Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şimdi muayene esnasında neye bakıyolar canım? Hemen ilaçlara başlancakmı iğneylemi yapılcak tedavi.
Muayene ediyor senin durumuna göre ilaç yazıyor bana adetin ikinci günü gonalf450 yazdı 150 dozda başlattılar glifor hap sabah yarım akşam yarım bir de folicasit yazdı 4.gün de cetrotide diye iğne başlatıldı her gitmende e2 hormonuna bakılıyor sonra msjla ilaçları bildiriyorlar

Anladım canım. Nezamana kadar sürcek ilaç kullanımı peki

Anladım canım. Nezamana kadar sürcek ilaç kullanımı peki
Yanlız adetin ikinci günü alttan muayene ediliyor bende pko olduğu için sonra başka testlerde istedi insulin açlık şekeri falan .. benim tedavide 6.günüm cetrotide iğnem bir kutu alayım mı dedim 1 kutu daha al belki gerek kalmaz dedi o yüzden tedavinin devamıyla alakalı birşey demeyim yanlış bilgi olur

PKo olanlar donduruluyor yumurtalar rahim dinlenior cnm bir sonraki adette transfer oluor zaten sana bilgi verirler sana
Sağol canım yarın Sevinç hanıma yazmışlar randevuyu unutmazsam tüm soruları soracağım bugün gittim muayene oldum çıktım ne soracağımı unutuyorum resmen ya çıkınca geliyo aklıma

Nasip olacaksa hngi doktor girerse grsin pozitfi görecegz inş cnm. İlk denemen nezmndı taze transfermiydi o? Taze transferde kimyasal yasayanların dondrlmusla saglıklı gebelıgı dvm edyr sanrm. Bnde brz cekınıyorum taze transferdn bi daha hüsrana ugramam inş. Dondrlmusum kalacakmı o mechul cunku

Benim histereskopi de de şöyle bişi oldu adet olmadan bi gün önce aradım söyledm durumu bankodaki kızlar anlamadı sonra cuma adet oldum aradım tekrar tedaviye başlıycam sandılar ve Cumartesi ye randevu verdiler anlattım histereskopi diye anlayan olmadı sonra içine kurt düştü hemşireyi aradım yanlış anlamışlar dedi adet süremi sordu 4-5 gün dedim adetim cuma başladı diğer cuma yani adetin 8.günü histereskopi oldum.Hatta randevu ayarlandıktan bi gün sonra Pazartesi yapsak size uygunmu dediler yani adetin 4. Günü diil dedim sonra yine ilk verdikleri güne döndüler.yani ben adetim salı bitti cuma histereskopi oldum yani adetin 8. Günü cnm

Ilk transferim tazeydi hamileydi ikizdi biri erken öldü digerinin 16 haftayi gecmistik plesantasina yapisip deldi kader dedim sonra donmus vardi naturel onu koydurdum tutmadi simdi de ngs yaptirdik insallah rabbim yüzümüzü güldürür

Zor günler yaşamıssın cnm ngs den kac tane saglıklı embryon geldi?

Kızlar yarın embriyoların durum bilgisi için Memorial ‘i arayacağım ama direkt laboratuvara bağlanmak için hangi numarayı aramam gerekli bilen varsa cevap yazabilirmi

bende de hafif pko mevcut amh 5,67 15 tane yumuırtam gelişti, çoğu sağ taraftan sol taraftan pek yumurta gelişimi olmadı neyse hepsi toplandı ve olgundu , hepsi döllendi ve 15 tanesini 5. güne gitti . 11 tanesi 1. kalitede, 4. tanesi ise orta kalitede dediler... çok sayıda 1. kalitede olduğu için orta kaliteleri dondurmadık diğerleri donduruldu dediler... vallahi o kadar doktora gittim hiçbiri bana pkosun demedi ama hepsi çok zengin yumurta rezerven var dedi... adetlerim düzenli olduğu için kilo problemi , kıllanma gibi pko belirtileri olmadığı için hiç aklıma gelmedi pko olduğum... semra hanım diyince çok şaşırmıştım ...

Selam canım rezerv azlığı ve morfoloji amh 0.6 sizin sorun nedir
Sizin şişli memorial da görüşmeniz vardı diye hatırlıyorum.nasıl geçti görüşmeniz.ne yapmayı düşünüyorsunuz.bende randevu aldım aralikta görüşmeye gidicez sizin görüşmenizi merak ettim.

Aynı durumdayız bana da bir doktor pco var dedi diğerleri yok dedi hatta burda da sevinç hanım yok dedi gönül hanım var dedi amh 4 çıktı şimdi muayeneden çıktım 8 yum varmış alel acele geçiştirdi sorumu bile sordurmadı :))

öyle düşünme canım 3. gün embriyosu transfer olupta hamile kalan bebeğini kucagına alan birçok kişi var... anne rahminde embriyolar daha iyi gelişim gösterebiliyor sen içini ferah tut
3. Gün embriyosuyla 7 yaşında sağlıklı bir kızım var
Kardeş isteğiyle yine aynı merkezdeyim
Ha olursa 5.gün embriyosu başın gözüm üstüne ama 3.gün embriyosunu kesinlikle riske atmam direk transferini yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…