Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bizim 6 embriyo toplandı 4 tanesi 5. Güne gitti 3 tanesi pgt ye yollandı diğeri 6. Güne bekletildi gelişimi yavaştı ve elendi.3 tane pgtye giden embriyodan Allahıma çok şükür ki 2 tane sağlıklı geldi inşallah birinden biri ya da Allahım çok büyük ikisi de evlat olarak bize geri döner evimize kollarımızda bebeklerimizle girmeyi nasip eder rabbim ve hem bana hem de hepimize kucaklarımızda sewdirir inşallah

inşallah bir an önce kanaman olur hayırlısıyla başlarsın üzldüm. umarm çabuk atlatırsın.
Merhaba arkadaslar bende 2ay once kimyasal gebelik yasadim.1ay ara verdik simdi transfer gunumu bekliorum.bende ayni seyleri yasamaktan korkuyorum.ya da hic negatif olacakmis hissi var icimde.

Merhaba arkadaslar bende 2ay once kimyasal gebelik yasadim.1ay ara verdik simdi transfer gunumu bekliorum.bende ayni seyleri yasamaktan korkuyorum.ya da hic negatif olacakmis hissi var icimde.
Hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. Büyük oranda. Endişe heyecan umut. Benim normal yollarla kimyasal gebeliğim olmuştu. Şimdi duygular karmaşık. Negatif olmasıda mümkün pozitif olmasıda mümkün. Ne varsa kısmette onu yaşayacağız. Bence şimdiden negatif olacak diye düşünüp kendine yük yapma. Ben negatif olmadından ziyade korkum yaş ilerliyor kaç kez deneyebilirim. Her seferinde sağlıklı embriyo şansım olacakmı korkum var. Ama her şeyi Allah'a emanet ettim sonuç ne olursa olsun Allah'ın takdiri diyip yenisini denemek için güç kuvvet dileyeceğim. Ama şimdiden bunları çokta düşünmek istemiyorum. Sende düşünme kendini anne olmaya hazırla. Ve anneler güçlü olur , cesaretli olur. Biz özel insanlarız ve Allah bizi sınavlardan geçiriyor. Ol derse olacak sadece vaktini bekliyor. Belki vakti gelmiştir. Bu ay sen ve ben anne olacağız. Kimbilir

Ne guzel seyler yazmissin canim ins.benim dondurulmuslarim var ins onlarla olacak transferim Rabbim hayirlisini versin gonlune gore versin ins

Selam arkadaşlar.bende 2013 yılında memorialda tedavi gördüm suan 3.5 yaşında bir kızim var şükürler olsun.
Tekrar tedavi düşünuyoruz. Bildiğim kadarıyla o zaman öyleydi 2. Defa tedavi de memorial indirim uyguluyor.fiyatı bilen var mı?
Birde semra hoca dışında tanıdık dr yok o zamana göre.hangi dr önerirsiniz?
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sevgiler..

Ben Sevinç hanımı tercih etmiştim. İnşallah tedaviniz güzel geçer. Fiyat da İkinci deneme 5760 sanırım. Yanlışsam arkadaşlar düzeltir.

Canım ismin çok tanıdık geldi, özelden yazacaktım ama kapalı sanırım. Hatırlıyorum seni farklı bir konudan, inşallah 2018 güzel bir yıl olur ikimiz için de:)

Bu eşe ve kendinize yapılan genetik testler herkestenmi isteniyor yoksa belli bir kriter varmı yaş başarısız deneme vs gibi

Kızlar luveris iğne aç karnına oluyor mu acaba ilk dün yaptım msj geç geldiği için öğleden sonraydı toktum zaten şimdi kahvaltı yapmak istemiyor canım hemşire 10 11 arası vur dedi yardımcı olur musunuz

Bu eşe ve kendinize yapılan genetik testler herkestenmi isteniyor yoksa belli bir kriter varmı yaş başarısız deneme vs gibi
Cnm ben başka merkezde 3 negatif denemem olmama rağmen benden istemediler biz de ister diyordk hatta sordm semra hanıma gerek yok dedi bana transfer edilen embyolarn fotolarını göstermştk bu kalitedeki yumurtalara gerek yok dedi ama şimdi sonuç bekleme aşamasndaym eğer ki inşallah pozitif olur da olmzsa büyük ihtimal bizden de embyoları genetiğe gönderelm diyebilir ben ve eşim genetik testlerimizi de yaptırmştk daha önce onları da göstermiştk biz herkese göre değişior canım uygulananan tedaviler... genetik istediyse vardır bir bildiği

Kızlar dün yücel bey ile görüştük ben istemeden kendisi semra hoca ile görüşmemi talep etti ilaçlar için değişiklik istedim açıkcası aynı işlemleri tekrar görmek istemedim farklı bi yol izlensin istedim ama maalesef değişiklik olamıcakmoş bende pıhtılaşma olduğu için estrofem kullanmamı istemiyor daha çok kanı koyulaştırıyormuş ya doğal siklus dedi ya da yine bant kullanma şansım olduğunu söyledi rahim filmi çekildikten sonra semra hoca ile görüşeceğiz kürtaj olcağımı düşünmüyor yücel bey ama tedbir amaçlı kontrole çağırıyor 3-4 günde 1

Tşk ederim.kararsız olduğum için içime su serptiniz.biraz rahatladım.benimde 6. Deneme olcak. İnşallah burada bebeklerimize kavuşuruz.
Canım oraya gidince kesinlikle farkı anlayacaksınız Semra hanım gerçekten cok İlgili ve bilgili keşke bu kadar denemeden önce gitseydim napalım hayırlısı buymuş randevun ne zaman ve İstanbul da mı yaşıyosunuz

Tesekkurler canim ben pgtyi sormadim kendimize yapilan kandan bakilan genetik testi sordum zaten yazmissin sizinde varmis o zaman standart sanirim herkesten isteniyor gibi geldi bana bunlari nerde nasil yaptirdiniz acaba

kızlar bgn embrıyolarımın 3. gün bilgisini aldım. 5 embryom var grade 2 dedıler. en iyinin bir altıymış.bunların 2 tanesi grade 3 e yakın dedi, ilerleyen günlerde bunlar grade 1 e de ulaşablr gelişimleri de durabilir dedi. 2 tanesının 5. gune ulaşmasını beklıyoruz dedi oluşan embrıyoların %40 oranında 5. gune ulaştıgını varsayıyorlarmıs. sizce durum nasıl? ilk tüp tedavımden 5 embrymdan 1 tane kalmıstı transfr edildi tutmadı dondrulmusumda yoktu sil bastan baskladık. o yuzden cok tedırgınım dondurulmusum kalır inş

İnşallah vesile olurlar canım.6 aralıkta randevum.malesef istanbulda yaşamıyorum.gidip gelicem.çok zor oluyor ama yapcak bişey yok.

Teşekkür ederim :) bendende istenir sanirim
İstanbuldaysanız kartal lütfi kırdar eğitim ve araştırma hastanesi yapıyor bazılarını pendik bazılarını ümraniye de bazısıda haydarpaşa numunede yaptırdım yani telefonda var mı diye sorup gittiğim halde şuanda bu test çalışılmıyor dediler bütün hastaneleri gezdik .. kartal lütfi kırdar genetik bölüme randevu alın hepsi yapılır

Istanbulda yaşamıyorum yatırabileceğim en yakin yer izmir aydinda yaşıyorum bilgiler icin teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…