- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Cnm sen yücel beye görüşmek istediğini söyle muhakkak ayarlar bu konuda şüphen olmasın diğer doktorlar da çok iyi ama bizim orayı tercih sebebimiz Semra hocam endokrinde tüp bebek yaptıracağım tüm değerlerime bakar mısın diye rica et cnm hormon ve vitaminlerine baktır benceBir de semra hoca ile görüşmek için ne yapmam lazım
Yarın yücel bey ile kontrolüm var söyleyeceğim semra hocanın görüşünü merak ediyorum endokrin doktoruma da gideceğim çok teşekkür ederimCnm sen yücel beye görüşmek istediğini söyle muhakkak ayarlar bu konuda şüphen olmasın diğer doktorlar da çok iyi ama bizim orayı tercih sebebimiz Semra hocam endokrinde tüp bebek yaptıracağım tüm değerlerime bakar mısın diye rica et cnm hormon ve vitaminlerine baktır bence
Rica ederim cnm benim rabbim bu sefer bebişine kavuştursun inşallahYarın yücel bey ile kontrolüm var söyleyeceğim semra hocanın görüşünü merak ediyorum endokrin doktoruma da gideceğim çok teşekkür ederim
Benim takiplerimi ve transferimi Emre hoca yaptı her görüşmemizde çok pozitifti hastaneden mutlulukla çıktık hep. Transferde de tecrübeli isimlerden biri ve gerginliğinizi anında alıyor. Ama pazar günü orda olur mu bilmiyorumHamile arkadaslar transferinizi kim yapti bana yardimci olurmusunuz pazar transferim var semra hoca yok karmakaris oldum
İnşAllah cnmRica ederim cnm benim rabbim bu sefer bebişine kavuştursun inşallah
Sağol canımCnm o çok sıkıntı benim 4. Denemem hepsinde kabız oldum zaten spastik kolon rahatsızlığım var duphalac diye bir şurup var onu kullanıyorum bayağı faydasını gördüm transferim pazar günü oldu pgt ye gidecek kalitede embriyo oluşmadığı için transfer yapıldı şurubu hastaneden önermişlerdi
Canım ıspanak ye çorba iç ben de ilk transfermde öyle olmuştmArkadaşlar transferden sonra kabızlık oldu bende. Kayısı falan yiyorum ama ıkınmamam gerektiği için çok zorlanıyorum benim durumumda olan var mı?
Canım ben daha önceki tedavi mi adana acıbadem de oldum opu sonrası canımdan oluordum şiddetli ohss oldum ve hiç ilgilenen olmadı ve 3 negatif denemem oldu çok ilgisizlerdi arıorsn ulaşamıorsn geri dönüşü çok geç yapıorlr ve tedavi süreçleri memorialdan çok farklı diyeceğim şu merkez değiştirme başka hiç bir merkez bu kadar ilgili ve titiz olabileceğini düşünmüorm semra hocayla açıkca knş soru işaretlerini söyle ona göre kararını ver bir de sanmıorm benim acıbadem de dondurulmşlarm vardı semra hoca kabul etmedi yeniden opu olman lazım dedi şimdi başka merkez de bunu diyebilir sana...Kızlar 2.denemeyi memorialde mi denemeliyim yoksa başka yerde mi kafam çok karışık
Canım keşke başta deseydin semra hocada transfer olmak istiyorm die ona görw ayarlarlardı emre bey de çok pozitif biri çok da ilgili benim opumu emre bey yapmıştı bende hemen hemen bir çok doktor da muayene oldum hepsi ilgililer iyiler aklın kalmasn bence dua et nasibinde kim varsa artık hayırlısı olsunHamile arkadaslar transferinizi kim yapti bana yardimci olurmusunuz pazar transferim var semra hoca yok karmakaris oldum
En büyüğü 22 olana kadar bekliyorlar sanırım. Senin kaçıncı günün?Yumurtalar kaç mm iken çatlatma iğnesi yapılıyor acaba .. ben bugün muayene oldun 2 gün sonra çağırırız büyük ihtimal dedi yarına yine randevu yazmışlar boşuna eve geldim yaf
6.günüm canım hemşireye yazdırırken 10,13, 13.5 dediEn büyüğü 22 olana kadar bekliyorlar sanırım. Senin kaçıncı günün?
Canım keşke başta deseydin semra hocada transfer olmak istiyorm die ona görw ayarlarlardı emre bey de çok pozitif biri çok da ilgili benim opumu emre bey yapmıştı bende hemen hemen bir çok doktor da muayene oldum hepsi ilgililer iyiler aklın kalmasn bence dua et nasibinde kim varsa artık hayırlısı
Canim naturel siklus benim ki ayarliyamiyorlar yumurta kendi catliyor
Ay canım ne olur kusuruma bakma karıştırdım onun adı trizomiydi ne olur kırdıysam affetBende henüz bir şey Yok tatlım Allah tamamına erdirsin inşaAllah
Benim transferimi emre bey yapti çok memnun kaldimCanım keşke başta deseydin semra hocada transfer olmak istiyorm die ona görw ayarlarlardı emre bey de çok pozitif biri çok da ilgili benim opumu emre bey yapmıştı bende hemen hemen bir çok doktor da muayene oldum hepsi ilgililer iyiler aklın kalmasn bence dua et nasibinde kim varsa artık hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?