Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Peki neden dondurulmuş birşey söylediler mi sana .. bir de test için onay verdin mi ne düşünüyorsun ben de kararsızım
hiç bişey söylemediler sadece ön görüşmede sevinç hanım yaşım 37i olduğu için pgt yapalım demişti pgt yapıncada mecbur dondurulucak
zaten daha öncede yazdığım için çok detaylı konuşmuyorlar çok yoğunlar bi odadan bir odaya koşuşturup duruyorlar

evet onuda opudan çıkınca emmre bey söyledi buraya pgt yazılmış ama biz pgt ye 5. güne dayanabilen embiriyoları yolluyoz dedi
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten çok zor bir süreçmiş .. ben pgt istiyorum ama bir yandan da korkuyorum ya hiç embriyom kalmazsa sil baştan başlamak ooff bilmiyorum ne yapacağımı

İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten çok zor bir süreçmiş .. ben pgt istiyorum ama bir yandan da korkuyorum ya hiç embriyom kalmazsa sil baştan başlamak ooff bilmiyorum ne yapacağımı
bende çok kararsızım senin ilk tüp denemen değil mi ? pgt yaptırırsan seninkide dondurulmuş olucak

Ben bugün o şekil sordum daha doğrusu sormama fırsat vermedi :)) öyle birşey yok embriyo mu seçeceğiz dedi ben şok :))
olur mu ya opudan sonra emre bey odama geldi benim ben sordum 5. güne embiriyoların hepsimi gidicek dedim o seçim sana ait çünkü masraflı bir şey dedi bütçene göre dedi ay şimdi kafam karıştı

olur mu ya opudan sonra emre bey odama geldi benim ben sordum 5. güne embiriyoların hepsimi gidicek dedim o seçim sana ait çünkü masraflı bir şey dedi bütçene göre dedi ay şimdi kafam karıştı
Evet hatta bizde eşimle şakalaştık eşime dedim embriyomu seçeceğiz dedi paranız var mı diye soran yok dedim gülüştük :))

senden neden istiyor peki pgt onu söylemişlermiydi senin dr. da sevinç hanımdı dimi
Benim ön görüşme Sevinç hnm la oldu daha sonraki muayeneler Gönül hnm la oldu bugün Sevinç hnm muayeneme girdi ya o sorumu anlamadı ya ben onu anlamadım çünkü aceleci davrandı bugün tekti sanırım .. ama Emre bey öyle dediyse şuan rahatladım ben 2 tane yollayıp 2 tane dondurmak iyi fikir

Biyopsi alınıp daha sonrada yollanıyor.biz daha önce başka bir merkezde yapmıştık.6 tane 5.güne giden embriyo vardı.hepsinden biyopsi alındı.4 tanesi ngs ye yolladık.2 tanesinin biyopsisini sakladılar.daha sonra o 2 sinide yolladık.

Pgt istemesi de ailede düşük olayı çok ve geç gebelik var engelli çocuk da var .. Allahım inşallah bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

Aaa bu bilgi şuan ilaç gibi geldi Allah razı olsun kesinlikle bu şekilde yapılması çok mantıklı

bu arada transfer doktorları kimler bilen varsa yazabilir mi opu ya genelde emre bey ve melih bey giriyor ya transfer içinde acaba belirledikleri kişiler var mı ?

Evet ilk tüp denemem canım yani kararsızlık beni strese sokuyor .. yollasam ayrı yollamasam ayrı
iyi düşünelim iyi olsun inş. seçim sansı kalır diyelim 5. güne 4 embiriyo kaldı 2. si yollanır 2. si kalır öyle düşünelim
benim 5 yumoş beşinci güne gitti beşinci gün ikisi için altıncı gün beklendi ben çok istemedim ikisini donduralım dedim. belki hiç sağlıklı gelmez dedim. öyle düşünmeyin lütfen bu ikisi yarına çıkarsa onlarıda göndereceğiz endişelenmeyin dediler. ve o ikisi altıncı günü görmedi. kalan üç taneden bir tanesi sağlıklı dendi şimdi tek embriyom var inşallah benim bebeğimdir evladımdır. adet bekliyorum inşallah gecikme olmaz. heyecanlıyım birazda stres gecikecek diye artık nasip allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…