Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

stres yapma bol bol dua edin bu esnada.. inş. o yumurta altın yumurta olur sana tutunur bebeğini kucağına alırsın. pgt de inceleniyor değilmi o tek yumurta hayırlı sonuclar olsun inş.
inceleniyor kromozomlar bakılıyor bende çok bilmiyorum diğer ikisinin iki kromozomunda hasar tespit edilmiş tek sağlıklı bulunmuş. yani işlem görüyor sağlıklı güçlü ve kaliteli yumurta kalıyor. şükür tekte olsa kaldı inşallah tutunacak oda önce bana sonra hayata. :) allah hepimize evlat nasip ederek ayırsın o kapıdan

3 tane gitti ya 2 tanesinde hasar tespit edilmiş diyorsun onlar pgt ye gitmeden mi belli oldu yoksa sen pgt ye 3 tane yolladın 2 si elendimi bide kaç para ödedin acaba

3 tane gitti ya 2 tanesinde hasar tespit edilmiş diyorsun onlar pgt ye gitmeden mi belli oldu yoksa sen pgt ye 3 tane yolladın 2 si elendimi bide kaç para ödedin acaba
üç tanesi için para ödedim. ikisi incelemede sağlıksız bulundu birtanesi sağlıklı. bu ara dolar uçtu gitti allah yardımcımız olsun tekrar tekrar sınamasın.embriyo başına 295 dolar üç tane için o zaman 3250 tl vermiştik

üç tanesi için para ödedim. ikisi incelemede sağlıksız bulundu birtanesi sağlıklı. bu ara dolar uçtu gitti allah yardımcımız olsun tekrar tekrar sınamasın.
Birde en ucuz Memorial 295 usd Türk lirası olsun artık ;(

Birde en ucuz Memorial 295 usd Türk lirası olsun artık ;(
memorialin kendi labratuvarı olduğu için sanırım diğer yerler yurt dışına yolluyormuş. çok emin değilim ama öyle duydum bir kaç kişiden. çünkü son günlerde yakın çevremde beş kişi var tüp bebekle uğraşan ikisi başarılı sonuç aldı birini ikizleri oldu birinin tek oğlu oldu birisi 24 ünde test yapacak birisi ikincidede başarısız sonuç aldı birisi kalp atışını duyamadan kaybetti kese oluşmuştu bende transfer bekliyorum

Maşallah cnm darısı başımıza ben ikinci tedavi ye başlıyamadım henüz kimyasal gebelik oldum bu ay beta hcg 34. Gün 5.35 çıktı sonra indi değer hala adet olamadım ;(

Maşallah cnm darısı başımıza ben ikinci tedavi ye başlıyamadım henüz kimyasal gebelik oldum bu ay beta hcg 34. Gün 5.35 çıktı sonra indi değer hala adet olamadım ;(
Canım senin daha önce de kimyasal olmuştu sanırım. Bi gün doğal yolla sağlıklı bi gebeliğin de olur inşallah, Rabbim büyük. Şu an tedaviyle denesen bile Allah nasip ederse inşallah tedaviden gelen bebeğe hiç haberiniz olmadan kendiliğinden bi kardeş gelir :)
Bir önceki tedaviyi de unut inşallah bu daha iyi olacak. Benimkini hatırlarsın 3te 0dan sonra 3 tane sağlıklı geldi çok şükür. Ki sende rezerv problemi de yok, inşallah bu sefer çok başka olur, içini ferah tut

Çok sevindim canım sağlıklı embriyolarına inş tez zamanda hamilelik haberlerini verirsin tüp bebek bölümünde tanıştığım bir arkadaşım bana kızının resmini attı çok sevindim maşallah çok sevimliydi
Darısı başımıza
Benim bir 5 aylık bir 2 aylık vardı arada kimyasal oluyorum sanırım çok çünkü ölçtürünce 1.2 vesaire oluyordu cnm bunu erken yakaladım pcos olunca geç çatlamıştır zaten eşimde olan genetik sorunun bir sonucu bu biyokimyasallar ve düşükler

Benimde 5. Denemem canım bir defa pozitifi gördüm ama yine de belirtiarıyorum en zor sürec bekleme aşaması. İnşAllah güzel haberler alırsıncanım

Bu hastanedeki doktorlar ve fiyatlari hakkinda bilgi verebilecek olan var mi arkadaslar dr gunseli ozdemir artik bu hastaneye mi gecti

Bu hastanedeki doktorlar ve fiyatlari hakkinda bilgi verebilecek olan var mi arkadaslar dr gunseli ozdemir artik bu hastaneye mi gecti
Gönül hanımın yanında biri vardı her muayenede giriyodu en son muayenede adını söyledi hatırlayamadım şuan yeni doktor diye o olabilir :)) yeni fiyatlar 7200 müş biz 6400 e anlaşmıştık kesinlikle indirim isteyin bizden daha aşağı yaptıranda varmış

Tedaviye başladım 2. Günüm gonal f 225 ve folik asit alıyorum sadece cuma günü yumurtalara bakacaklar Antalya’dan sabah uçağıyla geçicem inşallah geç kalmaz uçak başka şansım da Yok. Öğlenleri değerlendirme toplantısı oluyormjş sabah en geç 11:20 Burada olmanız gerekiyor dediler acaba geç kalmaktan korkuyorum

Durumunuzu izah edin sıkıntı olmaz bazen bizde trafiğe takılıyoruz 1 buçuk saatlik yolu 3 saatte zor gittik sorun olmadı

Günseli öz demir medipol deydi en son. Ben aşılama mı orda yaptırmıştım. Memorial a geçtiyse iyi olur, bayan doktor sayısı azdı çünkü.
Bende orda denedim asilama ancak tutmadi bana 2 ay ara ver tup yapalim demisti gectigi yere gelmemi istedi kartini ve cep numarasini verdi bende araştırıyorum ocak ayina niyetliyim ins

Evet hatta bizde eşimle şakalaştık eşime dedim embriyomu seçeceğiz dedi paranız var mı diye soran yok dedim gülüştük :))
Arkadaşlar embriyo sayısı size kalmış çünkü gerçekten masraflı ve stresli ayrıca ilk önce embriyolar 5. Güne gidecek sonra labaratuardan sizi arayacaklar kabul ediyormusunuz gönderelim mi diye yani kaç tane 5. Güne kaldıysa siz karar vereceksiniz merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…