Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bir de semra hoca ile görüşmek için ne yapmam lazım
Cnm sen yücel beye görüşmek istediğini söyle muhakkak ayarlar bu konuda şüphen olmasın diğer doktorlar da çok iyi ama bizim orayı tercih sebebimiz Semra hocam endokrinde tüp bebek yaptıracağım tüm değerlerime bakar mısın diye rica et cnm hormon ve vitaminlerine baktır bence

Yarın yücel bey ile kontrolüm var söyleyeceğim semra hocanın görüşünü merak ediyorum endokrin doktoruma da gideceğim çok teşekkür ederim

Hamile arkadaslar transferinizi kim yapti bana yardimci olurmusunuz pazar transferim var semra hoca yok karmakaris oldum

Hamile arkadaslar transferinizi kim yapti bana yardimci olurmusunuz pazar transferim var semra hoca yok karmakaris oldum
Benim takiplerimi ve transferimi Emre hoca yaptı her görüşmemizde çok pozitifti hastaneden mutlulukla çıktık hep. Transferde de tecrübeli isimlerden biri ve gerginliğinizi anında alıyor. Ama pazar günü orda olur mu bilmiyorum

Sağol canım

Kızlar 2.denemeyi memorialde mi denemeliyim yoksa başka yerde mi kafam çok karışık
Canım ben daha önceki tedavi mi adana acıbadem de oldum opu sonrası canımdan oluordum şiddetli ohss oldum ve hiç ilgilenen olmadı ve 3 negatif denemem oldu çok ilgisizlerdi arıorsn ulaşamıorsn geri dönüşü çok geç yapıorlr ve tedavi süreçleri memorialdan çok farklı diyeceğim şu merkez değiştirme başka hiç bir merkez bu kadar ilgili ve titiz olabileceğini düşünmüorm semra hocayla açıkca knş soru işaretlerini söyle ona göre kararını ver bir de sanmıorm benim acıbadem de dondurulmşlarm vardı semra hoca kabul etmedi yeniden opu olman lazım dedi şimdi başka merkez de bunu diyebilir sana...

Canım keşke başta deseydin semra hocada transfer olmak istiyorm die ona görw ayarlarlardı emre bey de çok pozitif biri çok da ilgili benim opumu emre bey yapmıştı bende hemen hemen bir çok doktor da muayene oldum hepsi ilgililer iyiler aklın kalmasn bence dua et nasibinde kim varsa artık hayırlısı olsun

Pozitif sonuç alan arkadaşlar en erken ne zaman test yaptınız yoksa test tarihinizi mi beklediniz beklemekle de zaman geçmior kızlar ya bugun 5. Günüm.

Yumurtalar kaç mm iken çatlatma iğnesi yapılıyor acaba .. ben bugün muayene oldun 2 gün sonra çağırırız büyük ihtimal dedi yarına yine randevu yazmışlar boşuna eve geldim yaf

Kızlar hastaneden histereskopi için aradılar. 29 Kasım çarşamba gününe gün vermişler. Adetin 11. günü olmuş oluyor. Sizce geç bir tarih mi ? Semra hanımla ilk görüşmemizde adet bittikten 3gün içinde yapılması gerekiyor demişti. Adetim 5 gün sürüyor. Kafam karıştı benim. Hemsireye sordum sorun olmaz dedi ama aklıma takıldı yine de.

Benim transferimi emre bey yapti çok memnun kaldim

Kizlar bisey sorucam trabzon hurmasi veya cennet hurmasi olarak bilinen meyve çok faydaliymis gebeler ve ozellikle gebelik düşünenler düzenli yemeliymis benim suan düşük riskim var sitenin birinde düşük riski olanlar doktora danisip yemeli yaziyor bilgisi olan varmi çok ta canım istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…