Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Az önce bi topikte okudum 32 yumurta toplandı o yüzden transfer ertelendi rahim dinlensin dedi doktor yazmış çok şaşırdım 32 yumurta nedir ya nerde toplandı bunlar

Az önce bi topikte okudum 32 yumurta toplandı o yüzden transfer ertelendi rahim dinlensin dedi doktor yazmış çok şaşırdım 32 yumurta nedir ya nerde toplandı bunlar

Polikistik over olan kadınlarda yumurta sayısı çok oluyor böyle olunca da taze transfer çok riskli ohss olma ihtimali oluşuyor 2 adet dinlendirilip o şekilde transfer yapılıyor. Ben de polikistik hastasıyım amh 12 ve 60 80 arası yumurta gelişti fakat olgun olarak 28 tanesi toplanabildi geri kalanları baskılamak icin opu sonrası 5 adet iğne daha vuruldum 26 tanesi döllendi ama 5. Günü 7si gördü pgtye yolladık 4 ü sağlıklı geldi

Ayyy çok korktum ben şimdi inşallah o kadar çok oluşmamıştır yarın sorayım en iyisi kaç tane diye 60 80 yumurta nasıl yaa çok şaşırdım transfer oldu mu sizin

Evet canim dondurulmus ve ilacsiz tedavi benimde gönül hn girdi semra hoca ile ama kismet olmadi pazar gününe denk geldim bu arada ilk denemede semra hoca yapmamisti zaten hamile kalmistim drlarin hepsi yetenekli zaten düsünsene kaç kisiye yaptilar tecrübe var artik hakkimizda hayirlisi birlikte takip ederiz

Benim amh 4

Canım bende adetimin 9 yada 10 günü falan oldum bende senin gibi tereddütteydim açıkcası ama korkma onlar herşyi ayarlıorlr için rahat olsn emin ellerdesn semra hocaya güven bu konu da asla semra hoca ve ekip detayları atlamıor ama kfanda soru işareti varsa hastaneyi ara sor açıklama yaparlar rahatlarsn sende

Cnm ben 8 ekim de adet oldum 17 sinde rahim filmi cektirdim 21 inde histeroskopi oldum bir sonraki adet te transfer hazirliklarina basladik merak etme yanlis bir sey olmaz ama sen yine de takipte ol bol sans canim

Bir de 13.güne kadar gonal f ve cetrotide vurulmaya devam ettin mi ? Bana 5 güne yumurta toplama yaparız büyük ihtimal dedi bugün 6.günüm
Canım bende pkoluyum bende 5 gün daha cetrotide kullandm ohss olmamak için veriorlr bunu ben sorunsuz atlattm darısı başınıza inşallah kızlar

Canım bende pkoluyum bende 5 gün daha cetrotide kullandm ohss olmamak için veriorlr bunu ben sorunsuz atlattm darısı başınıza inşallah kızlar
İnşallah canım ya bende bu ay bir tane taze transfer denerim diyordum genetik istemesem bile bekleyeceğim yani

Ayyy çok korktum ben şimdi inşallah o kadar çok oluşmamıştır yarın sorayım en iyisi kaç tane diye 60 80 yumurta nasıl yaa çok şaşırdım transfer oldu mu sizin
Transferim eylülde oldu şuan 13+4 deyiz başlarda biraz sıkıntı yaşadım 2 kere kanamam oldu hafif şekilde ama atlattık gibiyiz bakalım hayırlısı. Allah tamamına erdirir inşallah.

Transferim eylülde oldu şuan 13+4 deyiz başlarda biraz sıkıntı yaşadım 2 kere kanamam oldu hafif şekilde ama atlattık gibiyiz bakalım hayırlısı. Allah tamamına erdirir inşallah.
Hayırlı olsun canım Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .. çok zor geçmiş seninde Rabbim emeklerinin karşılığında yüzünü güldürmüş tamımına da ersin inşallaahhh amiinn

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben adet oldum. Aşılama düşünüyoruz ama tüp bebeğede dönüş yapabiliriz. Yarın 2. Günüm gidicem doktora. Eğer tüpü tercih edersek ilk olarak ne yapılıcak bana yarın. Anlatabilirmisiniz?

Hayırlı akşamlar .. ilk önce tahliller yapılacak sonra adetin 2.günü muayeneyle birlikte tedavin başlıyor .. rahim filmi de istiyorlar

Demek sonunda karar verdiniz hadi bakalım kolay gelsin hakkında hayırlısı olsun

Hayırlı akşamlar .. ilk önce tahliller yapılacak sonra adetin 2.günü muayeneyle birlikte tedavin başlıyor .. rahim filmi de istiyorlar
Canım ilk görüşmemiz oldu.. tsh prolaktin testi istedi sadece doktorum diğer bütün testler yapıldı benim.. adetin 2.3. Günü gel tedaviye başlayalım dedi

Cnm ben 8 ekim de adet oldum 17 sinde rahim filmi cektirdim 21 inde histeroskopi oldum bir sonraki adet te transfer hazirliklarina basladik merak etme yanlis bir sey olmaz ama sen yine de takipte ol bol sans canim
Sağolun kızlar ya biraz içim rahatladı. Umudumtv özellikle senin baya gec olmuş sorun olmuyor demek ki. Inş rahim kalınlaşmış diye iptal olmaz da tek korkum o. Bide aklimda birşey daha var. Histereskopi sonrası ilaç kullandınız mı kullandıysanız ne veriyorlar?

Sağlıkla kucağına gelsin bebişin. İnşallah hepimiz yaşarız. Her adımı heyecan verici cinsiyet aşamasına gelmişsiniz nerdeyse. Rabbim hayırlı Doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…