Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sagol canim 3 tane var ama ikisi mozaik yani %25 lik bir kisminda anomoli var tabiki down degil ne oldugu bilinmeyen trizomi biz ilk önce saglikli olani transfer edecegiz hayirlisi hakkimizda
HAdi inş diğerlerine gerek kalmadan saglıkkı olan tutunur inş için rahat bir gebelik gecirirsn. Bn cok heyecanlym cmtsi transfer olacak sonuc yuzumu güldürür inş oyyy oyy

Kızlar bugün transferimin 7. Günü ama hic bir belirti yok sizce normal mi? Morelim bozulmaya başladı
Cnm benmde 6. Günüm gögüs ağrı ve arada kasık ağrım oluor ilaçlarda da olabilir bunlar ben tecrübeliym 3 denemem olunca bir denememde hiç ağrım olmadı bir başka denemem de ağrım oldu sonuçta 3 de negatifti bence buna takılma sanrm her bünye farklı belirtiler oluormş canım

Pazartesi günü gittim herşey cok güzeldi Semra hanımı cok sevdim Ocak ayında başlayalım dedi daha yeni baska bir merkezde negatif aldığım için beklicez benim 9. Deneme olacağı için ptg yapılacak ecomarda rahim filmi çektirdim onu değerlendirdi Rahim de biraz darlık varmış his yapacak sonrada transfer izmirden geleceğim için kışın zor olur diye düşünüyorum ama yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı Semra hanım ve merkez cok içime sindi sizden de güzel haberler bekliyoruz görüşmeniz sizinde içinize siner inşallah

Tşk ederim.kararsız olduğum için içime su serptiniz.biraz rahatladım.benimde 6. Deneme olcak. İnşallah burada bebeklerimize kavuşuruz.

Benden pgt istenmedi bakalim ins poztfi goruruz senin kac yum toplandi kaci dollendi cnm
inş. canım benden 13 toplandı 11 i olgun 10 taneside döllenmiş bakalım inş. 5. güne giderler bide telefonda bana mikroenjeksiyonla yaptık işlemi dediler sanada söyle bişey dediler mi senin nasıl durumlar

canım seninle ben aynı durumdayız benimde kimse pco olup olamadığıma karar veremedi en sonunda hafif pco var dediler benimde amh 4.13 falan snin gibi senin ilaç dozun kaç bide ne zaman planlıyorlar toplamayı bişey dediler mi

inş. canım benden 13 toplandı 11 i olgun 10 taneside döllenmiş bakalım inş. 5. güne giderler bide telefonda bana mikroenjeksiyonla yaptık işlemi dediler sanada söyle bişey dediler mi senin nasıl durumlar
Banada oyle dediler cnm imsi kullanılarak secildi spermler sanırıö cünkü dosyamızda semra hoca imsi yapılacak yazmıstı. Dölleme yöntemi milroenjksyon. Bn öyle algıladm ama yrn soracagm tekrar. 3. Gün bilgisi için arayacagm. Senin kacıncı gününfe embryolar

Benim gonal f 150 ile başladı 2 kere 162.5 vurdum şimdi 125 e düşürdüler .. bugün Sevinç hanım büyük ihtimal cuma günü çatlatma iğnesini vurursun dedi

bana ıms den bahsetmemişlerdi ama sanırım artık onu kullanıyorlar bende sorayım labrotuvara zaten benim muayneler çok detaysızdı ya hemen bakıp gönderiyorlardı bişeyde söylemiyorlardı hemşireye söylerken ben duyuyordum. sonra eve gelip araştıyordum. benim yarın 4. günüm olucak bugün aradım iyi herşey dediler 5. gün onlar arayıp bilgi vericeklermiş

Evet benim muayenelerde detaysız geçiyor test yapıyolar sonuçları bile söylemiyorlar arada yoğunluktan unutuluyor sanırım .. kaç yumurtam olduğunu da ben sordum 7 8 falan işte dedi :))) neyse artık en iyi yerde olduğumuz için çok da umursamıyorum böyle şeyleri artık

Döllenen embryoların hepsi 3. Günü gördü ozmn ne güzel inş yrnda iyi devam ederler.bnm ztn 5 tane döllenen var yrn hepsi saglıklı dvm eder inş. Bnm 2. Tüp bebek deneyimim o yüzdn merk ettgm arastrdgm seyleri ilk gündem itibarem sordm

Benim embriyoları ısrarla pgt yollamak istiyorlar cuma günü muayenede tekrar konuşacağım bu konuyu
canım benimkinide ısrarla yollamak istiyorlar bende çok kararsız kaldım sonuçta azda olsa embiriyoya zarar veren bi işlem ama yollamasamda acaba ilerde bi sıkıntı olursa keşke yollasaydım demek istemiyorum çok zor. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…