pazar günü histereskopi randevusu için aradım hastaneyi. Tamam biz gününü ayarlayıp döneceğiz dediler. Hala arayan yok. Adetin 4. günündeyim bugün. Kimse dönmedi. Dünde aradım hastaneyi hala ayarlayıp döneceğiz diyorlar. Ya çok sinir oldum. Sizde ne zaman bildirdiler histereskopi gününü ?

Kızlar 2.denemeyi memorialde mi denemeliyim yoksa başka yerde mi kafam çok karışık

Arkadaslar merhaba pazar gunu kismet olursa transferim var kontrollerimi semra hoca ve gönül.hn yapti bir kere de sevinc hn transfer icin kimi seceyim sizce semra hoca
Kızlar 2.denemeyi memorialde mi denemeliyim yoksa başka yerde mi kafam çok karışık

Ben ayni hatayi yaptim binpisman oldum bence ayni yerde kal semra hoca ile kafanda ki soru isaretlerini konus ve çöz baska bir yerde silbastan daha zor tek bi yerde oldugunda sorun daha rahat cözülüyor bunu sadece sisli memorial icin söyleyebilirim semra hoca cok kiymetli herkesin dosyasini görüyor ve labaratuar cok iyi yine de sen bilirsin tatlim hakkinda hayirlisi

Sil baştan değilde embriyolarımı mı taşıtsam diye düşünüyorum ama bakıyorum ordan nereye gideceğim diye doğru düzgün bi yerde yok ama yine de düşünüyorum hani tutunması için sadece jel veriyolar ısrarla iğne istedim vermedilet ilk kanamamda kendim gittim vurdum 2. Kanamada direk yücel bey ile muhatap oldum hemen iğne fitil yaptı hastanede aslında yücel beyden çok memnunum ama 2. İçin yine aynı yoldan gidilirse tatmın olamam

Arkadaşlar transferden sonra kabızlık oldu bende. Kayısı falan yiyorum ama ıkınmamam gerektiği için çok zorlanıyorum benim durumumda olan var mı?
Canım öncelikle hayırlı olsun ben daha tedavi aşamasındayım ama kabızlık için yardımcı olmaya çalışayım 2 3 bardak ılık su iç inşallah iyi gelir

Cnm o çok sıkıntı benim 4. Denemem hepsinde kabız oldum zaten spastik kolon rahatsızlığım var duphalac diye bir şurup var onu kullanıyorum bayağı faydasını gördüm transferim pazar günü oldu pgt ye gidecek kalitede embriyo oluşmadığı için transfer yapıldı şurubu hastaneden önermişlerdi

Cnm tabiki sen bilirsin ama bence taşımamalısın Semra hocayla görüş muhakkak o kesinlikle bir çözüm bulacaktır mermorial ailemiz gibi davranıyor bu sıcaklık başka yerde var mı bilmiyorum. Yücel bey mükemmel bir doktor ben de kendisinden çok memnunum Emre bey sevinç hanım hepsi çok iyiler. Evet pgt li embriyo ile bir sorun yaşadın haklısın da ama şunu da unutma kuzum bir de ilahi güç var ol demeden dünyanın en iyi yerine git olmaz demek ki vakti saati gelmemiş dünyada hiçbir sorunu yokken tüp bebekle dahi çocuk sahibi olamayan milyarlarca çift var. Dün okudum rozi diye bir teknik var azospermik bir hastada spermatidle sağlıklı Doğum gerçekleşmiş sağlıklı spermle oluşmayan gebelik spermatidle olmuş bu ilahi güç değil de nedir. Bizler umudumuzu kaybetmeden deneyeceğiz nasipse olacak benim nacizhane fikrim bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…