Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım çok yoğunlar :) sen sorularını opuda sorarsın opudan sonra doktor yanına gelıyor ve ayrıntılı şekilde konusuyor sorularını o zamana sakla :))

maşallah Rabbim inş bir evlat daha nasip eder
özel değilse neden 7 sene beklediniz yada denediniz olmadı mı ? ben Rabbim nasip eder bir evladım olursa ikinci için fazla ara vermeyi düşünmüyorum ...

Merhaba ikinci cocuk icin ugrasan birini gormek beni sevindirdi benimde Allah bagislarsa bir kizim var yaklasik 2.5 yaşında suan ikinciyi düşünüyorum ilk tedavimden kalan 3. Gun embriyolarim vardi gecen ay negatif sonuc aldim suan baska merkez arastiriyordum tavsiyelerle memoriali dusunmeye basladim iki haftadir hergun herkesin yazdiklarini okuyorum gunde kac defa aciyorum sayfayi bilmiyorum suan icin yeni bir tedavi icin beklemem gerekiyor ama buradaki heyecanlari okudukca mutlu oluyorum. Rabbim inşallah yavrunuza bir kardes nasip eder.

Ay
canım çok yoğunlar :) sen sorularını opuda sorarsın opudan sonra doktor yanına gelıyor ve ayrıntılı şekilde konusuyor sorularını o zamana sakla :))
Bana dediki pco çok hafif o yüzden beklemezdik ama genetik test için beklicez bende dedim bi tane transfer edelim negatif olursa teste gitsin hayır hayır dedi teste gidecek o kadar :))) yollamıcam ya :))

Kızlar bugün transferimin 7. Günü ama hic bir belirti yok sizce normal mi? Morelim bozulmaya başladı

Ben de yaklaşık 15 kadın dogumcuya gitmisimdir hic biri sen pkosun demedi çünkü hiç belirtim yoktu dizenli adet oluyordum killanma ve kilo da yoktu yumurtlamamda oluyordu. 2015 de bir tüp bebek denemem oldu ama e2 hormonu birden arttı ohss riski olusunca doktorunda azizliğine uğradık dozları çok yüksek tuttu ve igneleri kesmek zorunda kaldim. sadece amh değerimden yatkinlik görüldü ilaç dozunu az tuttular o yüzden ama kontrollü bir şekilde tedaviyi kazasız belasız atlattik ohss den çok korkmuştum hiç bir şikayet yaşamadan geçti gitti dondurulmuş 3 pgtli embriyom kaldı. Gercekten çok profesyonel bir hastane iyi ki orayı tercih etmişiz diyoruz eşimle.

maşallah Rabbim inş bir evlat daha nasip eder
özel değilse neden 7 sene beklediniz yada denediniz olmadı mı ? ben Rabbim nasip eder bir evladım olursa ikinci için fazla ara vermeyi düşünmüyorum ...
Aminnn aminn aminnm
Rabbim bu yolda isteyen herkesin hakkında hayırlısını versin inş
2.denemede tuttu kızım
Zor bir hamilelik ve 1 yaşa kadar zor bir bebeklik süreci yaşadık 5 yaşına kadar hiç düşünmedik çünkü toparlanmamız lazımdı
Geçen sene farklı merkezde 2 negatif daha aldım
Öyle böyle derken 7 sene olmuş anlamadan
Birde eşime tese ameliyatı uygulandığı için tedaviler arasında süreler olması gerekiyormuş oda işin diğer tarafı

Allah bağışlasın
İnş yeni tedavin mucize olarak konar kucağına
Senin ne için beklemen gerekiyo sorun nedir?
İnş onlara birer kardeş verebiliriz
Canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunmuştur sana yavrun
Size birşey sormak istiyorum glifor kaçlık kullanıyordunuz?

Bende sizlere bişi sormak istiyorum
Eşimin genetik testlerinin sonucunu bekliyoruz
Sonuçlar çıkmadan tedaviye başlatırlarmı başlatmazlarmı?
Haftaya tedaviye başlayacağız gibi görünüyor
Ama bize derlermi genetik tahlilleri çıkmadan başlayamazsınız diye?
Bilgisi olan varmı?

Benimde sonuçlar çıkmadı ama başlattılar bugün 7.günüm

Benimde açlık şeker yüksek çıktı glifor 850 başla dedi gönül hanım
Sizdeki genetikte eşinin tahlilimiydi?
Evet eşimin tahlili .. benim yaptırdığım yerde eşli çalışıyoruz tek yapmıyoruz size de yapacağız dedi bana da yaptılar az önce aradım çıkmamış hala 2 aydan önce çıkmaz sizin daha yeni dedi .. keşke çıkınca başlasaydım ya da merkezde hemen yaptırsaydım o sonuca göre en azından fikir oluşurdu ben şuan pgt konusunda hala kararsızım

Benim negayifim daha cok yeni uzun suren bir adet donemim oldu ancak bitiyor 2 ay dinlenmeyi oneriyorlar birde istanbul bizim icib cok uzak hayatimizida ayarlamamiz lazim bakalim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…