Ne için yapıldığına göre değişir belki. Beni gecen ay yapmadılar, 8.gün rahim filmi çektirmiştim. Hemen adet bitimine olması gerekir demişti sevinç hanım, çok kalınlaşmaması gerekiyor demişti. Ama bankodaki kızlar 15 gün içinde olsa yeter diyordu.Kızlar hastaneden histereskopi için aradılar. 29 Kasım çarşamba gününe gün vermişler. Adetin 11. günü olmuş oluyor. Sizce geç bir tarih mi ? Semra hanımla ilk görüşmemizde adet bittikten 3gün içinde yapılması gerekiyor demişti. Adetim 5 gün sürüyor. Kafam karıştı benim. Hemsireye sordum sorun olmaz dedi ama aklıma takıldı yine de.
Semra hoca ile görüşme isteyeceğim ben ilk burda denedim diğer yerleri bilmiyorum ya o yüzden böyle düşündüm cnm ama sizler tecrübelisiniz daha iyi anlatıyorsunuzCanım ben daha önceki tedavi mi adana acıbadem de oldum opu sonrası canımdan oluordum şiddetli ohss oldum ve hiç ilgilenen olmadı ve 3 negatif denemem oldu çok ilgisizlerdi arıorsn ulaşamıorsn geri dönüşü çok geç yapıorlr ve tedavi süreçleri memorialdan çok farklı diyeceğim şu merkez değiştirme başka hiç bir merkez bu kadar ilgili ve titiz olabileceğini düşünmüorm semra hocayla açıkca knş soru işaretlerini söyle ona göre kararını ver bir de sanmıorm benim acıbadem de dondurulmşlarm vardı semra hoca kabul etmedi yeniden opu olman lazım dedi şimdi başka merkez de bunu diyebilir sana...
Cnm bnmde cmtsi transferim olacak. Dun opu oldu 6 yum toplandi bgn aradilar 5 tanesi dollenmis. Cmtsi 5. Gune ins ulasan embryom olur. Kismetse transferim olacak. Birlikte gun sayacgz desene. Bnm kntrollerime sevinc hnm ve gonul hnm girdi. Opuyu melih bey yapti. Transfer gunu semra hoca banada denk gelmeyeck sanrm bakalim kim yapacak transferi ozellikle birini sececk kdr bi bilgm de yok acikcasi. Hepsi basarilidr deneyimlidr bu konuda herhlde. Senin dondrulmus embriyomu olacak?Arkadaslar merhaba pazar gunu kismet olursa transferim var kontrollerimi semra hoca ve gönül.hn yapti bir kere de sevinc hn transfer icin kimi seceyim sizce semra hoca
merhaba okaliptus senin opu sanırım pazertesi günü olmuş benim opu pazar günü oldu . dr. bana önümüzdeki pazar günü muhtemelen adet olucaksın dedi doktor bu transfer için adetin bitmesi gerekmiyor mu yada adet olmamak için ayrı bir ilaçmı veriyorlarCnm bnmde cmtsi transferim olacak. Dun opu oldu 6 yum toplandi bgn aradilar 5 tanesi dollenmis. Cmtsi 5. Gune ins ulasan embryom olur. Kismetse transferim olacak. Birlikte gun sayacgz desene. Bnm kntrollerime sevinc hnm ve gonul hnm girdi. Opuyu melih bey yapti. Transfer gunu semra hoca banada denk gelmeyeck sanrm bakalim kim yapacak transferi ozellikle birini sececk kdr bi bilgm de yok acikcasi. Hepsi basarilidr deneyimlidr bu konuda herhlde. Senin dondrulmus embriyomu olacak?
birde acaba bu opuları transferleri her seferinde o gün kim nöbetçi ise o dr mu yapıyormerhaba okaliptus senin opu sanırım pazertesi günü olmuş benim opu pazar günü oldu . dr. bana önümüzdeki pazar günü muhtemelen adet olucaksın dedi doktor bu transfer için adetin bitmesi gerekmiyor mu yada adet olmamak için ayrı bir ilaçmı veriyorlar
Bana taze transfer yapacaklar cnm o yuzden ilaclara da basladm. Crione jel adet olmani engelliyr bildgm kadaryla. Onu kullnyrm sabah aksam. Sana ilac verdilermi? Bu arada opu ve transferi bncede o gun kim calisyrsa o yapiyr. Calisanlar arasndan secim yapma sansimiz olblr ama o gun calismayan doktru kendimiz icin hastaneye getrtemyizmerhaba okaliptus senin opu sanırım pazertesi günü olmuş benim opu pazar günü oldu . dr. bana önümüzdeki pazar günü muhtemelen adet olucaksın dedi doktor bu transfer için adetin bitmesi gerekmiyor mu yada adet olmamak için ayrı bir ilaçmı veriyorlar
bana crione jel vermedi canım bana planlanan tedavi pgt ve 1 ay sonrası tranfer sanırım ondan vermediBana taze transfer yapacaklar cnm o yuzden ilaclara da basladm. Crione jel adet olmani engelliyr bildgm kadaryla. Onu kullnyrm sabah aksam. Sana ilac verdilermi? Bu arada opu ve transferi bncede o gun kim calisyrsa o yapiyr. Calisanlar arasndan secim yapma sansimiz olblr ama o gun calismayan doktru kendimiz icin hastaneye getrtemyizo yuzdn sansimiza kim gelecek bakalim
Benden pgt istenmedi bakalim ins poztfi goruruz senin kac yum toplandi kaci dollendi cnmbana crione jel vermedi canım bana planlanan tedavi pgt ve 1 ay sonrası tranfer sanırım ondan vermedi
umut bey çok yeni orda ona herhalde yaptırmazlar diğer doktorlar en az 2 senelik
Emre beyi isteyeyim ozmnBenim transferime Emre bey denk geldi canım da çok sıkkındı ama o kadar pozitif bir insan ki çok güzel geçti transfer durumu iyice açıkladı her soruma sabırla tüm pozitifliği ile cevap verdi inşallah Emre bey denk gelir cnm daha önce dr sevinç hanım yapmıştı o da çok çok iyi Emre bey bir başka
Yok Balım Estağfirullah önemli değil sen duanı eksik etme bizlerdenAy canım ne olur kusuruma bakma karıştırdım onun adı trizomiydi ne olur kırdıysam affet
Şiddetle tavsiye ederim cnm ben tekrar denersem Semra hocam denk gelmezse yine Emre beyi isterimEmre beyi isteyeyim ozmn
Bnm 13. Gun toplandı cnm ama bnm cok yum olmadgı in okdr zorlanmadm kac yum gelişiyr sendeKızlar yumurta toplamanız kaçıncı günlerinizde oldu .. ben rahat oturup kalkamıyorum kasıklarımda batma oluyor
Onlar bize soruyorlarmı cnm kimi istersnz diye? Opu da direkt melih bey yapacak dendi bana secenl sunulmadı. Ona göre bn sorgulayayım emre bey varsa onu istyrm diyeŞiddetle tavsiye ederim cnm ben tekrar denersem Semra hocam denk gelmezse yine Emre beyi isterim
Valla sagolsn cnm agım sızım daha az oldu gecen seneki tedavime göre. Gaz sancım da cok olmadı daha rahat gecirdm. Bu seferde anestezi beni zorladı bayıldm fln ilk gun tansıyon düşmesi yasadmOpuda Melih Bey çok iyi cnm Emre beyle dönüşümlü yapıyorlar Melih Bey sadece opu yapıyor o konuda profesyonel
Bende polikistik over var canım şu an hemşireye söylerken saydığım kadarıyla 10 12 falandı doğruysa bana bişey demedi henüzBnm 13. Gun toplandı cnm ama bnm cok yum olmadgı in okdr zorlanmadm kac yum gelişiyr sende
Valla ben birsey anlamadım. Bende perde var o alınacak bide transfer öncesi çizik atılacak. Ilk görüşmemde semra hanım adet bittikten 3 gün içinde yapılması gerekiyor, rahim kalınlaşmadan demişti. Adetin 11.gününe verdiler yani bittikten sonra 6 gün geçmiş olacak. Cumartesi akşamı adet oldum pazar gününü birinci gün saydılar. Pazar günü aradım hastaneyi sorumlu hemşireye bildireceğiz yarın semra hanımla gününü belirleyip sizi arar dediler. Pazartesi arayan olmadı ben aradım tekrar. Yine biz iletiyoruz sorumlu hemsire size dönüş yapacak dediler. Kimse dönmedi. Bu sabah tekrar aradım. Yine aynı şeyi söylediler. Pazar gününden beri arıyorum aynı seyi söylüyorsunuz kimse dönmüyor diye kizdim bende. Neyse öğleden sonra aradı sorumlu hemşire feyza. Demez mi dosyanız bana iletilmedi yoksa bu zamana kadar planlardik diye. Görüştüğüm kişiler kimse hiç söylememişler bile sorumsuzluğa bak. Semra hanımla görüşüp sizi tekrar arayacağım dedi. 11 gün sonraya vermişler işte. Çok geç degilmi semra hanım 3gun icinde yapılması gerekiyor demişti dedim. Yok sorun olmaz dedi. Bide o gün gittigimde iptal ederler mi rahim kalınlaşmış diye. Öyle olursa bir aylık zaman kaybı ve bu benim icin çok önemli. Yarın doktoru arasam semra hanım öyle karar vermiş diyecek. Ne yapsam bilemedim. Kusura bakmayin cok uzun yazdım ama kafam cok karisti. Histereskopi olan arkadaslar adetinizin kaçıncı günü oldunuz yazabilir misinizNe için yapıldığına göre değişir belki. Beni gecen ay yapmadılar, 8.gün rahim filmi çektirmiştim. Hemen adet bitimine olması gerekir demişti sevinç hanım, çok kalınlaşmaması gerekiyor demişti. Ama bankodaki kızlar 15 gün içinde olsa yeter diyordu.
O zaman da kafam karışmıştı hatırlarsın belki çok yazmıştım. Şimdi yine kafam karışık. Bende yapışıklık var, seninki farklı bişeyse belki çok erken olması gerekmiyordur. Doktorunu ara bence onunla görüş için rahatlasın. Adeti bekliyorum ben de, sen böyle söyleyince tekrar stres oldum. İnşallah bir ayımı boşuna harcatmamışlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?